Mun uusi sauva!

Perjantaina, kun olimme Prismassa viikonloppun ruokaostoksilla niin ihmettelin missä se Antti viipyy, kun oli autolla käymässä. Sitten näin hänet kantaen laatikkoa. Ja, joo siinä oli minun uusi sauva. Vihdoin sain itselleni ikioman Bamixin. :) 


Baxin kanssa olen ollut tekemissä jo silloin kun asuin kotona. Äiti oli omansa ostanut joskus 70-luvun alussa. Muistan sen kun eilis päivän. Pikkusiskoni sairasti vesirokkoa ja olin hänen kanssaan kotona.  Hain kioskilta jäätelöä ja irtokarkkeja, sitten Bamiksilla tein jätskistä ja maidosta pehmistä ja koristelin sen irtokarkeilla ja störsseleillä. Esillepano oli myös tärkeä, tottakai, kun toista piti piristää. Harmi kun ei niistä ole kuvia :) Mehän siis tehtiin näitä salaa :D Kaikki todistusaineisto piti hävittää ja tiskit tiskattava ettei vaan jäädä kiinni.


Äidin Bamix oli vielä 90-luvun loppupuolella toiminnassa ja vietti myös viimeisen hetkensä mun ja siskon seurassa. Tällä kertaa emme tehneet pehmistä vaan juustokakkua ja  muita herkkuja. Siinä tuohutessamme Bamixin johto oli päässyt liian lähellä kuumaa levyä ja se oli siinä sitten. Eihän sitä enää voinut enää käyttää.
Anteeksi äiti vielä kerran kun me siskon kanssa niin toheloitiin. <3
Olihan se sulla ollut käytössä melkein 30 vuotta.

Omani on Delux malli missä on mukana 3 erilaista terää ja mylly.Mukana on myös seinäteline, mikä käy myös pöytätelineenä.Toivottavasti tämä omani kestää vähintään yhtä kauan kun se äitini. Takuu tälle on huikeat 25 vuotta!
 Mistä sitä tietää vaikka se  äidin toimisi vielä tänä päivänäkin :) Sveitsissä tehdään maailman parhaat kellot ja niin taitavat tehdä myös parhaimmat sauvasekoittimetkin.

Mun tehokaksikko: Kenwood ja Bamix <3 

Saattaa olla, että jossain vaiheessa on tulossa muutamat reseptit mihin tarvitaan sauvasekoitinta :D
Onkos muita Bamix:n käyttäjiä?

Mahtavaa maanantaita <3

Love
8 kommenttia :

 1. Minulla on Philipsin sauvasekoitin, joka on palvellut jo hyvin 5 vuotta. Aika pienelle käytölle on monitoimikoneen hankinnan jälkeen jäänyt.
  Onnea uudesta sauvasekoittimesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3

   Mulla vanhassa alkoi loppumaan teho ja onneksi sain uuden :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvälle! Itselläni on Braun jokapäiväisessä käytössä, kestänyt jo 10 vuotta!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli lapsuudenkodissa myös Bamix ja on edelleen toimintakuntoinen! Sveitsiläistä laatua ja kestää todella äidiltä tyttärelle. Hyvän sauvan sait :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taisin saada :) veikkaan kanssa, että se meidän äidin Bamix olisi vielä käytössä ilman meidän tohelointia.

   Poista
 4. Mulla on sauvasekoitin, mutta käytän sitä nolon harvoin. :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.