Taas vaan pinkkiä ja pinkkiä

Nyt vasta tätä kirjoteltaessa tajusin, kuinka paljon oon lakannu nyt vähän ajan sisällä pinkin eri sävyillä. Ja taas sitä tulee! Tämän jälkee piilotan kyllä kaikki vähänkin pinkiltä näyttävät lakat. 

Näihin päädyin nyt ihan sen takia kun näyttivät kesäisiltä, en halunnut mitään yliampuvaa kun menin haastatteluun, kuitenkin hieman sitä blingiä pitää olla ;) 

Samalla pääsin lakkaamaan kahdella uutukaisella. Toisen toi siskoni Tuurin matkaltaan mikä oli summan mutikalla valittu  ja toisen ostin miittikirpikseltä, ja onneks ostin. Pyörittelin sitä käsissä useampaan otteeseen ja meinasin jo antaa sen mennä omia menojaan mutta kuitenkin mua siinä jokin nakutti. 


Onneksi kerkesin ottamaan tästä kuvan ennen kun ukkonen runteli kaikki ruusut 


Lakkasin näitä puol yhdenaikaan edellisyönä ja suunnitelmissa oli kyllä laittaa parit vinyylit kehiin. Onneks kuitenkin en alkanu enää niitten kanssa tahimaan kun muutenkin ton lakan kuivumisen kanssa oon saanu tahia kun meillä on sellainen ihanan trooppinen ilmasto täällä kotosalla. Eipä tarvi Thaimaahan havitella. 

Näillä sitten lähdettiin ja harjottelupaikka, JEEE! Nyt on syksyn hyvä tulla!
Keskisormet lakkasin Essien lakalla Madison Ave-hue lakalla. Kyllä vaan suomisudit on puhdasta rakkautta. Tämä levittyy sitten niin hyvin ja kauniisti. Ja mukana on höyhenen kevyt shimmer. Mistä olisinkaan jäänyt paitsi jos en tätä olisi itselleni ostanut
Nimettömät taasen saivat hieman ennemmän shimmeriä ja Blingiä. Alla on Isadoran Peel Off base ja päällä Color Clubin glitteripläjäys nimeltä Candy Cane.  Tämä on kertakaikkisen U-P-E-ALoput kynnet lakkasin sitten uutukaisella Essencen lakalla Free Hugs. Näissäkin on iso kunnon suti. Pikkurilliin ehkä inan liian leveä. Peittää todella hyvin eikä hintakaan ole paha 2,95€.
Iso kiitos kuuluu myös HK Girliä (saatu Cesarsshopista), joka toimii kun unelma ja kruunasi lakkaukset!

Kuvattu varjossa

Tässä vielä kaikki pullot rivissäHuomenna tuleekin haastelakkaus ajastettuna, koska minä olen matkalla Neste Oil Rallyihin!! JEE, perjantaina näätte sitten millä kynsillä sinne mettään lähdin :D Koitan saada sen linkin Heidin kynsiin toimimaan mahdollisimman nopeasti.


Banneria koitan saada kanssa muutettua, tuo on nyt aikas venahtanut kuva.

Näillä ruusuilla haluain toivottaa ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

9 kommenttia :

 1. Ihana tuo Essie! <3 Color Clubin glitteri näyttää kans herkulliselta.

  VastaaPoista
 2. Nätskät kynnet ja nuo vaalianpunaset on tosi söpön värisiä. ❤

  VastaaPoista
 3. mullakin on tuo Madison-ave hue, mutta jämät enää jäljellä :/ kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Pinkki ei koskaan petä... Ihanat lakkaukset!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.