Gloss Volupté by YSL

Minun piti ensin tehdä postaussarja missä vertailen neljää eri selektiivisensarjan huulikiiltoa, aina kaksi kiiltoa per postaus. Halusin kuitenkin esitellä kiillot hyvin, joten esittelen ne yksi kerrallaan.

Yves Saint Laurent

Cassandra-logo 

Ensimmäisenä estraadille pääsee YSL:n kiilto. YSL:n meikkejä olen käyttänyt jo vuosia. Yhden uutuuksista olenkin jo testanut ja sehän oli Kiss & Blush  kaksoistuote. 


Yves Saint Laurent tarjoaa huulille totaalisen ainutlaatuisen kokemuksen uudella, aisteja stimuloivalla huulikiillollaan, joka on viimeisin lisäys Volupté-perheeseen. Vallankumouksellinen koostumus, herkullinen nektari, äärimmäisen kiiltävä. Sen taivaallisen ohut koostumus on vertaansa vailla olevan voidemainen ja hyväilee huulia patentoidun, suudelman muotoisen applikaattorinsa avulla. Tämä oli heidän omin sanoin sanottu.  Ja kyseessähän on: 


Gloss Volupté
Kutsu suudelmaanKuten muutkin YSL:n tuotteet tämäkin on pakattu tähän ylellisen näköiseen, kullanväriseen pakkaukseen. 

3 Rose Fusion
Ja sisältä paljastuu erittäin tyylikäs kiilto kaikessa kauneudessaan.
Olen aina tykännyt  tuotteiden ulkonäöstä. Ihanaa, että myös näihin pakkauksiin on kiinnitetty huomiota. Kauneutta sisältä ja ulkoa. 

Sävy on nimeltään  3 Rose Fusion ja väriltää persikkaisen pinkihkö missä on pienen pieniä kultaisia hippusia.

Yksinkertaisen tyylikäs


Tässä kiillossa on aivan erilainen ja uraauurtava aplikaattori.

Aika veikeän näköinen

Tämä huulien  muotoinen applikaatori on patentoitu ja se jäljittelee hellän suudelman kokemusta. Kapean kärjen ansiosta tällä on helppo luoda tarkka raja huulille.

Kyllähän tuo huulilta näyttää. 
 Leveän ja kaartuvan keskiosan ansiosta kiilto levitty todella helposti huulille. Tässä on myös pieni annostelija, minkä ansiosta tuotetta tulee aina oikea määrä applikaattoriin.

Tällä on todella hyvä levittää tuota kiiltoa. Yhdellä kertaa saa tarpeeksi kiiltoa huulille. Tietysti, jos on oikein pulleat huulet niin sitten kyllä tarvii varmaan kaksi laittokertaa. 


Kiillon koostumus muodostaa ohuen kalvon huulten pinnalle korostaakseen niiden kiiltävää vetovoimaa. Se sitoo keveät, kiiltävät öljyt yhteen luoden tädellisen sileän, peilimäisen pinnan, joka heijastaa valoa ja antaa huulille täyteläistävän, optisen 3D-vaikutelman.


Kuva otettu suorassa auringonvalossa. 

Onhan tässä tätä kiiltoa. Väriä voisi olla ehkä enemmän mutta kiiltoa ja säihkettä on sitäkin enemmän.  Tämä Rose Fusion on aika vaalea ja noista tummemmista sävystä en osaa sanoa, että onko niissä pigmenttiä enemmän.

Tämä on myös kevyt, voiko kiillosta niin sanoa? Koostumus ei ole mikään paksu eikä tämä jätä huulille sitä kiilloille tyypillistä tahmaista pintaa. On enemmänkin voidemainen.
Kiilto kestää huulilla mielestäni ihan hyvän aikaa vaikka ainahan sitä toivoo pitempää kestoa.

Tuoksu tässä kiillossa on myös ihana,  herkullinen mango. Sama tuoksu on muissakin Volupté-perheen tuotteissa. Harmi kun näihin postauksiin ei saa tuoksuja mukaan. Gloss Volupté on saatavilla 18 sävyä, jotka on jaotelut kolmeen eri sävyperheeseen.


Tuo musta, Smoking OS näyttää aika mielenkiintoiseltaGolden, suomeksi Skandaalimaisen Kultainen johon kuuluu 7 sävyä, omani mukaan lukien

Iridescent, suom. Syntisen Kirjava, johon kuuluu 4 sävyä
ja
Pure, suom. Vastuttamattoman puhdas, siihen kuuluu loput 7

Kuvat saatu maahantuojalta ja näissä on 24 sävyä, Suomessa on myynnissä 18

Gloss Volupté suositushinta on 38,00 €
 Ainakin Sokos ja Stockmann myyvät näitä.


Tämäkään tuote ei pettänyt minua vaan toimi niin kuin luvattiinkin.  Ei tätä voi kun suositella lämpimästi kuten muitakin YSL:n kiiltoja.

 Taattua ja totuttua YSL:n ylellistä laatua. I LOVE IT <3 

Kaunotar

Kiilto on saatu blogia varten testiin. 

7 kommenttia :

 1. Onpa tosi jänskä aplikaattori. Itsellä ei ole yhtään YSL:n kiiltoa, niin ei ole ikinä tullut katsottua edes kaupassa noita tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä :)
   Ite oon käyttäny niitä jo vuosia ja joka vuosi vaan paranee. Niiten huulilakkakin on tosi hyvä. Aattelin tehä noista muistakin mitä olla niin jossain vaiheessa postauksia.

   Poista
 2. Olisko yhtään mahdollista että kirjoittaisit näitä sponsoripostauksia ihan omin sanoin, etkä poimisi kaikkia lauseita sponsorin antamista korulauseista? Naurettavaa luettavaa ainakin mun korvaani :( Toivoisin että seuraavat postaukset olis edes vähän korulauseettomampia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelutsiitä jos mielestäsi tässä oli liikaa korulauseita. Enemmän oli kyllä ihan minun omin sanoin kirjoitettua tekstiä :)
   Tämä ansaitsee mielestäni kyllä nuo kaikki lauseet, koska on itsessäänkin melkein kuin koru.

   Ja eihän kaikki tykkää kaikesta, mikä on toisaalta todella hyväkin asia.

   Poista
 3. YSL:n kiillot on ihania! :) Ainoa joka niissä välillä tökkii, on se hedelmäinen tuoksu, se välillä ottaa vähän mun kurkkuuni. Mutta muuten mahtavia kiiltoja, mitäs muuta YSL:ltä voisikaan odottaa? ;) Mä oon myös kirjoittanut parista kiillosta (siitä mustasta myös!) http://inthispartoftown.blogspot.fi/2014/04/ysl-gloss-volupte-huulikiillot.html (Törkeää linkkailua, buahaha!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mahtavia! Miten se sulla kurkkuun ottaa?

   Niinpäs muuten olikin, oon käyny lukees sen, mut en oo kommentoinu???? voi kauhistus, on kyllä ollu tarkotus :)
   Se on kyllä ihan sun väri.

   Poista
  2. No en tiedä, se tuoksu on vaan melko voimakas... Mutta hyvinä päivinä se on just nappi ja ihana ;)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.