Emme Diciotto, luksusta hiuksille Italiasta

Mites sun hiukset jaksaa? 

Emme Diciotto oli minulle ihan uusi tuttavuus hiusten saralla. 
Emme Diciotton filosofi on "Hoida hiuksiasi samalla tavalla kun ihoasi"
Itellä on kyllä välillä jäänyt hoitaminen vähän vähemmälle... ups ja sen kyllä huomaa. 

Yritys valmistaa shampoita, hoitoaineita, hiuslakkoja, muotovaahtoja, hiusgeelejä, tehohoitoja ja erilaisia muitakin erikoistuotteita hiuksille. Nämä on kampaamotuotteita eli näitä ei saa marketeista.

Ensi kosketuksen tähän sarjaan itse sain shamppoon ja hoitoaineen muodossa ja ne on tarkoitettu värjätyille hiuksille.
 Minullahan on värjätyt sinettipidennykset ja taas tänään meinaan tehdä tyvivärjäyksen. Näin kesällä harmittaa vähän värjätä mustalla, kun toi ihana aurinko vaalentaa väriä jonkin verran.  


Molempien koko on 250ml

Pullot on merkitty myös numeroin ja samaan tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet on numeroitu samalla numerolla. Näkee heti mitkä kuuluu yhteen. 
Näissä värisuoja shampoossa ja hoitoaineessa numerona on 14

Shampoon sisältö

Molemmissa on 14 aktiivista ainesosaa suojaten hiusväriä muun muassa guargumia, panthenolia ja aloe veraa. Molemmat sisältää myös UV-suojan. Ph näissä on 4


Hoitoaineen sisältö

Tuoksu shamppoossa on juuri sellainen minkä kampaamossakin saat nenuusi, siinä kun makoilet pää altaassa eli aika kiva. Tuoksu ei ole kuitenkaan sellainen mistä saisi helposti pääsäryn vaan erittäin miellyttävä mutta tosi hankala kuvailla en vaan löydä siihen muuta kun miellyttävä. Kysyin A:ltakin, miltä hänen mielestään nämä tuoksuu ja vastaus oli miedolta! Olipas erittäin tyhjentävä vastaus :)

Shampoo


Koostumus näissä molemmissa on aikas hyvä. Kumpikaan ei ole mitään vetistä vaan ei ihan heti pääse valumaan sormien välistä pesuhuoneen lattialle.Shampoota käytettään kun muitakin shampoita, levitetään kosteisiin hiuksiin, vaahdotetaan ja huuhdellaan. Hoitoaineen käyttö on myös ihan perinteistä eli  levitettään pyyhekuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhdellaan. 
Shamppoo vaahtoutuu mielestäni hyvin ja on pehmeä. Että voi olla hankaa kuvailla vaahtoa :) 
Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat.

Nämä ovat riittoisia eli kannattaa ottaa aina vähän kerralla eikä niin kun ite tein ekalla kertaa ja otin kunnolla tuotetta kädelle. Turhaa haaskausta kun pienemmälläkin määrällä saa puhdasta jälkeä.


Molemmat huuhtoutuvat helposti pois pitkistä ja paksuistakin hiuksista mulla tällä hetkellä 90 sinettiä päässä kiinni :)  eli tarvi koko iltaa olla suihkun alla. 


Jos heräsi mielenkiinto Emme Diciotton tuotteita kohtaan niin niitä saa Toppik.fi verkkokaupasta.
Tällä hetkellä tätä shampoota ja hoitoainetta ei vielä ollut heidän valikoimissaan mutta he päivittävät valikoimaansa koko ajan.


Muokkaus tekstiin: Nyt niitä löytyy myös verkkokaupasta: shampoo ja hoitoaine
Suositushinnat: shampoot 14,90 €  ja hoitoaineet 17,50 €

Kyllä ne Italialaset vaan osaa, muutakin kun jäätelöä <3Linkkien klikkailuista en hyödy mitään vaan olen laittanut ne teitä varten
Tuotteet saatu maahantuojalta testiin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.