Kevät ja ne ihanat pigmenttiläiskät

Viimeistään nyt kun tuo ihana kevätaurinko alkaa paistamaan taivaalta, on hyvä ottaa esiin aurinkosuojat. Itse kaivan myös Kiehl'sin Dark Spotin.

Ihana auringon antaa mulle muutakin kuin paljon kaivattua energiaa eli pigmenttiläiskät ja tuntuu, että vuosien saatossa määrä on vaan kasvanut joka vuosi. Vanhuushan ei tule yksin vai miten se menee ;) 

 Ruskeita plättejä minulle on ilmaantunut ylähuulen yläpuolelle, toiseen poskeen ja otsaankin. Siis ennen kuin otin tämän käyttöön viime vuonna. Eipäs lisäänny läiskät enää, kiitos tämän tuotteen! 
Dark Spotia käytetään aamuin illoin voiteen alla. Itse olen taputellut paikallisesti niihin kohtiin, missä läikkiä on ollut. Syksyn saapuessa lopetin käytön mutta, jos läiskät on todella pahat niin kannattaa jatkaa läpi vuoden. Tätä muuten voi laittaa myös käsille. 
Mulla piti olla myös se postaus missä olin kertonut kuinka tuote oli toiminut juuri niin kuin pitikin. vaalensi niitä mitä kuvissa näkyi eikä uusia tullut. En kyllä tajua mihin se on kadonnut?? :O Pahoittelut siitä ja tällä uudella koneella niitä kuvia mulla ei ole enää tallella 

Tästä postauksesta pääset tutustumaan lähemmin tähän ihme tuotteeseen.

Jos kärsit pigmettiläiskistä niin tämä on kyllä sellainen tuote mikä kannattaa testata. Kiehl's pisteeltä saa myös testereitä tästä ja muistakin heidän tuotteistaan. Kannattaa hyödyntää se, jos vaan pääsee heidän pisteelleen. 


Oikein mukavaa ja aurinkoista lauantaita <3
6 kommenttia :

 1. Pistän mieleen, koska joka vuosi vähän odotan milloin läiskiä alkaa ilmestyä tännekin. En todellakaan kaipaa niitä, mutta ikä yleensä tekee tehtävänsä tässä tapauksessa... :/ Vielä ei ole onneksi näkynyt. *koputtaa puuta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koputan puuta sun puolesta :) Ei nää oo mitään kivoja mutta onneks oon löytäny tän.

   Poista
 2. Mulle tuli viime keväänä ekat oikein selvästi havaittavat läntit otsaan. Täytyy tutustua tähän tarkemmin, onkohan myöhäistä jo aloittaa käyttö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo liian myöhästä, ite aloitin viime vuonna vasta kesäkuussa. Mee ilman muuta pyytää Stockalta testerit kotiin :) Tekee samalla ihoanalyysinkin sulle.

   Poista
 3. Hienoa että löytyy tuote, joka tepsii! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.