Ihanaa Chanelia huulilla


Käsissäni on elämäni ensimmäinen Chanelin luomiväripaletti sekä paljon kehuttu ja ylistetty Chanelin huulipuna.


 Muutenkin Chanelin meikit ovat mulle uusia tuttavuuksia, paitsi sen yhden kiillon osalta mikä minulla on, joten erittäin suurella mielenkiinnolla lähdin näitä testailemaan. 

Tutustutaan huulipunaan ensin.

Rouge Allure
93 ExaltéeSelektiivisen kosmetiikan tunnistaa jo ihan pelkästään rasioiden ja hylsyjen perusteella. Kuten tämäkin, todella yksinkertainen mutta kaunis.
Odotin innolla tämä testaamista, koska olen niin paljon kuullut huulipunasta pelkkää hyvää. Monet ovat sitä suositelleet ja eivätkä suosittelijat todellakaan olleet väärässä.
Ainakin tämän punan kohdalla kaikki se hehkutus pitää paikkaansa.
Puna pysyy huulilla melkein koko päivän, pieniä korjailuja tietysti ruokailujen jälkeen. Vielä illalla kun olen menossa puhdistaamaan meikkejä, punaa on jonkin verran  huulilla.Väri on, voisikos sitä kuvailla sanoilla, pinkihkö fuksia.
 Puna levittyy todella hyvin, eikä lähde liikkeelle minne sattuu vaan pysyy hyvin paikoillaa. Puna ei ole mielestäni liian ravainen eikä todellakaan kuiva.
Nyt kun olen tämän punan kokeillut niin en yhtään ihmettele niitä hehkutuksia mitä olen tästä kuullut. Hehkutan nyt myös itse.

Jos nyt pakosti pitäisi löytää jotain negatiivista niin ainut on se, että jostain ihme syystä tätä oli erittäin hankala kuvat huulilla. Mistään muusta punasta taikka kiillosta en ole näin montaa kuvaa ottanut kuin tästä. Nämä kuvat olen ottanut luonnonvalossa. Mä todellakin tarviin sen rengas salaman :) Onneksi silti päivät alkaa muutenkin olemaan jo valoisempia ja valoisempia niin meikkikuvatkin EHKÄ onnistuu niin hyvin, että kehtaan niitä julkaistakin.
Onko teillä jotain tiettyä hehkutuspunaa, mikä nousee kaikkien muiden ylitse?

Tuotteet saatu blogia varten

6 kommenttia :

 1. Ompa kyllä nätin näkönen. Ite en oikee osaa huulipunia käyttää, jos joskus harvoin haluan väriä huulille, laitan sävytettyä huulirasvaa. :D Nuo kalliimpien merkkien meikit on kyllä hienon näkösiä. Niinku tuoki hylsy. Ja kiva yksityiskohta tuo kaiverrus punasa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa taas vasta opettelen uudestaan huulipunien käyttöä, itse oon vielä enemmin huulikiilllon ja nyt huuliöljyjen käyttäjä.
   Oikeassa olet juuri siinä, että selepuolen meikit on viimeisen päälle suunniteltuja hylsyjä ja kaiverruksia myöten :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.