Rokkaako sulla, mulla rokkaa

Rock Your Hair on Michael O'rourken hiustenhoito ja muotoilulinja. Sama kaiffari on luonut maailman kuulun sarjan Sexy Hair. Miehellä on 50 vuoden kokemus alalta eli tietoja on jonkin verran takataskuun kertynyt :)

Rock Your Hair sarja tulee mistäs muualta kun Malibusta. Sissä kaikki on isoa kuten Amerikassa yleensä, hiukset mukaan lukien. Sarja lupaa voluumia ja isoa tukkaa!

Michaelin visio ja rakkaus hiuksiin ja koko alaan on saada naiset innostumaan omista hiuksistaan samalla kannustaen ja opastaen muotoilemaan hiuksiaan uusien tekniikoiden ja tuotteiden avulla.
Hän myös lahjoittaa osan tuotemyynnistä hyväksikäytettyjen ja pahoinpideltyjen naisten järjestölle! Iso peukku!!

Tuotteet ovat juuri omiaan kemiallisesti käsitellyille hiuksille antamaan suojaa ja  ne myös sisältävät lämpösuojan, mikä on ainakin itselle plussaa. 
Kaikki sarjan tuotteet ovat säilöntä-aineettomia ja sulfaattittomia. 


Mega Volume Super Firm hairspray


Lakka on hienojakoinen, kuivuu nopeasti ja on nimensä mukaan vahva eli pitää hiukset ojennettuina kovemmassakin menossa. Lähtee kuitenkin hyvin harjaamalla pois
Itse kaipaan hiuslakalta sitä pitoa, mutta en kuitenkaan niin, että mun ohuista suortuvista tulee sellaiset kun ne oltas kastettu sementtiin. Totta puhuen, pelkäsin juurinkin sitä, että koppurat tulee hiuksista lakan nimen perusteella. Lakka ei saanut ohuita hiuksiani koppuraksi, hiuksissa tuntui kyllä se, että niissä on lakkaa. Ja pitoa löytyy kyllä sen minkä lupaakin.
 Itse käytän tätä juurinkin silloin kun haluan kunnon pitoa eli kun lähden tanssimaan :D

Tuoksu on miellyttävä, jos nyt niin voi lakan tuoksusta sanoa :D 
Pullon koko on iso 400ml ja hinta tällä on 25€. Tämä ei ole myynnissä marketeissa, koska on kampaamotuote mutta ainakin toppik.fi:ssä on tätä myynnissä. Rock Your Hair sarjan tunnusväri on muuten ihana pinkki. 
Tuotteissa on myös kivellinen sydän.  Bling on aina hyväksi. 


Ajattelin tässä samalla  kertoa teille myös Milon kuulumisia.


 Kortisoonia otetaan vielä ainakin viikko 2 x 30mg päivässä. Kasvoista on lähtenyt lihaksia aikas lailla ja kaulakin on kaventunut. Muuten vielä ollaan suht hyvässä kuosissa. Pitkiä lenkkejä ei poika jaksa tehdä ja leikkiminen on kanssa jäänyt aikas vähiin, ruoka vaan maittaisi. Nyt onneksi saadaan antaa hälle myös herkkuja eikä tarvi mennä diettiruualla :)

Rock Your Hair yhden hoitotuotteen olen muuten esittellyt viimevuonna ja sen löydät täältä.


YES it does! :D Tuote saatu testiin blogia varten

4 kommenttia :

 1. Näiden tuotteiden purkit on kyllä älyttömän makeet. :)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä kuin jonna näiden pakkaus kyllä todella kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä, että jaksetaan panostaa myös siihen ulkonäköön.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.