Maaliskuun LivBox

Maanantaina jo hihkailin kevään tulosta mutta eilinen pudotti kyllä takaisin todellisuuteen. Harmaata, vettä ja kauhee myrskytuuli. 
Onneksi silti eiliseen päivään valoa toi Livbox!

Maaliskuun värinä on ihana keväinen mintunvihreä.


Bangerhead Professional, Fresh Me Up!


Fresh Me Up! on virkistävä ja tuuheuttava kuivashampoo. Saat raikkaat hiukset pesujen välillä sekä lisää volyymia ja rakennetta hiuksiisi. Kuivashampoo imee ylimääräisen rasvan hiuspohjasta ja jättää kuivan mattapinnan. Sisältää goji-marjaa, joka tunnetaan senterveellisistä vaikutuksista ihoon ja hiuksiin. Sopii kaikille hiustyypeille. 
Ovh 13,90 € / 200ml ja boxissa oli täysikokoinen

Tämä on meidän huushollissa tuttu tuote. Cian mielestä yksi parhaista mitä hän on kokeillut ja itsekkin olen saanut käytettyä muutaman kerran ja olen kyllä tykännyt tästä 
Tuoksu tässä on ihanan raikas. 
Kannattaa kokeilla :) 


Dove Oxygen & Moisture shampoo ja hoitoaine


Ainutlaatuisen Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on hyödynnetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Se antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteuden lisäksi uutta eloa ja jopa 95% lisää volyymia. 
Ovh 3,85 € 7 250ml , boxissa molemmat 50 ml

Minulle juuri tuli näistä normaalikokoiset tuubit ja näitä pikkusia muutamat Buzzadorilta. Vielä en ole näitä kerinnyt käyttämään mutta tuoksu näissä on kyllä ihan kiva. Tulen tekemään näistä oman postauksensa testaamisen jälkeen. 

Nailfix, Yummy Gummy-kynsinauhaöljy


Hedelmiltä tuoksuva kynsinauhaöljy pitää kynsinauhasi kosteutettuina ja terveinä. Suositellaan käytettäväksi joka päivä 1-2 tippaa kerralla. 
Ovh 3,80 € / 15 ml, boxissa täysikokoinen

Minulla on Nailfixin öljyä sitruunan tuoksuisena  ja tykkään siitä kun tässä on pipetti. Sillä saa hyvin helposti annosteltua öljy kynnelle. Kuivuu suht nopeasti ja tuoksu on kyllä huumaava. Tätä myy muuten  Cesarsshop.fi

Lumene, Bright Now Vitamin C


Kiiltoa kontrolloiva voidegeeli auttaa hillitsemään kiiltoa, häivyttämään ihohuokosia ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Välittömästi imeytyvä öljytön geeli pitää ihon mattapintaisena, sileänä ja raikkaana koko päivän ajan. Kosteuttava koostumus sisältää suomalaisen lakan antoksidantteja ja erittäin tehokasta, kapseloitua C-vitamiinia. tämä yhdistelmä saa ihon näyttämään säteilevältä ja suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä. Sopii erinomaisesti normaalille ja sekaiholle. 
Ovh 19,90 € / 50ml, boxissa täysikokoisena

Tätä on kyllä ihan kiva kokeilla jossain vaiheessa. Tällä hetkellä ihoni on kuitenkin sen verran pintakuiva, joten kiiltoa ei ole havaittavissa. Palaillaan tähän uudestaan kun on ajankohtaista. 

Sitten viimeisenä boxin mielenkiintoisin tuote

Rimmel, Provocalips


Kaksivaiheisessa Provocalips-huulipunassa yhdistyvät huulipunan voimakas, runsas väri ja huulikiillon kiilto ja kosteutus. Väri pysyy huulilla tahraamatta jopa 16 tuntia. Huulipunan kevyt koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä eikä kiristä tai kuivata huulia. Huulet tuntuvat sileiltä, joustavilta ja kosteutetuilta. Huulipunan molemmissa päissä on pehmeä vaahtomuovisivellin.
Ovh 9,90 € / 4ml + 3ml, boxissa täysikokoinen

Tämä todellakin herätti mielenkiintoni ja varsinkin tuo aikamoinen lupaus punan kestosta. Tämä pääseekin testiin oikeastaan samantein.  Saamani sävy on Kiss me You Fool.
Tätäkin on tulossa ihan oma postauksensa armottoman testaamisen jälkeen :D 

Mukana oli myös alennuskoodi Bangerheadille ja kaksi tuoksunäytettä. 

Miehille oli Calvin Kleinin Reveal Men Edt testeri. Ensi tuoksutuksella aikas jees tuoksu!

Naisille oli Chloén Love Story Edp. ja voih, miksi tästä ei voinut olla yhtään isompaa testeriä??? Iholle en vielä suihkautellut koska minulla oli toista tuoksua mutta tämänkin ensi vaikutelma oli ihana!

Muuten boxi oli ihan suht jees. Ei nyt kuitenkaan huono mutta ei nyt sellainenkaan, että hyppisin tasajalkaa onnesta. Johtuu varmaan suurimmaksi osaksi myös siitä, että moni tuote oli valmiiksi tuttu. 
Vaihtoehtoisina tuotteina oli muissa boxeissa ollut ainakin suklaa kuorintaa vartalolle kumpa oisin saanut sen ja ripsiväri. 

Herättikö mikään ahaa elämystä? 






12 kommenttia :

  1. Tosi kiva boxi, noista ois kyllä kaikki varmasti päässyt käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tuotteet on kyllä sellaisia käyttötuotteita :)

      Poista
  2. Mulla on muistaakseni joskus ollut tota Nailfixin kynsiöljyä, jasmiinilta tuoksuvaa, se oli ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noitahan taitaa olla kahdeksan erilaista. Mulla tais olla joku toinenkin ton Sitruunan lisäksi, mut oon antanu sen pois

      Poista
  3. Tykkäsin boxista ja suurin osa tulee testattua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni tuotteista oli mulle tuttuja, muuten olisi kyllä kaikki tullut testattua :)

      Poista
  4. Kynsiöljy on hyvä ja suositeltava juttu.

    VastaaPoista
  5. Mä sain samat tuotteet kuin sä, Provocalips oli samassa sävyssä. Itse olin niihin tyytyväinen, ripsareita löytyy ja sitä Herbinan kuorintaa olen aiemmin kokeillut. :)
    Mulla pääsi Provocalips jo tänään kunnolla testiin ja pysyy kyllä huulilla hyvin! Tällä hetkellä puna on ollut huulilla melkein 10h, kiiltoa olisi kyllä hyvä lisätä päivän mittaan mutta itse väri ei ole kulunut mihinkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en sitä vielä oo saanu huulille kun tuli kiirus töihin lähtö :D Tarvii nyt huomenna laittaa se niin saan otettua kuvat samalla.
      Kerro sitten miten sait sen puhdistettua :)

      Poista
    2. Misellivedellä irtosi, kun vähän jaksoi hangata. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.