Jazz- miitin kynnet

Pahoittelut heti näin alkuun siitä, että oon viettäny hiljaiseloa. Ollaan ollut perheen kanssa reissun päällä ja eilen tultiin kotiin. Jonkun verran oon matkan aikana tehny postausia kyllä ja koittanut myös lukea muiden blogeja. 

Kotiin paluun seuraava päivä menikin sitten pihakukkien hoitelussa, pyykkiä pestessä ja ruuan laitossa. Lomamatka oli ihana kertakaikkiaan. Ensin oltiin Merikarvialla mökkeilemässä viikonloppu, sunnuntaina sitten lähdettiin Härmään A:n porukoille, samalla tehtiin tyttöjen reissu Tuuriin  ja Power Parkissakin tuli käytyä ja aijoo myös hevostalleilla poikettiin.
Se  PP:n vuoristorata on muuten aivan huikee!! Kannattaa mennä.

 Sitten taas perjantaina lähdettiin takasin Merikarvialle kun mulla oli lauantaina eka kauneusbloggaajien miitti Porissa. Iiik, hieman jännitti vaikka meitä ei iso porukka ollutkaan koolla. 
Itse miitistä teen sitten oman postauksen, kuvia tuli ottettua ihan mukavasti niin tässä ensin nää kynnet millä lähdin miittiin. 

Oltiin Porissa, tai siis Merikarvialla, perillä vasta aikas myöhään perjantaina niin suht simppeleillä kynsillä lähdin. 

Nimettömiin pääsi Seppälän sininen holo 08. Tämä yllättikin todella postitiivisesti. Levittyi hyvin värikin on kiva. Alla on Nufun Aqua base ja päällä A&A.

Holo <3 

Muut kynnet lakkasin ihanalla W7 It's Pink lakalla taas :D ja lopuksi laitoin päälle vielä Golden Rose Jelly Jewels 101. Tämäkin lakka on aika ihana. Kirkkalla pohjalla flaikieta mitkä loistavat auringon valossa eri väreissä.  Tuota lakkaa juurikin tarvittiin viimeistelemään tämä. 




Lisää kuvatekst

Tässä vielä mun ja Pandan yhteisposeeraus Kirjurinluodossa :)

Pandalla on Satakunnan väreissä olevet kynnet. Mulla tuli kyllä heti mieleen Lukko :D


Miitistä tulee siis enemmän juttua myöhemmin samoin selektiivisarjan huulikiiltoa luvassa ja ja ja... vähän pientä kivaakin tällä viikolla luvassa teille lukijat ;) 

11 kommenttia :

  1. Nätin väriset kynnet ja tosi kauniita kuvia oot ottanu! <3 Reissu kuulosti mukavalta. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle Satsuli <3 Reissu oli kyllä todella mukava ja kaiken kruunasi tuo meidö miitti :)

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet! Mulla on ollut Pori-miitistä asti sama lakkaus - goodie bagin upea sininen China Glaze. Tämän sinun lakkauksesi värimaailma miellyttää kyllä kovasti.. pitäisikö itsekin vaihtaa välillä sävyjä… :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Päivi :) Mulla ei ollu sitä mut katoi , et näytti tosi hyvältä se sininen.
      Tänä vuonna on mulle iskeytyny ihan sellasia värejä mitä en ois arvannu käyttäväni. Sleekin paletitkin on täynnä sellaisia nappeja mitkä on kaukana nudesta :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.