Zoyat satiinissa

Tämän kevään Zoyan satiinilakka kokoelmaa onkin jo jonkin verran ollut blogeissa nähtävillä.  Nyt niitä on myös täällä :) Sain Nailcityltä kolme lakkaa testiin. 

Leah, Tove ja Brittany

Nimensä mukaisesti nämä lakat jättävät kynnen pinnalle ihanan utuisen,  satiinisen pinnan. Värejä löytyy kokoelmasta yhteensä kuusi.

Ensimmäisenä kynsille pääsi Leah. Leah on mielestäni aikas veikeä väri. Ihan tarkaa kuvausta en osaa antaa mutta sanotaanko sellainen hieman harmahtavan laventelimainen. Lakkaa minulla näissä on kolme kerrosta. Lakka levittyy hyvin eikä valu kynsinauhoille taikka muuallekkaan. 


Vaikka tämä onkin ihanan hempeä, haluisin kokeilla antaa sille hieman särmään. Lisäsin keskisormeen Zoayn Domivaa. Domiva kuuluu viime vuoden Matte velvet kokoelmaan. 

Tumman harmaa kaunotar

Lakkojen rajalla laitoin vielä ketjun pätkän. En muista olenko koskaan ennen käyttänyt tätäkään koristetta vaikka onkin minulla ollut jo reilut vuoden päivät. 

Tykkäsin itse tästä tuunauksesta vaikkakaan tuo ketjun pätkä ei ihan ole arkikäytössä kaikista paras valinta koristeeksi kynsille. 

Tässä vielä käyttämäni parivaljakkoZoya lakkojen jälleenmyyjät löydät täältä taikka sitten voit tilata suoraan Nailcityltä sähköpostilla. Mutta onneksi nyt kuitenkin näitä ihanuuksia voi tilata myös Cesarsshopista taikka MiNails:sta.

Pahoittelut hieman lyhyehköstä kirjoituksesta mutta kiirus on kova ja bussi lähtee kohta. En meinaan kerinnyt kirjoittaa tätä eilen valmiiksi. Ensi kerralla turisen enemmän. 

Mitäs ootte satiinilakoista mieltä?  Muutama teistä ainakin on rakastunut näihin, sen tiedän :) 

Ihanaa perjantaita kaikille! 


Lakkat saatu blogia varten testiin

16 kommenttia :

 1. Tykkään etenkin näistä Zoyan satiineista. Ihana pinta ja nätit neutraalit värit :) Zoyan lakat ovat myös laadukkaita ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut Tove jo kaksi kertaa kynsillä, taitaa olla rakkautta. Nää Zoyan satiinilakat on muutenkin ihania. <3

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo ihan nätti, ite en oo niin ihastunut näihin Zoyan satiineihin ku ne on niin tylsän värisiä. :D Jotkut tykkää neutraalimmasta, mutta ite en niinkää. :) Kiva muutes tuo kettinkikoristelu, voisin itekki laittaa kettinkiä kynsiin jos löytäis jostai kynsikaupasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei nämä mitä värikkäitä oo. Itse taas olen sellainen sekakäyttäjä, välillä oikeinkin värikästä mutta sitten taas välillä tekee mieli laittaa juuri joitan tälläistä tosi hailakkaa :)
   Jos haluat niin laita mulle viestiä ja voin sulle postikulujen hinnalla lähettää pätkän ketjua niin pääset kokeileen :)

   Poista
 4. Tosi kiva tuo pehmeän ja vähän rouheamman yhdistelmä. Ketju on tosi näyttävä lisä vaikka ei välttämättä tosiaan arkeen ja mulla on yleisellä tasolla jotain kaikkia ulkonevia koristeita vastaan omilla kynsillä, hrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ketju ei ainakaan mun töissä oo se kaikista paras koriste :D

   Poista
 5. Hmm... en ole oikein osannut lähestyä omia satiinilakkojani vielä o_O

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvältä näyttää, tykkään! Satiinipinta on mielenkiintoinen ja tyylikäs. Kiva lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Oih, kauniit lakat ja upea tuo tuunaus! Ihanaa miten helposti hemppislakasta saa katu-uskottavamman näköisen :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.