Hiuksiin jätettävä hoitoaine, ihana pelastus


Sain blogin kautta testiin amerikkalaisen  Rock Your Hair sarjan hoittiksen. Sarjan kehittäjä on Michael O'Rourke.


 Leave-In Conditioner
Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Pullon väristä tykkään ja varsinkin tuosta Bling sydämestä 

Tämä hoitoaine sisältää soija-, vehnä- ja kauraproteiineja, jotka vahvistavat ja hoitavat hiuksia. 

Hiuksiin jätettävä hoitoaine on ainakin mulle pelastus varsinkin mökkireissulla, kun saunassa ei oo suihkua vaan vatiin tehdään ite pesuvesi. Silti rakastan sitä ihanan hieman alkeellista touhua mutta varsinkin näillä pitkillä hiuksilla sitä huuhtelutouhua ei vaan jaksa kahteen kertaan suorittaa. Silloin on vaan niin helppoa ottaa pullo käteen ja suihkautella hoittis hiuksiin. Ihanan helppoa ja nopeaa.

 Tuote lupaa kosteuttaa tehokkaasti, lisätä kiiltoa, säilyttää hiusväriä ja ravita kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. 

Pullon koko on 213ml 


Olen suihkuttanut tätä pyyhekuiviin hiuksiin koko matkalta ja sen jälkeen harjannut hiukset läpi.
 Jos tuuheutta haluaa niin silloin kannattaa suihkutella myös juuriin tätä.

Ja nyt näillä helteillä kun olen joutunt pitämään hiuksia kiinni koko ajan, ne on menny aikas solmuun. Oon suihkuttanu myös kuiviin hiuksiin ja toimii niinkin eli takut on auennu suht helposti.

Tämä on painoton ja sopii kaikille hiustyypeille. Pois huuhdeltavaa hoitoainetta en tällä kuitenkaan kokonaan korvaisi vaan tämä on hyvä aputuote hiustenhoidossa. 


INCI:Water, Amodimethicone, Cetrimonium Ch'oride, DisodlumEDTA, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Panthenol, Polysorbate 20, Trideceth-12, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragnance, *Citronellol*Butylphenyl Methylpropional, *Linalool,*Limonene

Tuoksu tässä on myös hyvä, sellainen makeahko mutta ei kuitenkaan liian imelä. 

Tämän ovh on 25,50 €

Hiuksiin jätettävä vai poishuudelta hoitoaine, kumpi iskee enemmän?Ensi viikolla on tulossa parikin arvontaa jotka liittyvät hiuksiin. 

8 kommenttia :

 1. Mää käytän aina poishuuhdeltavaa hoitoainetta suihkussa ja monesti varsinkin talvisin hiukset menee takkuun ja sähköstyy,jolloin on helppo käyttää tuommosta hiuksiin jätettävää. :) Tuo pullo on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tapaiset hoitikset on kyllä just siitä hyviä kun on helppokäyttösiä.
   Toi on kyllä aikas magee! :)

   Poista
 2. Käytän suihkussa hoitoainetta tai hiustenkorjaajaa.Sitten kampauksen yhteydessä hiusvettä.Ihana pullo tässä tuotteessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle hiusvesi on kyllä ihan uus. Siis tiedän tuotteen mutta ite en oo käyttäny muistaakseni koskaan. Toi pullo on kyllä <3

   Poista
 3. Mä käytän sekä hiuksiin jätettävää että pestävää lähes päivittäin :) Vaalennuksen jäljiltä latvat ovat todella huonossa kunnossa, eikä pestävät hoitoaineet jätä hiuksia tarpeeksi selviksi/sileiksi niin pakko avittaa suihkun jälkeen vielä näillä jätettävillä. Paitsi nyt oon huomannut hiusöljyn hoitavan vähän samaa virkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muutaman kerran kokeillut hiusöljyjä mut ne ei oikein oo mun juttu. Taikka sitte oon kokeillu jotain tosi huonoja :D
   Oon kuullu juu, että vaalennus saa hiukset aika helposti huonoon kuntoon, mutta onneks on aineita olemassa.

   Poista
 4. Mä käytän kesällä usein hiuksiin jätettävää hoitoainetta, sitten kerran viikossa kunnon naamio. Tuntuu, että pitkiä suihkuja harrastaessa kosteus leviää koko kämpään, niin hoitava shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine lyhentävät kummasti pitkätukkaisella suihkuaikaa. Talvella jostain syystä hiukset ovat paljon kuivemmat ja silloin on laitettava ihan huuhdottavaa hoitsikkaa ja vielä lisäksi käytän näitä hiuksiin jätettäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on pari naamio, mut jostain syystä en oo niitä koskaan muistanu ottaa käyttöön. Tarvis varmaan nostaa ne esille, se ehkä auttas asiaa.

   Nää jätettävät helpottaa kyllä todella paljon elämää kesällä ja muutenkin.

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.