Hola Holo!

Keskellä talvimyrsyn ja kovan pakkasen on ihana muistella ja unelmoida kesästä, auringosta ja lämmöstä.
Siihen kaipuuseen auttaa ainakin pikkasen minulla ihanat hologram lakat.  

Silloin kun Norwaynailssillä oli ne huikeat alet eli kaikki -50%, päätin kokeilla ihan joitain uutta merkkiä ja päädyin tähän. Päivääkään en ole katunut.


Ihanuus on Lacquer Lust todella kaunis hologram. 


Nimi sopii lakalle kuin nenän päähän, koska sävy on kuin aidossa ametistissa, tumma violetti. Väri saattaa hieman vaihdella lakkojen välillä, koska nämä tehdään käsin. Holo tässä on lineaarinen. 
 Lakka levittyy todella helposti eikä valu kynsinauhoille. Kynsissä on kaksi kerrosta lakkaa.Toisena lakkana kynsille pääsi Opin lakka on DS Coronation. Tämä on kirppisostoja ja mun eka Opin holo. 


Peittävyyttä odotin tältä lakalta ennemmän. Olisi ehkä tarvinnut neljännen kerroksen vielä. Tämä yksilö oli kyllä muutenkin aikas herkkä valumaan kynsinauhoille. Opin lakkana hienoinen pettymys koostumukseen.
Ulkonäkö on silti kaunis. Lähikuvaa molemmista kaunottarista. 
Päivän menin ihan vaan näin ihastellen pintaa ja peilailemalla valoissa. Auta armias kun se aurinko sieltä esiin tulee! 

10 kommenttia :

 1. Mä niin tykkään noista holoista.. kumpa omistaisin niitä enemmän kuin 2.. =D

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanat holot <3 Mulla ei ole yhtäkään hololakkaa, kun kynsiharrastus puhkesi kukkaansa vasta tuossa alkusyksystä, enkä ennen sitä edes tajunnut mistään tuollaisista mitään :D Ennen kesää pitää kuitenkin hamstrata holojakin, kovasti odotan sellaisten tuijottelua keskikesän auringossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan holoja yli kaiken, Niissä on vaan jotain ihanaa <3 Pieni varoituksen sana, kun ensimmäisen saat niin et voi enää elää ilman niitä :D Mulla on menny tää päivä ihan tuijotellessa näitäkin :DD

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.