Uusi tuttavuus nimeltä diego dalla palma

Ilonan pikkareissa viime vuonna sain kätösiin kassin missä luki nimeni. Kassin kyljessä luki diego dalla palma. Sarja oli minulle tuttavuus. Innolla odotin mitä kassi piti sisällään. 

diego dalla palma on Italian tunnetuimman meikkitaiteilija Diegon lanseeraama sarja. Tämä tapahtui Milanossa 1970-luvun puolessavälissä.  Blogia pitempään lukeneet tietävät minun rakastavan Italiaa ja italialaisia tuotteita. 

Meikkitaiteilija Diegon mukaan ihonhoidon on oltava yksinkertaista ja helppoa ja siinä hän on kyllä todellakin oikeassa. Itse ainakin en jaksa mitään monimutkaisia juttuja ja varsinkin aamuisin on yleensä sellainen kiirus torkkua on tullut paineltua hieman liikaa,
diego dalla palma sarja pitää sisällään yli 200 erilaista meikkituotetta.

Kassi piti sisällää putkilon joka oli nestemäinen peiteväri
 Correttore fluido effetto lifting.Tämä on ihovirheitä korjaava nestemäinen peiteväri.
 Tuotteen luvataan tasoittavan ihon värivirheitä, huokosia ja juonteita ja sen tämä kyllä tekee. Tämän koostumus on ihanan ohut ja todella helppo levittää sekä sormin että siveltimellä. Sormin levitettynä silmänympärysiholle jälki on mielestäni tasaisempi ja tykkään muutenkin levittää tätä sormin.  Peitevärin peittävyyttä aluksi epäilin emulsiomaisen koostumuksen takia mutta kaikki oli turhaa. Tämä peittää esim. couperosan poskiltani todella hyvin. Lopputulos on todella luonnollinen, kevyt ja loistava aikuiselle iholle.

Correttore fluido effetto lifting tekee siis muutakin kun vain peittää. Sillä on myös korjaava ja kohottava vaikutus.

Vaikuttavia aineita tässä on:
-hexapeptidi: kohottava raaka-aine
-NMF: kosteuttava raaka-aineiden yhdistelmä
-mustan teen johdannainen: silkkimäinen iho
-rasva-silikoni yhdiste: kalvonmuidostaja, tasainen ja luonnollinen lopputulos.

 Jos ei siinä ollut vielä kaikki hyvä, niin tässä yksi lisää. Tämä on todella riittoisaa. Pieni määrä riittää hoitamaan homman.On tullut koettua ihan itse :D Ensimmäisellä käyttökerralla meinaan  otin peiteainetta ihan liikaa kun en tajunut tämän riittoisuutta.

Suosittelen tätä kyllä todella lämpimästi kaikille, ketkä haluaa kevyen mutta peittävän tuotteen. Itselle tämä tulee kuulumaan vakiokalustoon tästä lähtien.


diego dalla palman tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupasta tai näistä jälleenmyyntipaikoista ympäri Suomea.

Onko diego dalla palman tuotteet tuttuja?2 kommenttia :

  1. Tää on yksi mun lemppari peitevoiteista, yksinkertaisesti huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä huippu. Et turhaan oo tätäkään kehunu :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.