Argitalin vihreä savi kasvokuorinta

Savea olen jo nauttinut juomalla sitä niin tarviihan sitä myös ulkoisestikin kokeillan ja kuorinnalla aloitetaan. 

Argitalin luonnonkosmetiikka sisältää vihreää savea, luonnomukaisesti ja biodynaamisesti ( Demeter) viljeltyjä sekä luonnonvaraisia terveyskasveja. Raaka-aineiden luontaisia ominaisuuksia vahvistetaan dynamisoivalla rytmisellä käsittelyllä. 

Vihreä savi-firenzen iiris kasvokuorinta


Tämä kuorinta kuorii uloimman ihosolukon hellävaraisesti, elvyttäen ihon uusiutuvaa toimintaa. Itse käytän kuorintaa kerran viikossa.

Firenzen iiris ja vihreä savi toimivat tässä kuorivina aineosina, kun taas kylmäpuristettu makea manteliöljy ravitsee ja suojaa uutta ihokerrosta. Ruusunlehtiuute ja damaskon ruusun eteerinen öljy tasapainottavat kasvojen ja kaulan ihoa. 

Väri ei ole mikään herkullinnen tässä :) 

Kuorivat rakeet pieniä mutta toimivia ja sulavat nopeasti. Itsellä kun on couperosaa poskilla niin en tykkää ei olisi suotavaa edes käyttää sellaisia kuorintoja, missä rakeet on isoja. Sinne missä couperosaa on niin voi hyvin käyttää järeempääkin kuorintaa jos haluaa.
 Manteliyöljy todellakin levittyy iholle kun kuorintaa emulgoi veden kanssa.  


Tässä näkyy hyvin nuo pikkuruiset rakeet.

Olen käyttänyt tätä kuorintaa nyt muutaman kerran ja tykkään tästä aina vaan enemmän eli tästä taitaa tulla kyllä yksi vakioasukeista omaan kaappiin. 

Itse en niin paljon välitä ruusun tuoksusta kosmetiikassa, mielummin tuoksuttelen tuoksua suoraan itse ruususta. Onneks se ruusun tuoksu ei ole kuitenkaan mikään hyökkäävä. 

Tämän kuorinnan Ovh on 13,00 € ja sen voi tilata esim. Dell'Econ verkkokaupasta


Aineosat:
Aqua (lähdevesi), Glyserin (kasviglyseriini), Rosa centifolia extract (ruusu-uute), Prunus amygdalus dulcis oil (makea manteliöljy), Potassium palmitoyl hydrolized wheat protein (vehnäproteiini) / Glyseril stearate / Cetearyl alcohol (setearyylialkoholi), Iris fiorentina root (Firenzen iiris), Solum fullonum (vihreä savi), Cetyl alcohol (setyylialkoholi), Rosa Damascena oil* (damaskon ruusu), Styrax benzoin extract (bentsoe), Berberis vulgaris extract (happomarja) / * Benzyl alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol


Argital luonnonkosmetiikka ei sisällä 


tai kemiallisia aineita eikä tuotteita ole testattu eläimillä. 


Tuote saatu testattavaksi Dell'Eco:lta joka on Argitalin maahantuoja.


Kuuluuko kuorinta teidän ihonhoito rutiineihin?
En hyödy linkkien klikkauluista mitään, olen laittanut ne teitä varten.

2 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.