Vastaukseni oli kyllä...

Uuden vuoden aattona julkaisin postauksen ihanista Boss:n The Scent tuoksuista ja kerroin, että vuosipäivän kunniaksi tulee taas ihania tuoksumuistoja ja sen TODELLAKIN SAIN!! Vuoden vaihteen jälkeen minua kosittiin <3 <3 <3 Hieman alkoi olemaan kyllä pelko persuksissa siitä, etteikö tuo mieheni mun haluakkaan elää loppuelämäänsä kanssani. Yhteisiä vuosia tuli meinaan täyteen 6 vuotta ja kosintaa ei ollut kuulunut vaikka kuinka olin yrittänyt vihjailla :) Itsellä olisi tietysti karkauspäivänä ollut "mahdollisuus" kosia mutta halusin miehen olevan se, kuka hoitaa kosinnan. 
Nuorenpana haaveilin yltiöromanttisesta kosinnasta meren rannalla auringon laskun aikaan rakkauslaulujen soivan hiljaa taustalla. 
Minua kosittiin romanttisesti, nappaamalla minut syliin meidän keittiössä kynttilänvalossa kysyen haluanko mennä hänen kanssaan naimisiin? Tottakai vastasin KYLLÄ!! 

Olin ottanut siihen tuoksupostaukseen kuvan pulloista missä on mukana sormus, taisi olla enne? Niin ja yksi lukija oli aikaisemmin onnitellut minua naimisiin menon johdosta. Onkohan mieheni lukenut blogia ja päättänyt toimia.... hih 

Timanttien ja korujen kanssa teen päivittäin töitä ja olin aina luullut tietäväni millaisen kihlasormuksen haluan jos/kun minua kosittaisiin. Voin kertoa, että vuosien saatossa on kuulkaas kokeiltu muutamia sormuksia :D Minut tuntevat, tietävät, etten missään nimessä halua sileää kihlasormusta vaan kyllä siinä pitää timantteja olla.
Innoissani menin töihin ja valitsemaan juuri sitä oikeaa sormusta itselleni. Valintaprosessi olikin sitten kuulkaan kaikkea muuta kuin helppo. Luulin tehneeni jo valinnan kunnes Kohinoorin edustaja tuli ja hän sai minun pääni ihan pyörälle. Sormessani kimaltelee ihana Kohinoorin Helene-sarjan sormus. Alusta asti oli selvää se, että haluan juuri kotimaisen sormuksen itselleni.

Kohinoor

KohiroonMiehelle valittiin Kohinoorin Duetto kihlasormus, joka materiaali on titaani palladium. Perus, sileä 5mm levyinen kihla on juurikin omiaan miehelle, kuka ei juurikaan koruja käytä. 


duetto


Näin ihanasti alkoi meidän vuosi 2017 <3  

Itse koin, jotain unohtumatonta Boss:n the Scent tuoksujen kanssa ja haluaisin, että joku teistä ihanista lukijoista saisi itsekin kokea ihania tuoksumuistoja näiden parissa. 
Tästä syystä sain ihanan mahdollisuuden arpoa The Scent- tuoksusetin! Ihanaa, eikö?  !!
Palkintona on siis tuoksut molemmillle eli Boss the Scent ja the Scent for her <3 
Arvontaan osallistut kommentoimalla kysymykseen: 

Onko sinulla tuoksumuistoa, johon liittyy rakkaus jotenkin? 

Arvonta loppuu 29.1.2017 

Anonyymikommentoijat jättäkää sähköpostiosoite kommenttikenttään vastauksen kanssa niin voiton osuessa kohdalle, saan laitettua postia :) Postitus ainoastaan Suomen sisällä. 

Jos, et vielä ole klikannut itseäsi facebookin puolella tykkääjäksi niin se kannattaa tehdä vaikka samain tein ja sinne pääset tästä. Facen puolella meinaan voit osallistua myös arvontaan eikä saa muuten unohtaa instagramiakaan. Siellä voit osallistua myös, löydät minut sieltä @dioriina

Onnea kaikille arvontaan! 

Rakkautta, rakkautta ja vielä kerran rakkautta kaikille <3 

LoveTuoksut on sponsoroitu56 kommenttia :

 1. Airiina
  Mieheni minulle ostama ensimmäinen tuoksu oli Shalimar, muistan sen tuoksun vieläkin vaikken ole sen jälkeen käyttänyt sitä tuoksua.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 2. Mieheni käytti Hugo Bossin Energise tuoksua jo ensitapaamisella ja ihastuin tuoksuun (ja mieheen :D) heti. Edelleen sitä tuoksua käyttäessään tuo se mieleen ensitreffit. 😊

  jonnarawr@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Mieheni käytti suhteen alkuaikoina MEXX:n Black for Him -tuoksua, ja se jäi kyllä vahvasti mieleen. Sen verran varmaan tuli kaulaa tuolloin nuuhkittua ;)

  Onnea kihlauksesta! Todella kauniin sormuksen olet valinnut! Mietin itsekin Kohinoor Helenen valitsemista vihkisormukseksi, mutta se ei sopinutkaan yhteen kihlan kanssa. Vielä olisi muutama kuukausi aikaa löytää tälle kihlalle pari :)

  onmaailmameilleavoinna@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuttu tuoksu miesten tuoksumaailmasta, mutta naisten tuoksuna aivan uusi tuttavuus.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan hienojen tuoksujen arvontaan. Lancomen tresor on jäänyt mieleen mieheni ostanut. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi jestas, ihan älyttömästi onnea!! ♥♥♥ Ja siis ehdottomasti osallistun arvontaan, joskos nämä toisi itsellekin jotain yhtä ihanaa tullessaan jos voitto osuisi kohdalle ;D

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea teille molemmille!

  Olen ostanut miehelle tuoksun, josta tykkään ihan pöllönä. Jollain muulla oli kaupassa samaa tuoksua, ja oma ukkokulta tuli niin vahvasti mieleen, että piti oikein kääntyä katsomaan hiippailiko se mun perässä. :)

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ei ole rakkaustuoksumuistoja.
  Onnittelut!
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. En osallistu arvontaan, mutta pakko kommentoida, että tosi kaunis tuo sun sormusvalinta! Paljon onnea vielä tätäkin kautta! <3

  VastaaPoista
 10. Henna28
  Onnea suuresti! Sain avomieheltäni Sensain The Silk tuoksun joululahjaksi ja sitä pidän oikein hyvänä ja minulle sopivana tuoksuna.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Kauniit sormukset! Suuresti onnea! <3

  Mun rakkaus-tuoksumuisto on, kun kolme vuotta sitten aloin netissä juttelemaan amerikkalaisen miehen kans. Ystävyys syveni nopeasti rakkaudeksi, skypen, puhelimen ja viestien välityksellä.

  Kahden kuukauden kuluttua tapasimme ekan kerran Hki-Vantaan lentokentällä, pääsimme koskemaan ja tuntemaan toistemme tuoksun ekaa kertaa. Sen jälkeen kaikki postipaketit ja kortit saivat ylleen tuoksukuorrutteen ja lähetin hänelle myös kankaanpalan, mihin olin suihkuttanut Mexx Summeria ja pakannut sen minigrip-pussiin. Hänen tuoksunsa siihen aikaan oli Play Boyn New York.

  Rakkaus roihusi etäsuhteessa pari vuotta, sitten meidän oli pakko myöntää reaaliteetit ja ei meistä koskaan voi olosuhteiden johdosta tulla oikeaa paria. Edelleen olemme kyllä yhteydessä lähes päivittäin ja muistot kulkee mukana. <3

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Vielä tätäkin kautta suuren suuret onnittelut <3 ..ja aivan mielettömän upean sormuksen olet itsellesi valinnut!

  Ainut tuoksumuisto mikä ihan äkkiseltään tulee mieleen liittyy Kenzo L'Eau Par Kenzoon mikä ei nyt varsinaisesti rakkauteen liity - tai no vanhemman rakkauteen ehkä. Ko.tuoksu on ensimmäinen "kunnollinen" hajuvesi joka minulla on ollut (äitini osti sen ulkomaan matkalta) ja muistan kuinka harkitusti sitä silloin yläasteella käytin - vain juhlissa. Nyt tuoksutellessa tulee mieleen nuo ajat.. :)

  P.s. Varsinkin tuo naisten The Scent on aivan i-h-a-n-a! <3

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Poikaystäväni käytti suhteemme alussa Gaultierin hajuvettä. Nykyään hän käyttää sitä harvemmin, mutta aina kun hän laittaa kyseistä tuoksua, muistan suhteemme alkuajat ja ne leijailevat perhoset vatsassa! :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Muistan miten oma mieheni tuoksui Kourokselta kun hän pyysi minua kanssaan naimisiin. Oi sitä onnea ja iloa <3
  Onnea teille kahdelle, aivan ihanat sormuksetkin teillä <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. lämpimät onnittelut!
  Jännä tuoksumuisto liittyy ihan seurustelumme alkuaikohin ja yhteen tiettyyn raidalliseen paitaan.. En osaa sanoa, mikä tuoksu. Mutta vieläkin tuntuu, että heti kun saisin sen puseron käsiini, voisin tuoksutella tuota vuosien takaista tunnelmaa.

  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 16. BlueMoonStar- hajuvesi. Tämä tuoksu liittyy nuoruuteni(1990-luku) kaikkiin huippuhetkiin. Myös mieheni tapasin tätä hajuvettä ylläni. Olemme olleet kohta 20 vuotta yhdessä.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 17. Oih, onnea! Minä vieläkin odotan kihlausta vaikka 10vuotta yhteiseloa tulee nyt helmikuussa täyteen, eihän tässä mikään kiire ole, oltiin vain 14 seurustelun alkaessa. Mutta tuoksumuistoni liittyy tuonne seurustelun alkuajoille, kun jossakin uskaltauduin tarpeeksi lähelle ja sain tuoksutella poikaystävän ihanan pehmeää hupparia. Ja millepä muulle se olisikaan tuoksunut kuin oikein voimakkaalle axelle;) ah, niin ihania rakkausmuistoja <3
  kynsille@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Onnea, onnea! Tuoksumuistoja on enemmänkin nuoruuteni ajoilta.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Voi miten kaunis sormus ja onnea vielä kerran! <3 On, Vera Wangin Princessia oli yllä sinä päivänä, kun tapasin mieheni ensimmäistä kertaa, hääpäivänä käytin signature scentiäni Guerlainin L `Instant EdT:ta.

  hakusanarakkaus[at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnea ♥ Ihania uutisia, kihlautuminen on huippujuttu ja naimisiinmeno niin ihanaa....sormuksen valinnasta alkaen :)Mulla tuoksumuistoja ei hirveästi ole, niin paljon kun niitä rakastankin, migreenin vuoksi joutunut luopumaan osasta ja vähentää jäljelle jääneitäkin. Silti arvonnassa mukana :)
  maicunblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Äitini osti minulle kun täytin nuoruusteinivuosia Cacharelin AnaisAnais-tuoksun joka hurmasi minut,varsinkin kun sain sen yhteisellä Pariisin matkallamme!Nyt rakkaus Pariisia kohtaan on ikuista laatua, pidän aina saatavilla kyseistä tuoksua..<3! sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ei ole :/
  Jope831@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Escadan kesätuoksu 2009 tuo mieleen omat häät Tammikuussa 2010. Ostin tuoksun loppu kesällä mutta ekan kerran siitä pullosta suihkaisin ennen kirkkoon lähtöä.

  lellukka80@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ensi rakkauteni ja nyt kohta 30 vuotta sitten useita pettymyksiä nielleenä yksinhuoltajana totean oli sielunkumppani ei voi mitään tosiaan sain Byzance tuoksun häneltä laiva reissulla 1989 vieläkin haikailen Lampadan soidessa tämän miehen perään ja haluaisin joskus vielä myös tämän tuoksun ei varmaan saa enää sitäkään no miehen muisto elää sydämessä varmaan hamaan hautaan saakka . inkku70@live.fi

  VastaaPoista
 25. Ihan hirmuisen paljon onnea kihlauksen johdosta 💕 Ja todella kaunis sormus 💕 Diamonds are a girl's best friend... Ihan tuli oma kosinta mieleen, vaikka erilainen olikin. Siitä tulee maaliskuussa kuluneeksi 10 vuotta.

  Olen aikaisemminkin maininnut, että meillä molemmilla on käytössä pääosin Bossin tuoksuja, joten niistä muodostuu myös suhteen alkuaikojen muistot.

  VastaaPoista
 26. Nuit d'orchidee oli mulla tuoksuna kun puolisoni❤ tapasin eka kerran, hänen tuoksunsa nimeä en ennää muista, mut nykysistä ehkä axe tai rexona on samantuoksuisia ��
  S-posti: sarru72@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Itseasiassa ensimmäinen itse koskaan ostamani tuoksu oli 80-luvun legendaarinen vihreä Boss Sport ja silloinen vielä tuleva vaimoni (ja valitettavasti nykyinen exvaimo) muisti ensimmäisen tapaamisemme juuri tuosta tuoksusta. Olen tuoksuihminen ja minulle muistijäljet syntyvät pitkälti tuoksujen myötä. Flashbackeja voi tulla ihan kummallisissa yhteyksissä.

  VastaaPoista
 28. Niin ja todellakin mitä sydämellisimmät onnittelut täältä! T: K&M
  kjo@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Paljon onnea! :) Sain mieheltäni lahjaksi joskus tommy girl tuoksun ja pidän siitä edelleen.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 30. Vaimoni vei minut Kouroksen tuoksuun, sitä olen käyttänyt jo pitkään

  VastaaPoista
 31. Vaimoni vei minut Kouroksen tuoksuun, jota olen nyt käyttänyt.

  savikkoilmari@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Onnittelut ja kauniit sormukset. Tulkaahan perässä, terveisin 30 vuotta yhdessä olleet :) Muisto: aviomieheni oli parikymmentä vuotta sitten YK joukoissa ja kun kävin kerran tapaamassa häntä siellä, niin hän osti minulle YSL In love again tuoksun. Se oli nimensä mukaista aikaa ja miksei nytkin :)

  VastaaPoista
 33. Onnea suunnattomasti! Mielestäni aivan ihana kosiminen, ei siihen mitään kummallisuuksia tarvita. <3 Todella kaunis sormus.

  Toki nykyisen puolison tuoksuihin liittyy erityinen lämmin rakkaus ja niitä nuuhkutellessa tulee aina hyvä olla. Hassumpia muistoja liittyy erään nuoruuden säädön Lacoste Red -tuoksuun. Elettiin villiä aikaa ja nykyään naurattaa aina kun törmään tuoksuun aikuisessa työelämässä, esim. esimies käyttää samaa tuoksua. :D

  VastaaPoista
 34. Paljon onnea teille molemmille vaikka minä olen sinua jo onnitellutkin!

  VastaaPoista
 35. Onnea kovasti! Minä jotenkin vain oletin että olette naimisissa ja tämä uutinen yllätti siis tosisaan kun fb:sta luin. En siis osallistu arvontaan, onnitteluja vain jätän. Kaunis sormus! Minullakin on hinku edelleen siihen sormuksen vaihtoon, 12 avioliittovuoden aikana maku muuttunut (no onneksi miehen suhteen sentään ei :D).

  VastaaPoista
 36. Onnea!

  Ei ole tuoksumuistoja, joihin rakkaus liittyisi, koska olenhan forever alone :D

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tzatsikin tuoksusta tulee mieleen ensimmäinen yhteinen lomamatka mieheni kanssa Kreikkaan :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Onnea onnea 💚💜💙

  YSLn jo lopetettu Baby Doll oli suosikkituoksujani, sitä käytin hääpäivänämmekin

  VastaaPoista
 39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. Paljon onnea sinulle ja tulevalle miehellesi :)
  Ei ole mitään tiettyä tuoksua, mutta kukkien ja vasta tehdyn ruoan tuoksu ovat ihania :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Paljon onnea! Itselläni ei tule mieleen mihinkään tuoksuun liittyvää rakkausmuistoa.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 42. Paljon Onnea! Ihanat sormukset olette valinneet. Minulla ei ole oikeastaan mitään rakkaustuoksumuistoja.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 43. Onnea kihlauksen johdosta! Yhdestä suhteemme alkuaikana käyttämästäni tuoksuvasta huulirasvasta tulee aina tapailuaika mieleen, joten kyllähän noita tuoksumuistojakin kertyy huomaamatta. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kato, kato, ehdin vihdoin kommentoimaan :D Onnea vielä täälläkin ♥♥♥ On kyllä niin kaunis sormus!

  Mulle tulee tosi paljon muistoja mieleen tuoksuista. Ei oikeastaan rakkaustuoksumuistoja kylläkään :)

  Escada Magnetism tuo mieleen ehkä lähinnä tätä olevan muiston. Ostin ensimmäisen pulloni aikoinaan Texasista aika pian sen jälkeen, kun olimme menneet naimisiin. Ihan joka kerta kun suihkautan sitä mä jotenkin ajaudun takaisin miehen asuntoon ja sen makuuhuoneeseen siellä. Seison sängyn vieressä, tunnen pehmeän kokolattiamaton paljaiden varpaiden alla. Olemme juuri lähdössä ulos ja suihkautan hajuvettä vielä viime hetkellä ennen lähtöä.

  En tiedä miksi se on juuri tuo hetki joka on jäänyt mieleen. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään erityistä verrattuna muihin kertoihin, kun tuota tuoksua siellä käytin. Hassu juttu, mutta tuo tunne tulee vielä monen vuoden jälkeenkin tosi voimakkaasti aina kun Magnetismia käytän :)

  VastaaPoista
 45. Paljon onnea kihlauksen johdosta! Todella kaunis sormus.
  Eipä ole minulla rakkaudellisia tuoksumuistoja :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Petri
  Onnea! Itselläni ei ole tuoksumuistoja, tuntui, että vaimo tuoksui aina niin puhtaalle ja raikkaalle. Toki tuoksuu vieläkin mutten osaa sanoa mitä tuoksua se oli, vaihtaa tuoksuja usein. Itse olen käyttänyt vuosia Bossin tuoksuja.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 47. Onnittelut kihlauksesta ja kylläpä onkin kaunis sormus!

  En nyt äkkiseltään muista mitään rakkaustuoksua....paitsi että mulla oli sellainen Givenchyn Ysatis-tuoksun mainosläpyskä mukana sairaalassa runokirjan välissä kirjanmerkkinä, kun joku mun lapsista syntyi. Meinasin ensin väittää, että se olisi ollut silloin, kun esikoinen syntyi, mutta en nyt sitten olekaan enää ihan varma. Ihana ja rakas muisto se on siitä huolimatta!

  VastaaPoista
 48. Entinen poikaystäväni käytti aina Dieselin jotain tuoksua, ja oli niin ihana. Muistan vielä sen päivän kun ensimmäistä kertaa tavattiin ja hän oli oikein kylpenyt siinä. :D Oli silti ihana. Nyt jo mennyttä :)
  mathilda.alin@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Ihanan paljon onnea ❤ Mieheni käyttää usein hugo bossin tuoksuja ja ne saavat aina sukat pyörimään jaloissani 😍 roottyna.taikinasa@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Paljon onnea! ♡♡♡ En tällä kertaa osallistu arvontaan, kun en voi tuoksuja käyttää, mutta halusin onnitella kihlauksen johdosta ♡

  VastaaPoista
 51. Kun teini-ikäisenä tapasin nykyisen rakkaani käytin aina samaa hajuvettä So? Sensual. Kyseinen tuoksu vie minut takaisin noihin kutkuttaviin alkurakkauden ja ihastumisen tunteisiin, poikaystävänikin tunnistaa tuoksun 7 vuoden takaa ja samat muistot tulevat myös hänelle :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Mieheni tykkää aramis tuoksusta ja se tuoksu missä vaan saa minut hyvälle tuulelle :)
  Paljon Onnea sinulle♥
  paikka.rajala@outlook.com

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.