Born to Bion Kuivaöljyt

 Olin niitä Prismassa käydessäni nähnyt näitä kuivaöljyjä, mutta kuitenkin en niihin kiinnittänyt sitten sen kummempaa huomiota. Kunpa vaan olisin silloin tiennyt näistä niin mukaan olisi kyllä pullo lähtenyt mukaan. 

Born to Bion kuivaöljyt ovat täysin 100% luomuja. Öljyt ovat joko pumppu- taikka suihkepullossa, joten käyttö on näiden kanssa helppoa eikä sitä öljyä tule kaatamalla. Itse pelkään aina sellaisia "avonaisia" pullon suita, koska rähmäkäpälä kun olen niin saan ne jostain syystä kaatumaan ja sitten sitä tavaraa on kaikki paikat täynnä. 





Se mikä yllätti minut täysin oli koostumus. Nämä todellakin ovat kuivaöljyjä eikä jätä ihon pintaan sellaista normaalia öljyistä tunnetta.
Ainakin omaan ihooni nämä sujahtavat todella nopeasti. 
Näistä löytyy apu moneem eri vaivaan ja ovat todella monikäyttöisiä.




Helokkiöljy



Tämä öljy on omiaan kuivalle, hilseilevälle ja punoittavalle iholle. Sen johdasta onkin erinomainen ihottumiin ja varsinkin atooppiselle iholle. Itse olekin laittanut tätä juuri sellaisiin kuiviin pläntteihin. Öljy sisältää runsaasti omega-6 rasvahappoa (GLA).
Auttaa myös siihen kuivan ihon inhottavaan kutinaan. 

Risiiniöljy



En voi sille mitään, mutta jostain syystä minulle tulee tästä nimestä mieleen aina myrkky :D Mutta joo, siis siihen itse asiaan.

Risiiniöljy on vahvistava öljy ja sen vuoksi ihanteellinen kynsille, ripsille ja hiuksille. Edistää meinaan ripsien ja hiusten kasvua. 
Tällä voidaan poistaa myös silmämeikki ja ainakin omat meikit putsasi suht hyvin pois. Jännityksellä odotin jääkö silmät täyteet öljyä mutta turhaa oli jännitys. Tietysti aluksi jäi sellainen pieni öljyn tunne mutta öljy mikä oli iholle jäänyt puhdistuksen jälkeen imeytyi aikas nopsaan.
 Kuten helokkiöljykin, tämä lievittää sitä inhottavaa kutinaa.
Ja jos sulta on huulirasva loppu, tätä voi laittaa huulillekkin.
Nyt kun olen tätä laittanut aina iltaisin ripsille niin ne ovat kyllä kasvaneet. Tietysti varmaksi en voi sanoa johtuuko pelkästään tästä kun olen samalla syönyt sitä Biorion-vitamiineja. 

Sacha inchi öljy



Tämä on yksi lemppari näistä öljyistä. Öljy uutetaan Perussa Amazonin sademetsässä kasvavan palkokasvin siemenistä. Juuri kuin tehty herkälle ja kuivalle iholle, koska tämä hoitaa, suojaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Öljy pitää sisällään myös A- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja aminohappoja. 

Tykkään siitä kuinka helppoja nämä ovat käyttää ja nimensä mukaisesti ovat kuivaöljyjä. Eivät suttaa vaatteita ja jättävät ihon pinnalle mukavan pehmeän tunteen, ei sellaista liukasta öljyn loisketta.

Öljyjä on myös muitakin kun nämä kolme, jokaiselle jotakin :)

Born to Bion öljyjä ja heidän muita tuotteita saa ainakin Prismoista, Cosmeryasta, Ruohonjuuresta ja Hyvinvoinnintavaratalosta.  Hinnat näyttävät olevan n.8 € ja 20 € välillä.
 Tykkään muuten niistä suihkusaippuoistakin :)


Onko kuivaöljyt tuttuja?

Tänään on muuten vielä viimeinen päivä aikaa osallistua siihen lukija-arvontaan.



Tuotteet saatu testiin

14 kommenttia :

  1. Mä olenkin näitä myös katsellut aina välillä sillä silmällä, mutta vielä on jäänyt ostamatta. Pitää varmaan joskus kokeilla kun näitä paljon kehutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla varsinkin kun nää on niin monikäyttösiä :)

      Poista
  2. Ei ole kokemusta kuivaöljyistä,mutta kuulosti ihan kivalta

    VastaaPoista
  3. Tykkään näistä tosi paljon! Risiiniöljy on suosikkini :) hyvä kun nämä ovat sopivan kokoisia, saa joskus käytettyä loppuunkin :) ps. ihana uusi ulkoasu, jotenkin raikkaampi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 jotain muutosta vielä tarvis tehdä mutta en oikein osaa päättää mitä :D

      Juu, ei yhtään isopia pulloja näihin.

      Poista
  4. Risiiniöljyä pitää ehdottomasti ostaa testiin! Jos vaikka ripsiin saisi vähän pituutta lisää, vaikka aika pitkät mulla luonnostaan onkin :)

    VastaaPoista
  5. Mä käytän kesäisin YR:n monoita säärille, ihan tuoksunkin vuoksi, se vie mut aina kesään. Born to Bion öljyistä ei ole vielä kokemusta, vaikka Argan löytyy kyllä kaapista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAah oon vallan unohtanu muuten sen. Siinä on ihana tuoksu.

      Poista
  6. Kuulostaa kyllä tosi hyviltä nuo öljyt,vois joskus ostaakki ku käy nuisa isommisa kaupungeisa. :D Tuo risiiniöljy kuulostais just hyvältä mulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä testata ja jos meinaat ton risiinin hommata niin kerro toimiko sulla ripsiin :)

      Poista
  7. Sulle olis haaste! :) http://tinynaildesign.purkkimafia.fi/2015/03/vitosen-haaste/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, piti kommentoida siihen jo aiemmin, mutta netti meni poikki ja sitten unohdin :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.