Ciaté ja foliot

Tää lämpö on vaan niin ihanaa. Nytkin istuskelen tässä etupihan terassilla, radio pauhaa vieressä. Aaaah, samalla oottelen tässä, että A alkaa ite hamppareita. 

Mutta ennenkun kuola hajottaa tän romukoneen niin mennääpäs itse asiaan eli Ciatén kynsilakkaan foliolla. 

Lakkaamattomien lakkojen joukosta nousi ylös tälläinen setti.Tämä on saatu Pirkanmaan miitistä

 Ja tämähän on aivan omiaan näin kauniissa auringonpaisteessa levittää kynsille.  Setti pitää sisällään siis kynsilakan, folioliiman ja ison läjän folioita. 


Lakan nimi on Kiss Chase, lakka toimii mielestäni hyvin, levittyy helposti eikä valu kynsinauhoille. Näissä on kolme kerrosta lakkaa.

 Liima kuivuu värittömäksi aika nopeasti, mikä on hyvä juttu. Laitoin liimaa saman verran kun kynsilakkaa normaalisti levitän. 
Folioita setissä on 6 erilaista ja näihin käytin 3 niistä. 

Varjossa otettu kuva

Keskisormessa on fuksian värinen snog foliota ja ripaus vihreää shout foliota. Nimettömässä on vaaleanpunainen holofolio ja nimeltään stomp. 

Rakastunut tuohon nimettömään

Liima ja folio toimii keskenään kun unelma. Folio tarttuu liimaan niin helposti, etten ollut uskoa. Testaan kyllä liiman myös muiden folioden kanssa. 


Tässä näkyy paremmin tuo vihreä shout folio

Ite vaan toljottelen tuota nimetöntä :D Jos muuten haluat itselles tän saman setin niin sen voit tilata täältä, Royal Pinkin omasta verkkokaupasta hintaan 24, 95 € 

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille <3


Linkkien klikkailuista tai tilauksista en hyödy mitään. 

8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.