YSL:n Tint-in-Oil

Tämän kevään uutuus huulituotteissa on huuliöljyt kuten monet ovat varmaan pistäneen jo merkillekkin.   Minä olen hullaantunut näistä muiden mukana.


Yves Saint Laurent:n 
Volupté Tint-In-Oil


Aikaisemminkin olen täällä blogissa hehkuttanut siitä, että rakastan sitä,  kuinka paljon YSL panostaa myös tuotteiden ulkonäköön kuin itse tuotteeseen. Kuten tässäkin. Pahvikotelo on tuttu kullanvärinen upeus ja sisältää paljastuu tyylikäs hopeanvärinen hylsy. Itselle tulee jo pelkästään tästä hylsystä sellainen aaah tunne :) 


Tämä ei ole pelkästään hoitava öljy vaan huulet saavat  myös aimo annoksen pigmenttiä. Se mikä mielestäni tekee tästä myös erittäin mielenkiintoisen tuotteen on se, että väri ei ole sama kaikilla vaan se muuttuu jokaisen huulilla oman väriseksi.  Öljyihin yhdistetyt väriaineet heräävät niin sanotusti eloon päästessään huulille. Ne mukautuvat huulten omaan sävyyn, josta juuri johtuu se, että jokaiselle muodostuu oma yksilöllinen värisävy. Ja sitä mukaa kun öljy haihtuu huulilta väri muuttuu voimakkaammaksi.Itse yllätyin täysin sitä miten väri muuttui omilla huulilla. Luulin ensin tämän olevan hieman  oranssihtavan sävyinen mutta pinkihkö tästä kuitenkin aikas lailla tuli. Oma hulten sävy on aikas kylmä.  Ihana silti, tykkään todella paljon. 
Jos käyt kokeilemassa tätä liikkeessä kädellesi niin odota n. minuutti niin näet miten väri alkaa muodostua.


Näissähän on mukana myös se huulia hoitavakin puoli.
YSL:n huuliöljyt sisältävä 5 eri öljyä: aprikoosiöljyä (siemenistä) macadamiaöljyä, korianteriöljyä (heldelmistä), jojobaöljyä ja kärsimyskukkaöljyä (siemenistä).

Öljy haihtuu huulilta suht nopeaan, ehkä saisi hieman pitemmän aikaa pysyä. Öljy ei kuitenkaan tee huulista tahmaisia.

Peach me Love

Huulten mallinen aplikaattori on tässä sama kuin oli Gloss Volupté kiillossa. Tykkään tästä mallista, Tämän avulla öljy levittyy hyvin ja tarkasti. Aplikaattoriin tulee ainakin itselle juuri sopiva määrä tuotetta kerralla.


Kerroinko jo tuoksusta, ihana mango valtaa huoneen. Mango on tunnustoimainen tuoksu Volupté-tuotteissa.

Öljyjä on saatavissa 8 eri sävyä ja minun omani on siis numero 6 Peach me Love
Kuva maahantuojalta

Itseäni jäi kyllä nakuttamaan tuo 5-Cherry My Chérie, tarvii mennä käymään testaamassa sitä huulille jotta näkee miten se muuttuu. Se on myös kaikista suosituin näistä kahdeksasta


Onko huuliöljyt herättynyt mielenkiintoa?

Oikein ihanaa viikonloppua <3

5 kommenttia :

 1. Mikä sävy toi sun kappale oli? Et tainnut mainita. Nuo kyllä houkuttelis, mutta menin jo sortumaan Clarinsin vastaavaan :) Se on myös ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kun huomasit Nella. Nyt on korjattu asia eli Peach me Love.. Clarinsin on kanssa ihana. Kumpi sulla on?

   Poista
 2. Toi Pink About Me saattaa muuttua huulilla aika kivaksi, vai toi Cherry on se mitä himoitsen. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saattaa :) Cherry on munkin valitan seuraavaksi.

   Poista
  2. Pakko silti testata huulilla kuitenkin se eka, koska toi Peach muuttui mun huulilla aika lailla.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.