Lévres Schintillantes by Chanel

Kolmantena selektiivisen kosmetiinkan huulikiilloista esittelen Chanelin kiillon. Chanel logo ainakin  taitaa olla lähes kaikille tuttu, koska sitähän näkyy laukuissa, koruissa, kynsissä yms.






 Pähkäilin tämän ja Diorin kiillon välillä ja päädyin kokeilemaan tätä,, ihan senkin takia kuinka paljon olen kuullut ja lukenut Chanelin kosmetiikan ihanuudesta ja toimivuudesta.
Aikaisempaa kokemusta minulla ei ole mistään Chanelin kosmetiikasta. 



Lévres Schintillantes



Koteloa minulla ei valitettavasti ole enää tallella mutta Chanellin pakkaukset ovat tyylikkään mustat valkoisella tekstillä.

Itse hylsy on tyylikäs, yksinkertainen ilman mitään ylimääräistä. Musta ja kulta on aina niin tsik. 

Oman kiiltoni sävy on 174. Tässä on mukana shimmeriä, mutta näitä löytyy kyllä ilmankin.



Väri näyttää hylsyssä aika voimakkaalta, mutta yllätti kun huulille sain levitettyä. Tämähän on kuultosävy eli antaa huulille sävyvivahteen ennemmin kun peittää ne itse sävyyn ja omat huulet kuultaa läpi. 




Kiitoa ja loistetta tästäkään ei puutu.  Oikein ultra kiiltävä. Paljon ihanan pieniä kimaltelevia hiukkasia levittyy huulille todella helposti.


Kuva otettu varjossa

Applikaattori tässä on perinteisen totutun huulikiillon tapainen.  Eli päästä hieman vinon mallinen. Applikaattori toimii hyvin tässä, kiilto levittyy mukavasti, koska applikaattori ei ole mikään veltto. 



Yhdellä levityskerralla ainakin itse sain tarpeeksi kiiltoa huulille mutta mikään ei estä kerrostamasta tätä jos oikeen haluaa säihkettä. Auksi tässä saattaa olla hieman sellaista tahmean tuntuista pintaa. 

Tuoksua taikka makua tässä ei ole, eli tämä sopii sellaiselle ketä niitä ei voi sietää.

Sävyjä kiillosta löytyy kolmisenkymmentä, ihan läpikuultavasta intensiivisiin sävyihin eli valinnanvaraa kyllä löytyy ja paljon. 

Kuva saatu maahantuojalta


Ostin tämän omani laivalta ja jotenkin tuntuu, että myyjä antoi minulle väärän sävyn kun kotona tämä ei kyllä vastannut sitä mitä olin ostavinani, taikka sitten muistin väärin. Ihana tämäkin silti on!

Kuva saatu maahantuojalta. 
Yksinään käytettynä kosteuttaa samalla huulia ja huulipunan päällä käytettynä antaa punalle kunnolla kiilto ja/tai shimmeriä.


Ylellisyyttää arjen keskellä 


Suositushinta 35,10 € 

Tämä sai kyllä mielenkiintoni heräämään Chanelin kosmetiikan suhteen. 
Onko teille Chanelin tuotteet tuttuja? 




Kuvausrekvisiittä lukuunottamatta isoa kukkasta on saatu 

8 kommenttia :

  1. Mulla on ollut yksi Chanelin huulipuna, mutta en tykännyt siitä. Ostin sen joskus summanmutikassa laivalta, ja sen koostumus ei miellyttänyt mua. Liian liukas ja ohut, ei pysynyt yhtään. Mutta silloin olinkin melko tietämätön selektiivisestä kosmetiikasta muutenkin :) Yksi ripsari löytyy, keltaisena. Mutta se on mennyt jo vähän huonoksi, harmi kyllä ;) Jotain huulipunaa kyllä tekisi mieli, ja hiljattain himoitsin Helsingissä yhtä ihanaa poskipunaa, mutta otinkin sitten Armanin poskarin :) Tosi ihana tuo sun kiilto! Hei saako muuten esittää toivetta? Pystyisitkö ottamaan noita huulimeikkikuvia myös vähän kauempaa? Sais paremman kuvan ja käsityksen niistä, kuin tuollaisesta superlähikuvasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla siitä keltaisesta kuvaa kun on ripsillä? Kuulostaa niin sun jutulta :)
      Saa esittää toiveita ja otan ilo mielin vastaan ne. Okei, koitan toteuttaa toiveen parhaani mukaan :) Oikeessa oot et ne on aikas läheltä...

      Poista
  2. Olen tykännyt kovasti Chanelin irtopuuterista. On minulla kaksi Chanelin huulikiiltoakin. Koin että siinä shimmerisessä versiossa kimallepartikkelit tuntuivat karheina huulilla, enkä siitä oikein pitänyt. Voi olla että kiillot ovat uudistuneet sen jälkeen, tuo yksilö on nimittäin jo aika iäkäs. Chanelin kynsilakat eivät yllätyksekseni pysyneet kynsillä kovinkaan pitkään. Kaksi sävyä kynsipakistani löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan oo tuntunut miellyttävä käyttää kiiltoa jos tuntuu, et olis huulet täynnä hiekkaa. Tässä ei ole mitään sattumia vaan on sametinpehmeä.
      Oon muutamam kerran hypistelly niitä lakkoja mutta en sit kuitenkaan ole niitä ostanu.

      Poista
  3. Ihanan shimmerinen kiilto! <3 Chanelin kivipuuteri on tosi jees, tykkään myös Inimitable ripsarista, joka pysyy jopa mun hankalissa silmässä suht hyvin.

    VastaaPoista
  4. Luonnossa on vielä kauniimpi. Onko se millanen ripsari, siis volyymi, pidentävä?

    VastaaPoista
  5. Noniin nyt kun tuote on sun itse ostama niin ei ole mitään korulauseita tiellä ja postaus on paljon paljon selkeämpi. Hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkää postauksesta:)

      Joistakin tuotteista tulee vaan tekstiä enemmän jo senkin takia että olen saanut maahantuojalta/valmistajalta tietoja tuotteesta.
      Ja itse tykkään kyllä välillä laittaa niitä korulauseitakin mukaan ;) lupaan olla tarkkana niiden kanssa kuitenkin ettei tule liikaa.

      Pääasiahan on kuitenkin, että kerron aina rehellisen mielipiteeni tuotteesta oli se sitten saatu testiin blogin kautta taikka itse ostama :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.