Rouge Eclat Lipstick

Pahoittelut hiljaisuudesta heti tähän alkuun. Viime viikon kiireet niistä tulossa myöhemmin lisää ja nyt orastava tauti painaa päälle. Koitan kuitenkin saada postauksia taas tulemaan normaaliin tahtiin.  Toivottavaste te olette olleet terveinä. 

Tämä ihanuus saapui viime vuoden Gloriaboxin mukana ja on ollut yks mun lemppareista siitä asti.

Kyseessä on siis 

 Clarinsin Rouge Prodige  Eclat Lipstick


Huulipunan hylsy on tyylikkään linjakas ja kullan värinen. 

Aikaisempaa kokemusta mulla ei ole Clarinsin punista ainoastaan huulikiillon merkeissä. Tässä punassa on samainen tuoksu kun omassa huulikiillossani. 


Punan luvataan olevan pitkäkestoinen ja antavan intensiivistä sävyä huulille.  Samalla kun antaa sävyä niin on myös hoitava ja kosteuttava.  Mielestäni tämä levittyy huulille todella helposti ja ei ole liian kuiva mutta ei myöskään liian rasvainen. Puna pysyy huulilla myös pitkään eli tekee juuri sen minkä lupaakin. 


Sävy on Pink fuchsia

Tässä kohtaa piti olla kuva missä puna oli huulilla mutta en sitten millään saanut sellaista kuvaa otettua missä punan sävy olisi ollut oikea. Odotan mun koti studioo vieläkin valmiiksi, Lisään kuvan tähän kun saan otettua julkaisu kelpoisen version. 

Ainut huono puoli on se, että valitettavasti tämä on poistunut Clarinsin valikoimista eli tuotteen saatavuus riippuu kauppojen hyllyistä. Todella harmillinen juttu, koska tykkään tästä koostumuksesta paljon.

Ehkä jotain yhtä hyvää taikka vieläkin parempaa on luvassa tilalle. 


Onko Clarinsin punat tuttuja?

Edit: Kuten Henna tuolla kommenteissa kertoikin tässä onkin ollut kyseessä se uudistettu versio eli Rouge Eclat Lipstick! Pahoittelut suuresti ja tästä opein sen, että kaikki lippuset tarvitsee tarkistaa ennen kuin kirjoittaa niistä mitään. Ei tullut kyllä pieneen mieleenkään, että tuotteen nimi olisi siinä väärin. Olin vaan niin tohkeissani tästä punasta. Eli tätä punaa saa onneksi vielä kaupoista, wuhuu! 12 kommenttia :

 1. Tykkään ihan hirveästi näistä Clarinsin punista, koostumus on tosi kiva. Harmi, että lopettivat. Sun blogi ei muuten päivity mun blogilistalle, aloin eilen miettimään, että oletpa ollut monta päivää postaamatta. :/ Mutta onhan täällä vaikka mitä. Mulla on itselläkin ollut ongelmaa, että omat postaukset ilmestyy listalle vasta tuntikausia julkaisun jälkeen koko tän viikon. Alkaa menemään hermot!

  VastaaPoista
 2. Pitää vielä jatkaa, että tää postaus oli tosiaan päivittynyt ja sulla näyttääkin olevan muutaman päivän tauko! :D Ihanaa, kun oot takas, ehdin jo kaipaamaan. <3 Jotenkin sen huomaa heti omalta listalta, jos jostain bloggarista ei kuulu mitään.

  VastaaPoista
 3. Mulla on nyt ollut kyllä nyt viikon paussi postauksissa. Mikä ihme siinäkin sitten taas tökkii?? Tarviipa tarkistaa miten itellä käy nyt kun taas koitan päästä normaaliin postaustahtiin. Tuntuu vaan, että tää tauti pahenee :(

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla totta! Mulla on näitä punia jo kolme ja olen tykännyt niistä kovasti. Täytyy äkkiä hamstrata näitä pari lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Mä heräsin näihin hieman liian myöhään ja arvaa vaan harmittaako.
   Mä pidän peukkuja sulle, että löydät vielä parit lisää :)

   Poista
 5. Tykkään tosi paljon tämän punan koostumuksesta, mattapunat eivät ole yhtään mun juttu :)

  VastaaPoista
 6. Mulle tuli ainakin Rouge Eclat -puna GloriaBoxista VAIKKA kortissa luki Prodige. Eclat on siis Prodigen uusi versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauheeta, tarviipa mennä tutkimaan kumpi mulle tuli. Kiitti Henna!

   Poista
  2. Mulla oli myös se Eclat ja nyt on muokattu nimi, kiitos vielä kerran :)

   Poista
  3. Ei mitään :D Tämä on näköjään hämännyt useampaakin. Aika ihme kämmi käynyt boxin korteissa :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.