Hempeää vaaleanpunaista

Pitempään blogi lukeneet tietävätkin kuinka rakastankaan tuoksuja. Oli sitten kyseessä pyykki, vartalovoide, suihkusaippua, käsivoide, ruoka, hajuvedet jne, kunhan niissä on vain  ihana tuoksu. Tykkään myös vaihdella tuoksuja usein ja välillä ihan päivittäin. 
Nyt tuoksujen joukkoon astui aivan uusi tuttavuus. 

Jardin Precieux

Jardin Precieux kuuluu Givenchyn niin sanottuun Travel Retail exlusive tuoksu vuodelle 2015. Tuoksua ei ole ennen tätä saatu lainkaan maista. Nyt helmikuussa tuoksu vapautettiin myös kauppoihin täksi vuodeksi, mikä on aivan loistavaa.  

Pakkaus itsessässään on uskomattoman kaunis hempeine väreineen. Printti on Givenchyn 2015 vaatemallistoon kuuluvan kukkaiskankaan printti. 
Pullo on yksinkertaisen kaunis ja edustaakin klassista eleganssia muotokieltä.

Tuoksu on saanut inspiraationsa Ranskalaisista puutarhoista, Marie-Antoinetten teestä, jossa on omenaa ja ruuja ja muista ihanista kuikkaistuoksuista. 

Ensimmäisenä tuoksun valtaa mehukas päärynä, tämän jälkeen vallan tuoksussa ottaa ruusu, teen lehdet, ihana persikkä ja jasmiini. Pohjalle jää hento myskin ja puun tuoksu.

Tuoksu on kokonaisuudessa ihanan hennon kukkainen enkä itse tuota puun tuoksua tästä erota. 
Jardin Precieux  kestää omalla iholla reilun nelisen tuntia. Tästä tulee mieleen ihanat kukkaniityt ja puutarhat, juurikin sellainen tuoksu mitä pukee ylleen keväällä ja kesällä kun mieli on kepeä, aurinko lämmittää ihoa ja on vaan hyvä olla <3 

Eau de Toiletten suositushinta on 66€ ja pullon koko on 50ml.

Onko Givenchyn tuoksu tuttuja? Itselle tämä ei jää viimeiseksi Givenchyn tuoksuksi.
LoveTuoksu lehdistönäyte

6 kommenttia :

 1. Oi että miten houkuttelevat kuvat! Mielestäni tämä on aivan ihastuttava kukkainen henkäys ja herkkä tuoksu. Tämä ei niin kovin kauaa kestänyt ihollani, mutta näenkin tuoksuna jota on oikea ilo pirskautella päivän mittaan lisää.

  Ennen ostin vain tuoksuja, joissa oli juuri tälläinen pullo kuin tässä eli yksinkertaisen tyylikkään kauniita.

  Tuoksuvaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Kestoa olisi saanut olla kyllä hieman lisää.

   Pullo on kyllä yksinkertaisen tyylikäs.

   Poista
 2. Tää on todella hempeä kesätuoksu.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.