Bu bubbi duu huulet kuin Marilynillä

Alun alkaen tänään piti tulla ihan jotain muuta mutta en voinut enää pitkittää tätä vaan oli pakko tulla kertomaan tästä myös teille. 

Nuorenpana käytin siis aina punaisia huulipunia. Sitten kun ikää tuli lisää niin punaiset huulet vaihtui kiiltoihin vaikka yleensä se taitaa mennä juurikin päinvastoin. Olin kuitenkin tottunut kilpatanssia harrastaessa  jo nuorena käyttämään kiiltoja, niin ehkä teininä ne punaiset huulipunat oli mun juttu.  

Nyt olen aina välillä käyttänyt huulipunia tai yrittänyt käyttää. Aina kun aamulla olen laittanut huulipunaa niin loppupäivästi olen jo sitten innolla levittänyt huulille kiiltoa. 

Kunnes sain nämä

Max Factorin Colour Elixir Marilyn Monroe -huulipunakokoelma

Kokoelmaan kuuluu neljä toinen toistaan upeampaa punaisen eri sävyä. Näistä jokainen nainen löytää itselleen sen oikein punan, joka tekee hänestä itsevarman ja yhtä vetovoimaisen kuin Marilyn Monroe. Marilyn nosti 1950-luvulla punaisen huulipunan kaikkien tietoisuuteen. 

Punien valmistuksessa on huomioitu se, että jokainen nainen löytää itselleen ainakin yhden itselleen sopivan punan. Punat on suunniteltu sopimaan eri ihosävyjen kanssa. 
Marilyn Sunset Red- Punan väri on kaunis, poltetun oranssin värinen. Sunset Red on parhaimmillaan lämpimän tai oliivin sävyisen ihon kanssa. Kokoelman ainut puna mikä ei ole minulle sopiva. Tämä on liian oranssinen ihonväriini. 
Marilyn Berry- Tässä punassa on sinertävä pohjasävy, joka puolestaan sopii parhaitan vaalealle tai viileänsävyiselle iholle. Tämä sopii hyvin vaalean ihoni kanssa. 

Marilyn Cabernet- Puna on täyteläisen syvän punainen, jossa on pohjasävynä violetti. Tämä puolestaan on täydellinen tummalla iholla.  Tämä on ihanan tumman puhuva puna. Tykkään! 
Marilyn Ruby Red- Oikea ja ikoninen punainen, joka on saanut inspiraationsa Marilynistä ja hänen punaisista huulistaan. Tämä on juuri se Marilynin rakastama alkuperäinen sävy. 

Voiko oikeasti olla näin ihanaa huulipunaa?
 Ensinnäkin, tuoksu näissä on ihana, siis todella ihana! Levittäessä punaa huulille aistit raikkaan sitruksen ja ihanan vaniljan. Tuoksuja rakastava kiittää ja kumartaa. Olin heti myyty.
Entäs sitten tämä koostumus?  Puna levittyy todella helposti ja tasaisesti huulille. Puna sisältää esim. avokadovoita ja viinirypälesiemenöljyä ja nämä estävät huulia kuivumasta.

Puna pysyy itsellä huulilla todella hyvin. Ruokailun jälkeen hieman varovaisesti, katsahdin peiliin ja luulin näkeväni enään vain rajaukset mutta ei. Punaa oli huulilla vielä todella paljon. Puna ei myöskään jäänyt pullon suulle juodessa vaan pysyi nätisti siellä missä pitikin eli huulilla. Enkä ole käyttänyt näiden kanssa pohjustajaa.

Itse ihastuin täysin kolmeen sävyyn. Lemppari on tietysti  Marilyn Ruby Red, mikäs muu ;)

Siitä asti, kun ensimmäisen kerran punia kokeilin, ovat ne olleet tiiviissä käytössä,
 Punat ovat myös olleet itsellä oiva apu kiireisiin aamuihin. Silmiin olen laittanut vain ripsaria, joskus myös rajaukset ja sitten vain punannut huulet ja avot, ei muuta kuin ovesta ulos. Niin ja tietysi pohjan olen tehnyt ja senkin kyllä BB-voiteella.

Taitaa tämä huulikiilto tytsy  joutua myöntämään, että huulipunat vei nyt mennessään :)

Marilyn Monroe punat ovat tulleet kauppoihin nyt maaliskuussa ja ovat hinnaltaan 10,90 €.
Kaikki ketkä rakastavat punaisia huulipunia ja niille jotka niitä ovat ennen vierastaneet niin suosittelen kyllä testamaan.Love


Huulipunat saatu testiin
 . 

15 kommenttia :

 1. Kannattais varmaan oikolukea nää tekstit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vaan, ainakin itsellä käy niin, ettei silmä kertakaikkisesti näe kaikkia virheitä. Kiitti kun vinkkasit ja toivottavasti nyt on kaikki korjattu :)

   Poista
 2. Itse suosin aika mitättömiä värejä silloin harvoin kun huilipunaa käytän, mutta nyt tekisi mieli kyllä kokeilla oikein kunnon punaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä ihania ja se mikä on tosi kiva niin sävyt on ajateltu eri ihonsävyille sopiviksi. Jos vaan punaista punaa harkitsee niin ilman muuta suosittelen näitä.
   Jos päädyt Tuija testaamaan niin kuulisin mielelläni mitä olit näistä sitten mieltä :)

   Poista
 3. Berry on oma suosikki ja silmiä hivelee myös punainen hylsy. Nämä ovat pigmenttisempiä kuin sävytetyt huulivoiteet, mutta sävytetty huulivoide tuli koostumuksen puolesta mieleen. Kiiltonainen täälläkin, joten tässä on nyt punat jotka kolahtivat myös minuun. Nooh tykkään punista myöskin, mutta en kuivista punista.

  Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivista punista en tykkää itsekkään No nyt kun sanoit niin ehkä voisi hieman verrata sävytettyihin huulivoiteisiin koostumuksen mukaan. Nämä ovat kestävyydeltääkin ihan mahtavia :)

   Aurinkoa myös sinulle <3

   Poista
 4. Mun suosikki näistä on Cabernet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on ihana! :) Toisaalta oisin luullu, että sun suosikki on Sunset Red :)

   Poista
 5. Hauska teema, koska kukapa muukaan tulee mieleen punaisista huulista :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihania punaisen sävyjä. Sinulle sopii tosi hyvin tuo kuvassa näkyvä puna.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki? :) Se oli ensimmäinen mitä kokeilin ja olin heti myyty :D

   Poista
  2. Ja hei, kiitos paljon ja toivottavasti sullakin oli ihana ilta <3

   Poista
 7. Ihania punia ja juu,meikäläinen on aina ollut huulipunalady (en kehtaa laittaa tyttö) enkä ole kovin välittänyt kiiloista, koska ne aina kuluu pois niin nopeaa ja en halua olla aina maalaamassa huuliani. Mutta on kauniit herkkusävyt. Mulla on tuo oranssi ja en nyt tieä onko se just mun ihon sävyyn, mutta tykkään siitä hurjasti. Sinulle sopii tuo sävy kuvassa mainiosti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady on ihana valinta <3 Kiillot ovat tietysti siitä vähän hankalia kun niitä saa lisäillä tietyn väliajoin mutta itsellä on kyllä sellaisiakin mitkä pysyy todella hyvin ja sopii se oranssi sinulle <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.