Livbox, maaliskuu 2016

Tänään olin sitten täällä Tampereella Mega Outlet messuilla ja muutama juttu lähti mukaankin. 
Nyt saa loppua tämä höpöttely ja mennään itse asiaan. 



Värinä on pinkki, taas, Se on ollut nyt kaikissa tämän vuoden boxeissa. 
Tämänkertaisen boxin sisällön on valinnut bloggaajat. 

Cutrin, Sensitive Multispray



Tämä tuote on Marinka Essel- blogin valinta. 
Voimakkaa tuen antava hajusteeton monitoimisuihke hiuksille. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa ja rakennetta. 
Sensitive-perhe on ensimmäisenä kampaamotuotteena myönnetty Allergiatunnus. 
Ovh 15,90€ / 200 ml , boxissa täysikokoinen.


Tätä testaan kyllä mielenkiinnolla. Monitoimituotteet ovat hyviä siitä, ettei tarvitse kaikkia käyttää erikseen. Oma pullo oli pääsyt hieman vuotamaan boxissa. 

Eucerin, Sun Creme Face Tinted CC merium SK 50?+





Tämän tuotteenboxiin valitsi Mutsien blogi bloggaaja. 
Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Sisältää antioksidantti Licochalcone A_ta, joka muodostaa biologisen solusuojan ja glytiinihappoa, joka vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. 
Ovh 22,50 € / 50ml, boxissa täysikokoinen

Tämä tuote tulee ehdottamasti käyttöön kesällä. Olen ennenkin käyttänyt Eucerinen aurinkosuojia ja olen niistä tykännyt ja varsinkin kun tässä on SK50+. 

Vichy Idéalia Skin Sleep yövoide





Tämä on Bebe au Lait blogin lemppari. Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman. Tämä sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. 
Ovh 34,50 €/ 50ml, boxissa 3ml

Tämä on ihana. Vaikka koostumus on geelimäinen, tämä kosteuttaa ihoa ihanasti yön aikana. Voin suositella lämpimästi tätä. Varsinkin jos nukkuu öitä huonosti niin tämä on sellaiselle iholle juurikin suunniteltu. 

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri SK 15



meikkipuuteri



SN-Makeup blogin valitsema tuote on tämä. Pitää ihon mattapintaisena ja virheettömänä koko päivän ajan. Kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. 
Ovh 17,90 € / 10g, boxissa täysikokoinen

Tätä on ihan kiva päästä testaamaan. Tämä on ollut meinaan ostoslistalla. Tajusin muuten, ettei minulla ole Lumenen puuteria ollut pitkään aikaan käytössä, joten siitäkin syystä tätä on kiva testailla. 

Dermosil Trio kulmaväri




Tämän tuotteen on boxiin valinnut ihanista ihanin Janet FantazYa blogista. 
Tuote on hajusteeton ja sopii myös herkkäihoisille, tuotteella on Allergiatunnus. 
Ovh 6,90€ / 4,5g, boxissa täysikokoinen

Kulmakarvat ovat yksi tärkeä osa meikkiä. Kulmakarvat luovat niinsanotun kehyksen kasvoille ja ehostetuilla kulmakarvoilla saadaan myös ryhdikkyyttä kasvoille. 

Pitkästä aikaa kaikki siis kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön. En kyllä muista milloin viimeksi olisi näin käynyt. Tämä bloggaaja on tyytyväinen muiden bloggaajien valintoihin. 

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3 Itse pyhitän illan loikoilemalla villasukat jalassa sohvalla. 

Love

18 kommenttia :

  1. Boxihan on aidosti mahtava ja lievä pettymys perustuu vain siihen, että omistan jo useamman tuotteen, mutta hei blogiarvonnat. ;)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin itsekin tästä boksista kovasti. Kaikki käyttöön

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa mulla pääsee kanssa kaikki käyttöön :)

      Poista
  3. Mielenkiintoiset tuotteet. Kiitos tästä postauksesta :)

    VastaaPoista
  4. Vähän olisin odottanut edes yhtä sellaista wow-reaktiota tuovaa tuotetta, nyt ei sellaista ollut. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se wow jäi kyllä tulemati mutta oli tämä silti parempi kuin ne entiset :)

      Poista
  5. On kyllä mahtava boxi, ei voi muuta sanoa. Cutrinin multispray ei ollut onneksi vuotanut omassa boxissani, mutta suutin oli irronnut. Onneksi sen sai paikoilleen painamalla ja tuntuu toimivan. Toinen, mikä jännittää on Eucerin aurinkosuojavoiteen sävy. Kasvoille en vielä kokeillut, mutta käden päällä näyttää ainakin todella tummalta itselleni. En edes päivety kesälläkään yhtään, joten olisipa ollut mahdollista saada tästä vaaleampi sävy testiin. Vichyn yövoide on ihan parhautta. Harmi, että putelo oli niin pieni. Tänä iltana ehkä saan vielä tipan käyttöön, kun otan sakset avuksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks sait toimimaan sen, huh. Itsellekkin tuo Eucerin on liian tumma mutta kunhan olen saanut päivitystä niin toivon, että sitten on hyvä. Jos et päivety yhtään niin sitten kyllä taitaa olla sinulle se liian tumma :(
      Vichy on <3

      Poista
  6. Kiva että tykkäsit ,mulle ei vaan ollut niin mieluinen =)

    VastaaPoista
  7. Odotan jo innolla omaa boksiani, jonka pitäisi saapua tänään! Tuo Brow Kit vaikuttaa juuri sellaiselta tuotteelta, joka meikkipussistani vielä puuttuu. :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot sitte spoilannu ittes :D Tänään sitä testailin ja itse tykkään siitä kyllä :)

      Poista
    2. Joka kuukausi sama juttu- en malta olla kurkkimatta mitä boksi pitää sisällään! :DD

      Poista
  8. Sait Lumenelta saman sävyn meikkipuuterista kuin minä, mutta tuo Eucerin cc creme aurinkovoiden on sävyä medium. Minulla tosi vaalea iho ja tuo meikkipuuteri aivan passeli, joten turhauttaa tuo eucerin sävy. Miten sinun käy, luuletko että on sopiva sävy sinulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt sitä laittaisin niin olisi ihan liian tumma. Minulla on testissä Eucerinen CC- voide, light sävynä ja se on juurikin oikea tähän aikaan. Toivon niin, että kunhan olen saanut hieman päivetystä kasvoille niin voisin sitten ottaa tuon käyttöön.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.