Loppuiko se hikoilu?

Kerroinkin täällä jo aiemmin mun hikoilu ongelmasta joka on TODELLA ärsyttävä. Haluaisin niin käyttää kaiken värisiä vaatteita ja varsinkin näin keväällä ja kesällä mutta, en vaan kertakaikkiaan voi. Musta on mun väritys melkein kaikissa paidoissa. Nyt kyllä oli silti pakko ostaa tipun keltainen paita Seppälästä, en silti ole sitä vielä kertaakaan pitänyt päällä, kaapissa ollut 3 viikkoa :D 

Apua tähän ongelmaani hain siis Acon dödön kautta. Olen testannut muitakin samankaltaisia dödöjä nimiä en nyt vaan saa millään päähäni saamatta apua.Ja sama nyt oli tämän Acon kanssa. Tai oikeastaan tämä ehkä saattaisi auttaakin mutta en vaan pysty käyttämään tätä. Kainaloissa alkaa aivan kauhea kutina ja joudun melko nopeasti pesemään tämän pois :(

Ulkoistan testaamisen ja lainaan siskon kainaloita testiä varten. Katsotaan kuinka hänen käy. Infoan tästä testistä loppukuusta kunhan sisko saa testattua tämän.

Itse ostan TAAS uuden dödön testiin ja raportoin siitäkin sitten. Toivon, että löydän vielä sen toimivankin version mun kainaloille.6 kommenttia :

 1. Oletko testannut sellaista mineraalikivideodoranttia vai mikäköhän sen oikea nimi on... :D Mä en itse juuri hikoile, paitsi tietysti urheillessa, mutta siskoni on kärsinyt aikalailla samasta ongelmasta kuin sinä. Hän on käyttänyt tuollaista mineraalikiveä, joka kastetaan ennen kainaloihin levitystä ja hänellä se on toiminut aika hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokun merkin mineraalidödö mulla on ollu mutta ei toimi :(

   Poista
 2. Voi ei. Ootko sitä Batsia kokeillut?

  VastaaPoista
 3. Itsellä on ollut käytössä Triple Dry (saa apteekista) ja toiminut tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joskus aikaisemmin sitäkin mutta ei toiminu mulla ainakaan silloin :( Mahtoikohan niistä olla muuten eri vahvuuksia?

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.