Fifty Shades of Grey by Opi

Fifty Shades of Grey on  eroottisen kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa ja on saanut nyt  myös 6 Opi lakan kokoelman.

 Kirja- sarja jakaa mielipiteitä, itse kuuluin siihen porukkaan, ketä luki kaikki kolme kirjaa perä jälkeen.  Oli vaan saada tietää mitä tuleman piti.
Jos joku ei ole kuullutkaan kirjoista niin kirja kertoo nuoren opiskelijan ja rikkaan liikemiehen suhteesta. Ensimmäistä romaania on käännetty 51 kielelle ja myyty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta.
 En paljasta kuitenkaan kirjoitsa enempää, koska ruudun takana joku teistä saattaa juurinkin lukea näitä kirjoja.

Itse kuulin näistä ekaa kertaa kaveriltani, joka oli ollut meillä kyläilemässä ja lähti takaisin kotikonnuilleen ja oli matkalla asemalle käynyt kirjakaupassa hakemassa matkaluettavaa. Huomasin kaverini päivitykset facessa, että on kohta lukenut puolet ostamastaan kirjasta ja silloin alko mun kellot soimaan. Kyseessä on oltava hyvä kirja, koska se ihminen EI KOSKAAN lue kirjoja :D

 Yleensä luen sarjamurhaaja- ja muitakin murhakirjoja. Agatha Christien kirjat ovat lähellä sydäntä. Rakastan Neiti Marble ja Hercule Poirot kirjoja ja telkkarista on tullut katsottua kaikki jaksot. Rakastan sitä, että niissä juonet eivät ole mitään yksitoikkoisia ja kaikki mitkä luulit olevan niin ei olekkaan. Neiti Etsivätkin on muuten luettu muutamaan kertaan. 

Fifty Shades of Grey on nyt tehty  myös elokuvaversio ja ensi-ilta  Yhdysvalloissa ja Suomessa on 13.2. Leffa mennään siskon kanssa katsomaan ilmanmuuta.
Jos nyt kuitenkin mennään jo niihin lakkoihin mistä ihan alussa oli kyse.
Kauneudenkaupasta sain kokoelman 4 lakkaa ja tässä ne ovat:


Vallan ihania kaikki <3

Kynsissä on kaksi kerrosta lakkaa. 
Ensimmäisenä kynsille pääsi kokoelman tummin lakka.

Dark Side Of The Mood: This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous Tämän lakan sävy on todella tumman harmaa, joka on hieman sinertävä melkein musta. Ensimmäisen kerroksen jälkeen silti ajattelin, että vaatiiko tämä kolme kerrosta, mutta  kun laitoin suht paksun kerroksen kaksi riitti näihin mun lyhkäsiin. Pitkiin tarvitsee kyllä kolme. 


Seuraavana vuorossa kokoelman toinen hopean sävyinen lakka. 
My Silk Tie: This silky, gleaming silver has got me all tied up


Ainut huonopuoli on, että pinnassa näkyy suht helposti siveltimen vedot eli saa olla tarkkana, että saa siistin lopputuloksen. Itse en oo tyytyväinen tähän omaani. Olis tarvinnut olla paljon tarkempi. 
Toinen hopean sävyinen lakka on shimmerinen sinisillä glittereillä Shine for me. Tämä lakka ei saanut minua syttymään.

Kolmantena kynsille pääsi kokoelman ainut punainen. 
Romantically Involved : I'm in a deep relationship with this luscious creme red
Tämä ei ole mikään perus punainen vaan tässäkin on mukana ripaus harmaata. Tämä on todellakin salaperäisen punainen. I like! 


Viimeisenä mun oma suosikki näistä neljästä.

Cement The Deal : I'd sing anything to get my hands on this stony, cool grey


Ihanan vaalean harmaa. Aikasemmin minulle ei ole ollut yhtään tämän väristä lakkaa. Näiden päälle ei tullut edes mieleen tehdä mitään koristuksia vaan päätin mennä päivän pari ihan vaan ihastellen tämän kaunista vaaleaa harmautta. 


Nyt harmittaa miksi en tilannut Embrace The Gray lakkaa, se on kyllä vielä saatava, Väriltään on astetta tummemman harmaa kuin tämä
 Mulle taitaa nyt kyllä harmaa olla uus musta!

Lakat tulevat näkymään blogissa vielä lähiaikoina uudelleen koristeltuina.Opin saralta elelen jännittäviä aikoja ja tulen kertoilemaan niistä myöhemmin tässä keväällä :) 
Onko Fifty Shade of Grey kokoelma tuttu? Entäs kirjat? 


Linkkien klikkailuista en hyödy mitään. 13 kommenttia :

 1. Mulle ei oo tämä kyseinen kirjasarja millään tavalla tuttu, mutta lakat on upeita ainakin! Mä oon nyt haalinut parikin uutta harmaata lakkaa hyllyyni. :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit tää on kyllä kiva kokoelma. Ajattelin aluksi, etten kyllä tarvitse näistä mitään, mutta Cement the Deal ja kokoelman punainen houkuttaisi kovastikin. Pitää pistää harkintaan nämäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cement the Deal on <3 ja niin on silti Romantically Involved myös.

   Kannattaa kyllä harkita :)

   Poista
 3. Kirjat ostin kaikki mutta luin kakkososaa puoleen väliin. Sitten tuli stoppi. Ei jaksanut sitä pelkkää nakutusta :D aika puuduttavaa :) lakkoja en vielä ostanut, en tiedä ostanko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakutusta :DD Olisit jatkanu vaan, siinä tahahtuu kyllä paljon muutakin lopussa ;D

   Poista
 4. Mä oon vähän vastarannan kiiski tässä asiassa: luin ekaa kirjaa 20-30 sivua, sit selailin jotain kohtia harppoen läpi kunnes totesin, että ei oo mun kirja, en pystynyt lukeen sitä tosissani :) Leffan trailerin kattoin, oli aika plaah ja mitäänsanomaton. Mitään en silti sano, ettenkö joskus ehkä kattois sen leffan :) Lakkakokoelma sen sijaan iski ja kovaa..! Voisin ottaa noista melkein kaikki, varsinkin tuon punaisen ja nuo ihanat harmaat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkiin ei nuo kirjat iske esim. muutamaan mun kaveri jätti väliin :)
   Mielenkiinnolla meen kyllä kattoon sen leffan. Yleensä silti jos oon ensin lukenut kirjan ja sit kattonu leffan siitä niin oon pettyny :D

   Kokoelma on kyllä <3 ja juurikin nuo sun mainitsemat lakat :)

   Poista
  2. Totta, kaikki ei aina lämpene samalla ja se on ihan ok :))

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.