Haaste: The Big Bang

Oikein Hyvää Vuotta 2015!!Päätettiin Heidin kanssa aloittaa heti näin vuoden ensimmäisenä päivän meidän haaste-torstait ja aihe taitaa olla aikas selvä :D 

Sitä ennen Heidi teki meille tämän mageen kollaasin viimevuoden haastekynsistä. 


Kaikki kynnethän löytyy tunnisteella haaste, jos haluaa lähemmin niihin tutustua. Meiltähän jäi joulukiireiden takia yhdet kynnet kokonaan välistä kun kumpikaan ei ajan kulua tajunnut :D Annettakoon se kuitenkin meille anteeksi. 

Sitten niihin itse tämän kertaisiin haaste kynsiin. Aiheenaha on uusi vuosi, muuten värit, tyylit, koristelut sai itse kummikin valita. 


Itsellä oli selkeä visio siitä, että haluan tehdä kynsiin ilotulituksia. Tekotavat muuttui pari kertaa samoin lakat ja värit, kuten yleensä :D Pohjalle halusin tummaa lakkaa kuvastamaan yötaivasta ja siihen oli juurikin omiaan essien Dive bar,     minkä sain Ilonan pikkareista. Lakka on ihanan tummansinen, hieman ehkä vihertäväkin jossain valoissa. 

Sitten vaan aloin sutimaan raketteja kynsille. Niihin käytin Sigiltä ostamia  Kleancolorin lakkoja. Nämä haisee sitten todella karulle, en näitä muuten käytäkkään kun näin pienissä koristeluissa. Eipä ollut päänsärky kaukana. 
Halusin vielä lisää blingliä ja sitä antoi tällä kertaa minun ihan ensimmäinen piCture pOlish Holiday-lakka. Tämä oli kyllä sellainen pakko ostos. Tulen esittelemään tämän ihanuuden ihan omassa postauksessaan myöhemmin. Halusin aksenttikynnen, en vissiin osaa olla ilman kuitenkin samalla aiheella. Pohjalle tähän laitoin Opin Turn on the haute light. Tästäkin tulossa oma postaus. 
Pakkohan tähän oli sitten jo niitä kiviä laittaa pari  :D 
Em kuitenkaan oikein tykännyt tuosta nimettömästä vaan vaihdoin siihen vielä lakat.


Pohjalle laitoin saman essien Dive barin ja päälle laitoin yhden kerroksen Viva la Didan Fireworks lakkaa.


En muistanutkaan kuinkas kiva toi lakka olikaan.

Itse tykkäsin näistä kynsistä todella paljon. Hiomista  kyllä vielä noissa rakettien piirteissä on mutta tykkään silti näistä. 


Mielenkiinnolla meen katsomaan Heidin aikaansaannoiksia ja ne sinäkin näet tästä

Tästä onkin hyvä jatkaa tätä vuotta uusien tuulien viemänä eteenpäin. 


Miten muuten uudenvuoden lupaukset, tulikos luvattua jotain? 
8 kommenttia :

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.