NAFHA ja pieni pala Marokkoa

Sain mahdollisuuden tutustua  itselleni uuteen kosmetiikkasarjaan, mikä pitää sisällään luonnollisia ihonhoitotuotteita. Muutaman kerran aikaisemminkin olen esitellyt teille luonnonkosmetiikan tuotteita ja nytkin olen aika innoissani tämän sarjan kanssa. 

Tässä ensin pieni katsaus itse sarjaan.
NAFHA on ranskalainen sarja ja rakkaus Marokkoon johti tämän sarjan syntyyn. 
NAFHA on arabiankielinen sana ja tarkoittaa hengitystä ja elintärkeää asiaa. Tuotesarja on lanseerattu 2006 ja tässä sarjassa yhdistyvät ikiaikaiset kauneusperinteet ja nykyaikaiset innovaatiot.  Yrityksen tavoitteena on kehittää sellaisia tuotteita, jotka todella tekevät sen mikä lupaavatkin. Tämä oli yksi syy minkä takia kiinnoistuin näistä tuotteista.
Monet kosmetiikkatuotteet lupaavat melkein kuuta taivaalta ainakin itsestä tuntuu välillä siltä ja eivät kuitenkaan saa aikaiseksi edes kuun sirpin sädettä.
Tuotteet ovat myös palkittu Guide des Meilleurs Cosmetiques 2013-2014 listauksessa. 

NAFHAn tuotteet ovat palkittuja vuoden 2013-2014 'Guide to the Best Cosmetics' kosmetiikkaoppaassa. Sarja onkin ensimmäinen mikä kaikki tuotteet ovat palkittuja. 

Sain valita muutamia tuotteita testiin. Kaikkia tuotteita en viitsi samaan postaukseen tunkea vaan esittelen pari tuotetta kerrallaan. 


Puhditustuotteista valitsin testiin pehmeän kuorinatavoiteen. Sana pehmeä herätti heti mielenkiintoni koska en tykkää isorakeisista kuorinnoista eikä ne toisaalta omalla couperosaiholle sopisikaan. Tämä on myös ihanteellinen herkälle iholle juurikin koostumuksensa takia. 


Ja tämä kuorinta on todellakin pehmeä. Epäpuhtauksien pudistuksen ja ylimääräisen talin iholta positamisen  tässä kuorinnassa hoitaa ghassoulsaven ja tammenkuorihiukkasten yhdistelmä. Samalla arganöljy, aloe vera ja vihreä tee suojaavat ja kosteuttavat ihon.


Kuorinta näyttää ihan saviselta nimensä mukaisesti ja tuoksu tässä on aikas neutraali.
Eikä muuten jäänyt yhtään mikään kinnaava tunne iholle vaan sellainen ihanan pehmeä. Tekee todella sen mikä lupaakin. Mahtava tuote. Tämä on toinen luonnonkosmetiikan kuorinta mikä minulla on ja ne molemmat ovat parhaammasta päästä kuorinnoista mitä minulla on.
Kuorintaa käytetään kerran tai kaksi viikossa.

Varsinkin näin talvella ihoni on pintakuiva ja oikeastaan ihan kuiviakin plänttejäkin iholta löytyy. Sen takia valitsinkin seuraavan tuotteen eli kosteuttavan ja rauhoittavan kasvonaamion.Naamiossa on sekoitus kosteuttavia, rauhoittavia ja kiinteyttäviä ainesosia sisältäviä aineita. Esi. rautayrtistä ja appelsiinikukista saatavat kukkaisvedet parantavat ihon rakennetta, kiinteyttävät ihon tukirakennetta ja raikastavat ihoa. En laita yhtään vastaan, että naamio sisältää kaikkia noita, koska nelikymppisenä ei iho itsestään kiinteydy päin vastoin, maan vetovoima vetää sitä ihan itsestään alaspäin ja lujaa.


Naamio levitetään tasaisesti kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5-10 min. ja vaikutus ajan jälkeen pestään pois. Pesun jälkeen iholle ei jäänyt kinnaavaa tunnetta.

Naamoita voi käyttää myös viikon ajan yövoiteen sijaan jos iho on todella kuiva.

Olen ollut tyytyväinen molempiin tuotteisiin ja ovat tehneet sen minkä lupasivatkin.
Tästä on hyvä jatkaa myös muiden tuotteiden kanssa.


NAFHA:n tuotteita myy esim. Hyvinvoinnintavaratalo, Pretty.fi ja Biodelly
4 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.