Arvonnan voittaja ja parit vastaukset

Kiitos teille kaikille kysymyksistä ja muutamista saamista kysymyksistä olinkin hiljaa itsekseni ajatelut tekevän postausta, mutta mietein, mitä jos ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Selvisi onneksi nyt, että kiinnostaa teitä :D
Teidän kysymyksiin vastailen  sitten tulevissa postauksissa ja muutamiin vastaan nyt heti. 

Onko sinulla koskaan ollut geeli- tai akryylikynsiä? Mitä mieltä olet niistä? 

Ainoastaan olen pariin kertaan tehnyt itsellini akryylikynnet kun oma on katkennut enkä ole raaskinut niitä kaikkia lyhentää :D  Geelikynsikamat löytyy myös ja olen ihan vaan harraste pohjalla niiden kanssa touhunnut. Jossain vaiheessa kävin yhden koulutuspäivänkin mutta se koulutus ei kuitenkaan ollut ihan sitä mitä piti joten lopetin sen siihen. Kaikkiin kynsiin en niitä itselle laitata koska omat kynnet ovat kovat ja ainakin ovat aiemmin kasvaneet ihan mukaviin pituuksiin. Enkä jaksaisi lakkausharrastuksen takia samoja koristeluja viikkotolkulla katsella :D

Ihailen hyvin tehtyjä kynsiä ja niiden koristeluita ja samalla harmittelen, kun kaikkia niitä ei voi tehdä luonnonkynsille. 

Pidätkö kirjaa/budjettia siitä paljonko kosmetiikkaostoksiin saa mennä tai menee esim. kuukausitasolla?

En pidä kirjaa, kun en uskalla :D  Ei vaan, monta kertaa olen meinannut aloittaa kirjanpidon mutta jostain syystä se vaan on jäänyt. Saisin kyllä varmaan sydärin kun näkisin summat kirjoitettuna, en kuitenkaan joka kuukausi hullaannu. Voisin silti taas jossain vaiheessa kokeilla vaikka yhden kuukauden kirjata kaikki ylös. 

 Kerro millainen on kevään ehdoton hankinta kynsilakkojen puolella, onko se pastellia vai jotain ihan muuta?

Mulle joka keväinen juttu lakoissa on holot. Auta armias kun se kevät aurinko alkaa paistamaan niin mikä sen paremapaa kuin ihastella niitä. Käytän holoja kyllä ympäri vuoden :) 
 Pastellit taitavat olla  sellainen kevään ehdoton hankinta. Minkä värisenä, ei sitten harmainta aavistusta :D

Kauanko sulla menee yleensä kynsien lakkaamiseen aikaa? Entä meikkaamiseen arkipäivinä? :) 

Tarviipa joskus muuten ottaa oikein aikaa kuinka kauan lakkausessa menee. Aika riippuu tietysti siitä kuinka paljon koristuksia laittaa.  
Arkipäivänä meikkaamiseen menee n. 20 min samalla kahvista nauttien. 


Tulossa on siis paljon pyydetty esittelypostaus ja muitakin vastauspostauksia näin sunnuntaisin :) 

Mutta sitten varmaankin siihen tärkeimpään eli kukas olikaan arvonnan voittaja? 


MIMOSA

Onneksi olkoon! :) 


Voitajalle olen laittanut sähköpostia eli kannattaa kurkata. 

Itsellä tämä päivä on aikas jännä, olen meinaan menossa Kynsisirkus-blogia kirjoittavan Kaisan luo pitämään ihka ensimmäiset Opi Party kutsut. Voin sitten sanoo, että HIEMAN jännittää :D Toivottavasti en päästä junassa alleni kun lähestyn määränpäätä. Kaisa varmaan tekee kutsuista postausta. Mulle voi laitella viestiä jos haluaa tietää enemmän. 
 Tännekkin on tulossa postaus siitä kun pidin kavereilleni Vuoden ensimmäiset pikkujoulut ja samalla OpiParty kutsu oli meillä. ZigiZtylen Sigi on tehnyt siitä myös postauksen.


Ihanaa sunnuntaita kaikille <3  ja peukut pystyyn mulle :D 


6 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.