Boom Box denim

Juuri tällä hetkellä sitä istutaan autossa ja  matkataan Tuuriin ja Vesaa moikkaamaan. 

Pitihän sitä kynsillekkin jotain laittaa kun ei ihan nakuna kehdannut matkaankaan lähteä. Tälläsillä aikas perusmeiningillä sitä sitten lähdettiin. 
Lakoiksi valitsin Kikon ihanan lakan nimeltä Woodstock Cream 459. Tämä kuuluu Denim kokoelmaan ja on mattapintainen. Sehän ei tässä nyt pääse oikeuisiinsa. Aksenttikynteen päätin laittaa toisen Indielakoistani My Ten Friends merkin Zero-G:n. Mustalla jellypohjalla on tadaaa, holo glittereitä eri kokoisina. Voi kun tänään paistais aurinko kun tullaan takasin.
Nämä jäivät kuitenkin kaipaamaan vielä jotain niin sutaisin Kikojen päälle Maybellinen Boob Box Black topparin. Tässä on vaikka mitä; tikkuja, isoja ja pieniä heksakoneja, isoja ja pieniä pyöreitä glittereitä mattana ja värit on musta ja neon vihreä. Tykkään todella tästä!! Tämän haluan muinakin väreinä.Kuvat olen joutunut ottamaan sisällä (yöllä) kun kuvausteltta mahtunut lamppujen kera matkaan mukaan. Joten pahoittelut kuvien laadusta.Saas nähdä millasella saalilla tuun sieltä takasin eli kävikö mulla tuuri lakkojen suhteen :D 

Onko kukaan muuten käynyt Power Parkin uudessa liikekeskuksessa? ei muuten mutta millaset apajat siellä mahtaa olla, koska se on seuraavana suunnitelmissa kun ihan melkein naapurissa ollaan.

6 kommenttia :

 1. Kivat kynnet ja teehän kivoja löytöjä

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet ja nuo lakat on kyllä mielenkiintosia...

  VastaaPoista
 3. Kiitti Katarooma ja joo, noista ei mikään oo ihan perus lakka

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet ja toi KIKOn lakka on upea, hieman erikoisenkin värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jonna. Tuo Kiko jättää just sellasen denim matta pinnan... harmittaa kun en tilannu näitä muita värejä. Saattaa jossain vaiheessa siihen tulla kyllä muutos ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.