Kynnet kylpemässä auringossa

Täällä taas ollaan! Blogin puolella on ollut nyt muutama päivä hieman hiljais eloa ja se johtunee ihan siitä, että oon tehnyt tässä kaksi päivää puikkoon 10 tunnin työpäivät. Ihan omasta tahdosta kuitenkin. Sitä ei sitten vaan enää ole jaksanut oikeastaan muuta kun kyykkyhaasteen kyykyt. Sitkeästi olen siinä pysynyt mukana ja todellakin jatkan loppuun asti. Kyykkyjä meinaan jatkaa muutenkin haasteen jälkeen nyt kun niihin on oikeastaan kasvanut kiinni. 

Mutta mitä sitä muutakaan voisi aurinkoisena vapaapäivänä tehdä kuin lakata kynnet HOLOLLA!! 

Niin pelkäsin, että tänään ois ollu aivan kurapäivä, onneksi ilma on kuitenkin aikas ihana. Mun tuuri on meinaan todella huoni ilmojen suhteen. Vanhassa työpaikassa työkaveri sanoi, ettei halua olla mun kanssa samaan aikaan lomalla kun sillon sataa aina kaatamalla vettä j aon pirun kylmä :D 
Kuvat räpsein kaikki ulkona, tämän vuoden eka kunnon kuvaussessio ulkoilmassa tehty. Kuvia nyt sitten tulee ja paljon. Lakkoina käytin Nfu Oh:n hempeää vaaleanpunaista 010 ja holona sai kunnian toimia ihanan vihertävä 66. 


Ja aaaa, halusin myös tehdä ei niin perinteiset ranut ja niihin lisäsin myös muutamat niitit. Itse tykkään näistä paljon, ja nyt kun sain tämän ranskalaislakkaustenkin pään auki niin eiköhän niitäkin ala täällä näkymään. En tajua minkä takia en ole tällä tavalla lakannut. Muistan vuosia taaksepäin kun en saatoin mennä viikkotolkulla ranskalaisilla lakkauksilla käyttäen kyllä eri variaatioita niistä. Nämä taitaa olla täällä blogin puolella ekat! Holo on vaan lähellä sydäntä <3


Aikaisemmin olen kertonut teille kuinka Milon terveydentilan kanssa ollaan tapeltu ja kaikki näytti jo ihan hyvältä. Mutta, sunnuntaina huomattiin, ettei poika saa taas suutaan auki ja kun Antti yritti sitä avata, Milo vingahti :( No, nyt taas ollaan kortisooni kuurilla ja aloitetiin uusi taistelu myosiittia vastaan. Onneksi ei silti tarvinnut ihan valtavalla määrällä aloittaa vaan 2x30mg päivittäin. 
Kortisooni on alkanut onneksi samantein auttamaan, tänään Milon sai melkein kokonaan suun auki haukotellessa :) Päivä kerrallaan taas eteenpäin. 


Rakkauspakkaus

Löytyykö holottajia ruutujen takaa? :) 


18 kommenttia :

 1. Nää on kyllä kivat <3
  Ja voi Miloa. Kortisonilääkitys on kyllä yks inhottavimmista hoitokeinoista, kun siitä ei pääse hetkessä pois. Itekin olen sitä onneksi vain kerran joutunut käyttään ja kaiken maailman sivuvaikutuksia tuli :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3
   Juu niin on. Milollakin oli viimeks ihan pohjaton ruokahalu. Varasti kassistakin suklaat ja muut karkit mukaan lukien purkatkin. Lenkillekkään sitä ei saatu.

   Poista
 2. Voi pieni Milo :/ Toivottavasti paranee!

  Kynnet on muuten aivan ihanat, tykkään tykkään ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena <3

   Lääkkeillä saada tauti kuriin, mutta valittevasti näyttää siltä, ettei ilman lääkkeitä pärjää pitkää aikaa :(

   Poista
 3. Oi että mikä lakka! Holot on kyllä niin kauniita että huhhu. Ja tosi nätit kynnetki, ihanat nuo ranskiskynnet. :)
  Voi Milo parkaa, silläpä ny on koko ajan jotain. :'( Hyvä että kuuri on jo auttanu. Paranemisia koirulille. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot <3 Kiitti Satsuli :)

   Milolla kyllä sattuu ja tapahtuu. Kiitti, peukkuja pidetään :)

   Poista
 4. Kyllä, holot on ihaniaaa! <3 todella kauniit kynnet!
  Toivottavasti milo tulee pian kuntoon!

  VastaaPoista
 5. Ooh holoholo.<3 Todella kauniit kynnet. :)
  Parantumis terkkuja Milolle. <3

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis holo, mulla taitaa olla pari hololakkaa, fani en ole, mutta tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä nfun holot on kaikki aikas mageita. Mitkä sulla löytyy?

   Poista
 7. Holofani ilmoittautuu! Ihanat nämä kynnet <3

  VastaaPoista
 8. Oooo, eipä ole tullut mieleenkään yhdistää hololakkaa noin. Upeat! Menee säihkyineen päivineen ihanasti aurinkoisen säähän :)

  Khihihi tissipullot <3

  VastaaPoista
 9. Tää lakkaus on täydellinen! Niin kaunis ja upea! <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.