Helteitä odotellessa

Nyt kun niitä helteitä tai edes lämpimiä kesäpäiviä on taas luvattu niin ajattelin, että tähän kohtaan sopii hyvin tää seuraava postaus. 

Kaikkihan tietää kuinka tärkeää on suojata itsensä auringossa. Joudun kyllä myöntämään, että ite nuorempana en paljon suojakertoimia ajatellu vaan siinä sitä maattiin auringossa tunti tolkulla ja jotain öljyä tuli välillä iholle laitettua. Ehkä osittain se johtu myös siitä etten palanu melkein koskaan kun taas siskoni puolestaan on kalkkilaivan kapteeni ja palaa aikas helposti. Siinä suhteessa tuun äitiin joka ruskettuuu todella helposti ja on muutenkin tummempi iholtaan kun esim. minä. 

Nuoruuteni kotkotuksista joudunkin nyt kärsimään ihoni takia minkä johdosta toitotan tyttärellenikin koko ajan, muista voide, muista voide. Onneksi suojautumisesta muutenkin puhutaan paljon enemmän kuin ennen vanhaan sekä siitä mitä aurinko saa pahimmillaan aikaan. 

Osan näistä seuraavista tuotteista sain Bangerheadin lanseerausbileistä saadusta goodiebagistä ja ne tulivatkin tarpeeseen, koska vanhat aurinkosuojat alkoivat olemaan loppumaisillaan. 

Hawaiian Tropic on kyseessä tällä kertaa.
Nimensä mukaan tuote on saanut alkunsa Hawailla aurinkorannolla  vuonna 1969 ja kehittäjä on nimeltään Ron Rice. Hän näki kuinka ihmiset polttivat itsensä auringossa käyttäen pelkästään kookosöljyä ( kukaan ei sitten sivele itseensä sitä öljy kun sisätiloissa). Ron alkoikin valmistaa aurinkosuojatuotteita jotka sisälsi kookosöljyä. Tuotteet sisältävät myös kasviuutteita kuten papaya, mango, passion hedelmä, guava ja kukai. Eli kaikkia ihania kookoksen lisäksi, mistä ainakin mulle tulee heti mielikuva tropiikista. 

Itse oon käyttäny sarjan tuoteita jo muutaman vuoden.

Silk Hydration Face Lotion


Suojakerroin tässä kasvoille tarkoitetussa voiteessa on SPF 30. Tuote on myös kosteuttava ja se on öljytön. Ei tuki myöskään ihohuokosia eli antaa ihon hengittää.


Suht kevyt mutta kestää hetken imeytyä. Tuoksu kevyt.

Satin Protection, Ultra Radiance


SPF 30/15 suojakertoimet ovat näissä voiteissa. Nämä voiteet sisältävät C- ja E vitamiineja, ovat myöskin öljyttömiä. Kookos tuoksuu näissä voimakkaammin mielestäni kun tuossa kasvovoiteessa.Voiteet on todella kevyitä ja imeytyy todella nopeasti. Jättää iholle ihanan shimmerisen pinnan, jota en kyllä saanut kuvattua kun ei sitä aurinkoa näy. Eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.

Lip GlossTässä huulikiillossakin on UVP suoja, SPF 25.


Antavat möys hieman sävyä huulille.


Näissä kiillossa on todella paljon tuoksua ja makua! ja tietysti sitä kiiltoakin :) Mulle tuli heti mansikka mieleen tästä tuoksusta.

Nämä kaksi seuraavaa tuotetta on mun viime vuoden jämiä.


Ainut huonopuoli tuossa aurinkovoiteessa oli se, että siitä lenteli sitä voidetta mihinkä sattu kun oli spraypullossa. Tuoksu on sama kun noissa ylemmissäkin voiteissa.

After Sun imeytyy suht nopeasti, viilentää ihon pintaa ja tuoksu on trooppinen mutta  raikas.
 Tuoksuun vaikuttaa paljon tuo Aloe vera. Tämä kosteuttaa myös hyvin ja olikin ainut kosteusvoide mitä viimekesänä vartalolle käytin.

Aurinkovoiteethan olisi hyvä levittää iholle hyvissä ajoin ennen aurinkoon menoa, 15-30 minuuttia aiemmin.

Kasvoille hyvä määrä voidetta olisi n.teelusikallinen, käsiin ja jalkoihin taas n.ruokalusikallinen.
Voidetta kannattaa lisäillä päivän aikana varsinkin jos käy uimassa.

Nyt ei enää puutu kun se hemskatin AURINKO!


6 kommenttia :

 1. Tänä viikonloppuna taitaa vihdoin olla näillä käyttöä! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :D Vaikka nytkin taas alkaa taivas tummentua ja tuuli yltyä

   Poista
 2. Mää oon herkkä palamaan... Siksi tulee lotrattua aurinkovoiteiden kanssa paljon. Suojakerroin 50 on kova sana. :D
  PS: Sain tänään postia. Kiitos paljon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miks tää ei oo näyttäny mun kommenttia. :( Onneks on niin isoja kertoimia olemassa :)

   Kiitos itselles <3 ja toivottavasti löydät niille käyttöä :)

   Poista
  2. Käy kurkkaa mun kynsiblogia, siellä on ekat jo käytössä... :)

   Poista
  3. No nii, laitakko mulle linkin tähän, kiitti :) ni käyn kurkkaas tänään

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.