Vanilla sorbet kera Sheer Tints kukkasin

Olihan mukin pakko käydä hakemassa Seppälästä yksVanilla sorbetti ja onneks! Tää on kyllä kiva. Tykkään siitä kun noi glitterit on neon väreissä.  Ensin olin sitä mieltä, että en kyllä tykkää tän tapaisista lakoista lainkaan. Kuitenkin mitä enemmän näitä kattelin, sitä enemmän halusin saada ittellenikin ainakin yhden tämäntapaisen. 

 Lakan pohjaväri on valkoinen ja tässä on erikokoisia glittereistä, isoja hex glittereitä ja pieniä pyöreitä. 

Varjossa otettu kuva

En kuitenkaan halunnut koko lakkausta taas tehdä yhdellä lakalla niin testata A:lta saamani Opin Sheer Tints mini lakkoja :) 

Helle tekee tepposia

Pohjalle laitoin kaksi kerrosta China Glazen Snow lakkaa lakka saatu kauneusbloggaajien miitistä, josta on tulossa myöhemmin postaus.  

Keskisormeen tein myös leimat MoYoun laatasta  Suki -01 ja Don't Violet Me Down sekä I'm never Amberrassed lakoilla koristelin. Nimettämään kokeilin  Be Magentale with Me ja I Can Teal You Like Me lakkoja. Sheer Tintsit esittelen sitten ihan omassa postauksessa pienimuotoisen tuton kera.
Mutta sen voin jo näin ensi testaamisen jälkeen todeta, että JES, tykkään noista tintseistä ja paljon!!


Varjossa otettu
Meinaan kokeilla tätä sorbettia kyllä vielä valkoisen lakan päälle jos siten näyttäisi vielä paremmalta. 

En tiedä olenko ainoa mutta näin helteellä lakat ei oikein toimi kunnolla. Kuvistakin huomaa, ettei jälki ole aivan täydellistä.  Mutta Nautitaan lämmöstä niin kauan kun sitä riittää ja tehdään vaikka sitten ihan yksinkertaisia lakkauksia.

Ootan muuten lakkalähetystä Tuurista, sisko on ollut siellä käymässä ja diilaa parit essensen lakat mulle. Instaan tulee niistä tänään kuvaa.

IHANAA viikonloppua kaikille ja niille ketkä haluavat hiuksille jotain kivaa niin olkaa kuulolla nyt viikonloppuna ;) Miittipostaus taitaa kuitenkin jäädä ens viikkoon kun kuvia tuli otettua niin tuhottamasti etten ole kerinnyt käymään niitä kaikkia vielä edes läpi.8 kommenttia :

  1. Suloisen hempeät kynnet. Lakkojen kuivamista tosiaan saa tällä ilmalla hieman odotella. Muutama lakka jotka tiedän muutenkin heikommin kuivuviksi niin niillä ei edes kannata yrittää lakata, ei takuulla kuivu edes vuorokaudessa. o_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jonna :) Aika vähiin on ainakin mulla jääny lakkaukset juuti tän kuumuuden takia

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.