Glitteriä ja Lushia

Monet ovat varmaan jo lukeneet Lushin  Glitter Madness päivästä ja minunkin piti sinne lähteä töitten jälkeen. Tulikin sitten parit muutujat ja minun lähtemiseni tyssässi siihen. Kuski teki oharit.


 Olin lakannut kynnet teeman mukaan valmiiksi, tietysti. Glitteri piristää aina päivää mukavasti ja piristäisi vielä enemmän jos nämä seuraavat kuvat oisin voinut ottaa auringonvalossa mutta siinäkään ei ollut onni myötä. 
 En halunnut kaikkiin kynsiin koristeluita, toisaalta halusin kuitenkin jotain pientä niin päätin sitten läväyttää leimat kahteen kynteen. 

Lakkoina oli kertakaikkisen upea F.U.N lacquerin Million Dollar Dream antamassa kultaista säihkettä kolmen kerroksen verran  ja etusormessa ja nimettömässä alla ensin kerros Attituden hopeista Belle of the Ball lakkaa ja sitten kolme kerrosta Isadoran Jet Setteriä. Leimat tein mustalla essensen leimalakalla. Tuo F.U.N:n lakka on kyllä huikean kaunis. Nyt nämä kuvat eivät anna lakalle sitä oikeutta minkä sen pitäisi saada. Odotin ja odotin aurinkoa mutta se pysyi poissa. Kunnes kolmen päivän päästä päätti tulla esiin. Silloinkin vietein koko päivän töissä ja kotiin päästyäni näin siitä pilkahduksen :D

Alla oleva kuva on napattu niin, että ilta-auringon valon säde osui kynsiin.Postista tuli myös aikas ihana paketti Lushilta, kiitos vielä kerran <3 Osa näistä pääseekin jo heti pääsiäisenä osa näistä pääseekin testiin.

Loistokasta keskiviikkoa. Enää tämä ja huominen töitä ja miniloma saa alkaa, jeee!
Meneekä pääsiäispyhät töissä vai lomaillessa?

Love


12 kommenttia :

 1. Oi kauniit kynnet! <3 Hih, mä en ole vielä koskaan testannut Lushin tuotteita, pitänee korjata tämä asia mahdollisimman pikaisesti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Noora <3 Ilman muuta sun täytyy testailla näitä. Tuoksut on huumaavat!

   Poista
 2. Ihan mielettömät kynnet ja mitkä glitterit! Tuohon Lushin pieneen peltirasiaan iskin silmäni, ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit on niin <3 <3. Peltirasiathan on sun "pahees" hihi :)

   Poista
 3. Ihania Lushin purkkeja, toivottavasti kirjotat näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushilla on kyllä ihania tuotteita. Ilman muuta juttua on tulossa, kun vaan olen kerkeillyt testaamaan :)

   Poista
 4. Ihanaa kimallusta. <3 Jään odottelemaan mielipiteitäsi Lushin ihanuuksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parit tuotteet pääsee kokeiluun nyt pyhinä, meinaan hemmotella itseni piloille :D

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.