Heinäkuun Livboxi

Taas on se aika kuusta kun oottaa postia kun kuuta nousevaa ja toivoo, että posti-ihminen soittaisi ovikelloa ja ojentaisi hymyillen mustan laatikon. Ja pyh, se taitaa luikkia tuolla puskien takana kun eihän koko ihmistä edes nää ja tadaa pakettikortti odottaa laatikossa. Sekin vasta seuraavana päivänä noudettavissa. Sitten koitat, ehkä, välttyä spoilaantumasta mutta jotenkin sitä vaan ajautaa innokkaasti tutkimaan toisten boxeja. Spoilaantumisen jälkeen toivot sormet ja varpaat ristissä saavasi juuri ne tietyt tuotteet eli kuitenkin on jotain jännitettää omassakin boxissa. Tähän mennessä olen saanut aina sen "väärän" valinnan mutta kuinkas nyt kävi. Tässä olkaa hyvä mun 

Heinäkuun Livbox


Tässä kuussa värinä on juuri ilmastoon sopiva lämmin persikka.



Rich, Pure Luxury Intense Moisture Shampoo




Ylellinen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu shampoo, joka syväkosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Korjaa myös huonokuntoista hiusta palauttaen hiuksen luonnollista elinvoimaa. Sopii kaikille hiustyypeille.
Ovh 14,90 € / 250ml, boxissa 80ml

Tuoksu tässä on ihan hyvä, voimakas ainakin näin nuuhkuteltaessa. Kokeillut tätä en ole, kokonsa puolesta varmaan otan tämän reissulle mukaan. 
Tallinnasta olen ostanut saman sarja värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoon ja se ei ollut sopiva mun hiuksille.Toinen saman sarjan tuote boxissa on

  Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir

Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin.
Ovh 16,90 €/ 70 ml, boxissa näytepussi

Tästä en voi kertoa mitään kokemuksia koska en tykkää käyttää öljyjä. Annan tämän äidilleni ja voin häneltä kysyä sitten kokemuksista. 

Dermosil, Summer Glow Nail Polish


Summer Glow-kynsilakka kimaltelee kilpaa auringon kanssa. Laadukas ja kestävä kynsilakka antaa kynsille sädehtivän ja kauniin kiillon. Hienostunut, kullanhohtoinen kynsilakka korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa ja viimeistelee kesälookin. 
Ovh 3,90 € / 12 ml, boxissa normikoko

Onhan tässä erittäin tyylikäs kotelon,voi sanoa, että hienostunut. Levittyykin ihan kivasti. Tarvii ehkä kolme kerrosta levittää, että peittää kunnolla. Kullanhohtoinen kyllä on. 

Favora, Aurinkovoide kasvoille SPF 50+



Aurinkovoide antaa erittäin korkean suojan auringon haitallisilta säteiltä. Se sopii erityisesti herkkäihoisille. Hajusteeton ja vedenkestävä koostumus. Levitetään pieni määrä voidetta kasvoille ennen aurinkoon menoa. Vedenkestävä voiderakenne voi tuntua levitettäessä hieman tahmealta, kunnes öljyt ovat imeytyneet. Odota hetki, ennen kun laitat meikkiä iholle. 
Ovh 18,50 € / 50ml, boxissa norm. koko

Tämä todellakin tuntuu tahmealta hetken päästä kun on alkanut levittää tätä iholle. Aika kauan kestää imeytyminen ainakin minulla. Tämä on todella hyvä tuote ja olen Favoran tuotteista tykännyt mutta mielestäni tämä olisi kuulunut tulla jo kesäkuun boxissa taikka jo toukokuun. Parempi myöhään kuitenkin kun ei milloinkaan. 

Invisibobble, hiuslenkki





Uusi, hellävarainen hiuslenkki ei kiristä, eikä vahingoita hiuksia. Se pitää hiukset paikoillaan myös vauhdikkaammissa aktiviteeteissä. Hiuslenkki on hygieeninen ja hylkii vettä.
Ovh 5,90€7 pkt, boxissa norm. koko

Ihan uusiahan nämä ei enää ole mutta aivan loistavia. Olen nämä laittanut myös aiemmin jo testiin ja se löytyy täältä. 

CK One Red, for Him and for Her



Naisten CK One Red on energinen ja raikas kukkais-hedelmäinen tuoksu, jossa on mm. vesimelonia, merellisiä tuoksuvivahteita ja myskiä. Miesten tuoksussa on lämpöä ja energisyyttä. Se on raikas, aromaattinen ja metsäinen. Siihen on lisätty mm. punaista päärynää, mokkanahkaa ja vetiveriä
Ovh Edt 35 € / 50ml ja 48€ / 100ml

Tämä oli kyllä aika pohjanoteeraus. Siis paperiset näytteet!! Normaalit tuoksutesterit olisin ymmärtäny, niistähän saa suihkuteltua useampaan kertaan mut hei... en pysty järkytyksestä kirjoittamaan muuta. 

Mutta, oli täällä ihan kiva ylläri kuitenkin. Tämä seuraava tuote tuli kiitoksena siitä, että olen ollut pitkäaikainen tilaaja. 

Terre D'oc, Vartalovoi


Täyteläinen luomuvartalovoi ravitsee, suojaa ja pehmentää ihoa. Voi on helppo pitää mukana ja käyttää esim. huulivoiteena, kynsinauhoihin tai ulkoiluvoiteena.
Ovh 11,50 € / 20g, boxissa norm.koko

Tämä onkin mun lempparituote boxista. Tuoksu on ihanan miellyttävä ja kynsinauhoihin voi imeytyi aikas nopsaan. Kansikin on kätevä, tollannen painettava. Tykkään!

Ai joo oli täällä vielä kaks alennuskoodia Dermoshopiin ja salon24.eu verkkokauppaan. 

No niin, taashan siinä kävi niin, että jäin nuolemaan niitä näppejäni ja sain sen "väärän" tuotteen eli nuo invikset. Taas tuli hetki sille mietinnälle, jatkanko boxin tilaamista vai etinkö ulkomailta tilattavan vastaavanlaisen. No jääkäämme odottamaan sitä kuukaudeksi. 

Mitäs muuten tykkäsitte tästä?


70€ lahjakortin arvonta vielä sunnuntaihin asti, osallistua voit tästä

2 kommenttia :

  1. Terren viikunavoi on ihanaa. Käytän itse huuliin ja kuiviin kynsinauhoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin ekan kokeilun jälkeen tuntu kyllä tosi hyvältä.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.