Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 8Tänään olisi sitten minun vuoroni avata joulukalenterin luukku. Eilen luukut avattiin Shopaholic Mom Life ja The Domino Effect blogeissa. Kahtena viime vuotena olen jakanut myös luukun toisen bloggaajan kanssa, tänä vuonna olen yksin. Ajattelin kuitenkin mennä samalla linjalla kuten aikaisempinakin vuosina eli jouluisella lakkauksella. 

Punainen lakka tulee yleensä ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan jouluisesta lakasta. Onhan punainen joulun väri ja China Glazen Ruby Pums on ihan ykkönen sillä saralla! Sitä käytin vuoden 2015 joulukalenterin luukussa, KILK. Tänä vuonna halusin lähestyä lakkausta toisella värillä. 

Color ClubLakkauksen pääväriksi tuli Dependin ihana shimmerinen ja chromen tapainen 426 vihreä lakka. Tämä vihreä tuo mieleeni joulukuusen. Ja pitäähän kuusessa olla myös koristeet. 
Nimettömän pohjalla on Color Clubin Coated One-Step-French Tip.
Leiman nappasin Pueenin laatasta numero 26 ja leimauslakkana oli Konadin musta. Liimasin myös muutaman kiven tuomaan hieman kimallusta. Kivet kiinnitin päällyslakalla. Kubissen lakka on ihan paras kivien kiinnitykseen, tällä pysyy kuin tauti kivet kiinni kynsissä.  

Kyllä se joululakka voi olla ihan hyvin myös kaunis vihreä, vai mitäs sanotte? 

Huomenna kalenteriluukun avaa ihana Neiti Mintttukihara.


Facebookin puolella on muuten mausteinen arvonta ja maustetahnoilla saa myös makua jouluruokiin. Kannattaa osallistua. :)  Arvontaan pääset TÄSTÄ.
Kivaa viikonloppua kaikille ja sunnuntaina palataan sitten taas L'Occitanen joulukalenterin pariin.


Love

Color Clubin lakka saatu blogiin

14 kommenttia :

 1. Upea vihreän sävy.
  Mukavaa perjantaita sinulle Marina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka vihreä ei yleensä nappaa niin tämä Dependin vihreä vaan säväytti. Kivaa maanantaita sinulle Outi!

   Poista
 2. Ihanat kynnet, kuin joulupallot kuusessa! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Meinasin ensin mennä helpolla eli Milveillä mutta päätin olla rohkea ja kokeilla taas leimaamista :D Tykästyin näihin kyllä itsekin.

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja kivat kynnet! Varsinkin tuo valkoinen kynsi timantteineen on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava tuo vihreän sävy! Pitää ihan laittaa ostoslistalle tulevaisuutta varten kun dependin lakat sattuu jopa olemaan mun hintaluokassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Dependin vihreä on kyllä upea! Ne on kyllä todella edukkaita mutta laadukkaita. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.