Clarinssin kevät 2016

Se tunne, kun olet kirjottanut tekstin valmiiksi ja olet itse siihen tyytyväinen. Kuvat paikoilleen ja sitten vain julkaisuun. Sitten löydät luonnoksista toisenkin tekstin missä on melkein sama otsikkoa ja ajattelet fiksuna tyyppinä poistaa sen listalta. Yksi napin painallus ja sinne meni. Joo sinne meni juurikin se valmis blogiteksti eikä se hemskatin parin rivin luonnos!! Ihan muutama ärrä-pää tuli suusta ulos.
No, mitä opein tästä? Sen, etten enää koskaan laita luonnoksiin mitään vähääkään samalla otsikolla olevaa tekstiä. Eikös se niin mene, että virheistä oppi? 

Instant Glow- Clarins kevät 2016

Clarinsin kevät tuo mukanaan raikkautta ja ihanan luonnollista hehkua iholle. Ihanien luonnollisten sävyjen,  lisäksi meikkituotteet ovat myös hoitavia ja kun molemmat on samassa pakkauksessa elämäkin helpottuu hieman. Clarinsin tuotteet ovat muutekin aivan loistavia ja osa on sellaisia mitä ilman ei vaan osaa olla.
 Tutustutaapas sitten hieman lähemmin näihin uutukaisiin. 

Ombre Iridescente 

Kevätkokoelman luomivärit ovat hillittyjä ja luonnollisisa antaen luomille helmiäsihohtoa. Luomivärit ylläpitävät myös silmäluomien ihon kuntoa.

Clarins
Ihania pikku purnukoita

Näiden luomivärien koostumus on erilainen kuin verrattuna muihin luomiväreihin. Koostumus on puuterimaisen luomivärin ja voidemaisen luomivärin sekoitus. Tulee mieleen ihan Armanin Eyes to kill luomivärin koostumus.  Hoitavina aineina näissä luomiväreissä on E-vitamiini, mikä suojaa ja hoitaa ihoa. Bambupuuteri auttaa siihen, että luomiväri pysyy paikoillaan koko päivän. Itse olen testannut näitä ilman pohjustusta ja ainakin omilla luomilla väri on pysynyt hyvänä.
Rasvoittuvalla iholla pysyvyyttä en ole voinut testata.  Luomiväri levittyy helposti.  
Mieluiten itse levitän tätä ihan sormin. Olen kokeillut myös aplikaattorilla ja siveltimellä mutta oma sormi toimi parhaiten ainakin itsellä. 



Sävyjä löytyy neljä ja kaikki jäävät myös pysyvään valikoimaan. Silver ivory, Silver pink, Silver green ja Silver plum
Suositushinta 24,50 € 

5-Colour Eye Palette

Kaulaketju Tommy Hilfiger

Kevät kokoelmaan kuuluu myös ihana  5 sävyn luomiväripaletti. Rasia on pahvia, suljetaan kuminauhalla ja ihanan ruusukullan värinen.




 Paletin sävyt on sitten ihan kuin minua varten valittuja :) Aivan loistavaa, tätä tulen käyttämään usein. Koostumus luomiväreissä on hyvä ja pigmenttinen. Se mistä tykkään myös tässä, että mukana on myös mattaa eikä kaikki pelkästään helmiäistä.
 Paletista löytyy hohtavaa pronssia, kuparin ruskeaa, mattaa ja helmiäshohtoista beigeä ja tummaa harmaan ruskeaa. Tämä ihana Natural Glow 03 paletti on kausituote eli myynnissä vain kevätkauden. Kauaa ei siis kannata tämän ihanuuden kanssa miettiä :)
Suositushinta 48 €


Multi-Blush



Multi-Blush on voidemainen puuteriposkipuna jos noilla sanoin voisi tätä kuvailla. Itse olen aiemmin vältellyt voidemaisia poskipunia. Joskus nuorempana tuli voidemaista punaa testattua ja en sitten millään saanut sitä häivytettyä vaan poskilla oli kunnon punat. Ylipäätänsä poskipunat ovat olleet minulle hieman sellainen punainen vaate :D Oma luontainen puna kun syntyy poskille todella helposti, kiitos couperosan. Mielenkiinnolla lähdin tätä kuitenkin kokeilemaan. 


Pelkoni oli turhaa. Multi-Blush levittyy iholle helposti, ilman sen isompaa hinkkaamista. Levittämiseen käytetään taas omia sormia ja todellakin tämän koostumus sormella on kuin puuteripuna.
Sävy, rose 05,  on ihanan raikas ja luonnollinen eli ei tarvitse pelätä mitään pelleposkia. Kuten aiemmin kerroin tuotteet ovat myös hoitavin ja niin on tämäkin. Puna sisältää kasvivahoja, ruusua, mimoosaa, auringonkukkaa ja jojobaa, jotka hoitavat ihoa. Tämä jää muuten myös pysyvään valikoimaan. Itse olen huomannut ottavani tämän useimmin käyttöön kuin puuterisen poskipunan.
Suositushinta 28,70 €

Huulia ei tietenkään saa unohtaa ja nyt keväällä onkin kaikkia ihania uusia sävyjä tullut ja itse olen löytänyt jo muutaman lempparin :)

Rouge Eclat 


Rouge Eclat koostumukseen on lisätty kasviuutteita, jotka hoitavat huulten ihoa. Mukana on aineita, jotka ylläpitävät huulten ihon nuorekkuutta, ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia haitallisia vaikutuksia. Auringonkukkaöljy- ja vaha kosteuttavat huulia ja antavat samalla suojaa huulten iholle. Huulipuna mikä ehkäisee huulten ennenaikaista vanhenemista saa minun huomion. Tämän vuoden missio itsellä onkin opettella käyttämään enemmän huulipunia. Näiden punien kanssa treenaminen sujuu leikiten. 





Clarinsin keväässä huulimeikissä roosan eri sävyt näkyvät huulilla. Rose praline 26 on ruskeaan taittava. Pink blossom 25, saa ihon hehkumaan, Pink cherry 24, kirkastaa katseen ja Hot rose 23, hento ruusunpunainen. Kaikki sävyt jäävät myös pysyvään valikoimaan. Suositushinta 27,30 €


Tätä seuraavaa huulituotetta muuten  myydään maailmassa joka 36.sekuntti ja en kyllä ihmettele, kyseessä on myös yksi omista lemppareista.

Instant Light Natural Lip Perfector

Tämä huulikiille on jokaisen kiiltoja rakastva MUST-tuote! Koostumus tässä on geelimäinen ja ihanan pehmeän applikaattorinsa kanssa kiille levyttyy huulille todella helposti. Tämä ei ole sellainen tahmainen, mihin jää kaikki hiukset ja karvat kiinni. Sellaiset kiillot saavat kyytiä samantein :D



Tässäkin on mukana hoitavia ainesosia, karitevoita. Huulten muotoa paranva ominaisuus löytyy tästä myös ja se perustuu tuotteen sisältämään peptidiin, joka puolestaa aktivoi hyaluroninhapon muodostumista huulissa ja ylläpitää myös huulten kosteustasapainoa.  Se mistä tykkään tässä tosi paljon, on tämä levitysosa.  Tämän kanssa on niin helppo vaikka juoksemisen aikana laittaa kiiltoa huulille :D



Huulikiille saa tänä keväänä kaksi uutta sävyä Toffee pink shimmer 07 ja Plum shimmer 08. Molemmat jäävät myös pysyvään valikoimaan. 
Suositushinta 19,15€

Tulevissa postauksissa tulee näkymään tuotteita käytössä. Jos olisin niitäkin vielä tähän samaan laittanut niin tästä ois tullut kilometrien pituinen eikä varmaan kukaan ois jaksanu / kerinnyt lukaista tätä läpi :)

Clarins kevät 2016 kokoelmaan kuuluu myös Gloss Prodige huulikiilto, BB Skin Detox Fluid SPF25 ja Be Long Mascara. Näistä kolmesta ripsiväri saa mielenkiinnon ja se päätyykin ostoslistalle. Aiempi versio minulla onkin tuosta Be Long mascarasta ja se on loistava! Postaus siitä löytyy tuon linkin takaa. 


Onko Clarinsin kevätkokoelma tuttu ja löytyikö lempparia?

Love


Tuotteet lehditönäytteitä

8 kommenttia :

  1. Onpa ihania juttuja taas kevääksi ja tosi kiva, että osa jää valikoimaan :) Ei tule sellaista "Apua! Pakko ostaa kaikki nyt heti ettei jää ilman" paniikkia vaan saa rauhassa miettiä :D Poskipuna ainakin voi olla mulle sellainen pakko-ostos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo poskipuna on ihana! Vaikka luulin, etten tule tykkäämään sen koostumuksesta mutta joka päivä ollut käytössä :)

      Poista
  2. Clarins meikit on pyörryttävän ihania ja noista lemppari on tuo poskipuna, koska se vaan on jotain niin uutta ja ihanaa. Eclateja olen käyttänyt jo ainakin pari vuotta ja ne ovat huulituotteita joita ilman en voi elää. Ihan kuule eilen koiralenkillekin laitoin Eclatia huuliin. <3 Aina kulkee mukana.

    Aurinkoa päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä lenkille voi lähteä nakuhuulin. Clarins on kyllä vain niin ihana sarja <3

      Aurinkoista päivää <3

      Poista
  3. Mulle kävi kerran niin, että yksi postaus oli jotenkin monistunut yhdeksi julkaistuksi ja yhdeksi luonnokseksi. En uskaltanut luonnosta poistaa, kun en tiennyt mistä se siihen oli tupsahtanut :)

    VastaaPoista
  4. Nämä kaikki ovat tosi ihania <3 voidemainen poskipuna oli uusi tuote omaan meikkipussiin ja sävykin on niin suloinen <3 Rouge Eclat huulipunat ovat lemppareita; niin huolettomia ja helppoja. Pidän mieluummin kevyestä punaista kuin sellaisesta, mitä saa jännätä onko se karannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on siinä kyllä ihana <3 Se karkailun pelko on kyllä itselläkin punien kanssa tullut näin vanhemmiten. Teini mulla oli aina punaiset huulet :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.