Hyvää syntymäpäivää pikkusisko

 Tänään olisi ollut mun pikkusiskon syntymäpäivä mutta toisin kävi. 


ALS vei mun pikkusiskon mukanaan reilu kolmisen vuotta sitten jättäen 5 lasta ilman äitiä. Jos mun ikävä on suunnaton en pysty edes kuvittelemaan kuinka ikävä lapsilla on äitiä. <3 Vedet tulevat silmiin, kun vaan ajattelenkin.  Kuva on saman vuoden maaliskuulta, kun olin meikkannut siskon meen isäpuolen 70-vuotis juhlia varten. Saispa ees hetkeksi ne ajat takas tai jotenkin voisin kertoo hälle vielä kerran kuinka tärkeä hän oli mulle. Samalla, kun menetin pikkusiskon menetin mun parhaan ystävän. 

ALS on ihan hirveä sairaus siis se on ihan HELVETISTÄ. Toivottavasti jossain vaiheessa siihen keksitään lääke, koska tällä hetkellä diagnoosi on kuolemantuomio. Se tuska mitä se tuo mukanaan kaikille on sanoinkuvaamaton mutta mun pikkusisko oli rohkea, voimakas ja uskomattoman iloinen loppuun asti.  Onneksi meillä on kuitenkin kaikki ne ihanat muistot, videot ja valokuvat joidenka pariin voi aina palata. 


Hyvää syntymäpäivää rakas pikkusiskoni mun. Rakastan sua <3 


-Marina-

4 kommenttia :

 1. Surullinen juttu, ALS on kyllä hirveä tauti.

  Menetin itse myös pikkusiskoni muutama vuosi sitten, mutta yhtäkkisesti ja eri sairauden takia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ALS on ihan hirveä.

   Otan osaa Amy <3

   Poista
  2. Samaten, lämmin osanotto siskosi kohtalon takia <3

   Tänne on muuten todella hankalaa laittaa kommentteja, tulee 9 kertaa 10 yrityksestä joku virheilmoitus.

   Poista
  3. Hyvä ku sanoit. Mikähän siinä mahtaa olla? Mun täytyy yrittää selvittää se.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.