Kirppistelyä

Tällä kertaa kynsille pääsi parit kirppis ostot. Molemmat ostin Kaisan pikkujouluissa postausta tulossa. 

Nufun holoja olen kuolannut ja nyt kun sellainen ihanuus pilkisti Sigin laatikosta niin eipäs tarvinnut kahta kertaa miettiä. Ostin Sigiltä kyllä PALJON muitakin lakkoja ja suurin osa niistä löysi kodin siskoni luota mitkä laitoin hälle pakettiin :) Muutama oli niistä yllä pakko jättää itselle. 

Nfu064


Tämä lakka oli juuri niin ihana kun ajattelin. Lakka levyttyy todella helposti ja peittää kunnolla kahdella kerroksella pitkätkin kynnet. Olen ennen ollut Color Clubin holojen kannattaja mutta kyllä tämäkin yksilö yltää melkein jopa Miss Blissin yli. 


Toinen lakka on Misan, Siren  joka on itselle täysin uusi tuttavuus ja en kyllä ymmärrä miksi Fani tästä luopui. Kertakaikkisen ihana, shimmeriä ja kaikki! Tätä lakkaa on myös kynsillä kaksi kerrosta.

Voi kuika kauniita he ovatkaan!

Mietein kauan mitä näihin laittaisin ja sitten TADAA, posti-ihminen toi taas kirpistelypaketin ja sieltä parit lakat ja tämän ISON leimalaatan.

Oli muuten erittäin hankala kuvattava
Laatta on Cheeky Jumbo Nail art Plate-C. En muuten muistakkaan millon viimeis oon leimannu, joten iskimpäs kaksi kärpästä samalla iskulla. Etusormi on sen takia hieman piilosilla kun kohdistaminen ei oikein mennyt ihan niin kuin piti :D Leimaus laatta + löllö stampperi = <3  leimat on tehnyt konadin mustalla. Voi AURINKO missä sinä olet?  Tästä holosta näkee, että tämä rakastaa aurinkoa ja minä haluan nähdä heidän yhdistymisen. 24 kommenttia :

 1. Kivat kynnet,mulla taitaa olla toi sama hololakka,jos en ihan väärin muista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla muita nufun holoja? ja Kiitti :)

   Poista
  2. Eipä mun muistin mukaan taida olla kuin tuo yksi.Senkin sain joskus saralta lahjaksi =)
   Mielellään noita omistais enempi

   Poista
 2. Molemmat on kyllä tosi nättejä lakkoja! :) Oih sun pitää sit kesällä ottaa uusinta täsä holossa, mää haluan nähä sen auringonsäteissä! 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon heti hangilla kameran ja holon kanssa kun kevät aurinko pilkahtaa :D

   Poista
 3. Upeita molemmat, varsinkin toi holo on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Oih, upea tuo holo! Olisin muuten tilannut tämän kyseisen kaverin Näytä Kyntesi -verkkokaupasta, kun siellä hintaa näille olisi tullut nelisen euroa (siellä on kaikki puoleen hintaan tammikuun ajan) mutta holoja olisi pitänyt tilata vähintään 3 kappaletta yhtä väriä :o Nyt kyllä harmittaa, olisihan ne kaksi voinut kirppistellä eteenpäin mutta enpä tajunnut silloin, pöh :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten tais ollakkin ne alet, harmi vaan kun ne ei taida olla niitten liikkees. Kannattaa koittaa saada kimppatilaus vielä aikaseks, koska toi on kertakaikkisen upea!

   Poista
 5. Ei jotenkaan sopinut omille kynsille tuo Misa, mutta sulle se on täydellinen<3!

  VastaaPoista
 6. Voi kesä ja aurinko, teitä kaivataan! Mulla on Miss Bliss ja se on kyl just sellanen kesäholo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaivataan! Se on kyllä kans ihana <3 melkein ovat dubeja

   Poista
 7. Ihana, että nufunen pääsi uuteen kotiin <3 Kaunis se on sun kynsillä :) Ja tosiaan aurinkoa odotellessa!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.