Swarovskin säihkettä tällä kertaa korvissa

Aikaisemmin olenkin esitellut jo kaksi Cango & Rinaldin upeaa swarovskituotetta, avaimenperän ja rannekorun. Molemmat ovat aiheuttaneet myös muissa ihastuksen huokauksia, eikä mikään ihme.
Tuotteet ovat minulla jatkuvassa käytössä ja olen erittäin tyytyväinen. Tuotteethan tulevat Italiasta ja tehdään käsin. 

Tällä kertaa vuorossa on hieman pienempää säihkettä korvakorujen muodossa. 


Korvakorut näyttävät ihan pieniltä pyramideiltä ja väriltään ovat kirkkaat. Korvakorut on myös todella kevyet vaikka ehkä näyttävätkin hieman raskailta, kun niissä on pelkästään nämä kristallit. Kristalleilla on 6kk takuu.


 Itse olen käyttänyt näitä niin töissä, muutenkin arkisin mutta myös kun olen lähtenyt bilettämään, silloin kun olen laittanut tosi näyttävän kaulakorun kaulaan. Nämä ovat tosi monikäyttöiset korut. Koko näissä on juurikin sopiva, ei liian pienet, jotta näyttäisivät mittättömiltä mutta ei liian näyttävätkään arkikäyttöön. Vaikkakin onneksi täällä Suomessakin uskalletaan jo pikkuhiljaa käyttää myös arkenakin hieman näyttävämpiä koruja kun ennen. Näiden korvakorujen hinta on 34,90 ja niitä saa Cango & Rinaldin verkkokaupasta. Siellä on myös muitakin korvakoruja, kannattaa käydä katsomassa valikoima. 
Korvakorut saatu blogiin testiin. Linkkien klikkailuista en hyödy mitään.

8 kommenttia :

 1. Nyt on kyllä upeat korvakorut! <3
  Mua harmittaa, kun en voi itselle laittaa useampia korvareikiä peräkkäin. Yhdet on ja useampia ei oikein mahdu tai sitten keho alkaa hylkimään. Kerran oon kokeillut toiseen korvaan. Korvisrivi näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On upea!
   Ootko kokeillu titaanisia nappeja ja sitten yks mikä on niin kaikki eivät voi pitää nappeja eli kannattaa silloin kokeilla renkaita taikka roikkuvia. Monesti siinä vaiheessa vain toinen reikä reistailee eli tulehtuu yms.

   Poista
 2. Todella kauniit! Yksinkertaiset mutta silti näyttävät ja arvokkaat! Ihanat <3 Mistä olet nuo ylemmät korvikset hommannut? Itse olen kaivannut ylempiin reikiin juurikin tuollaisia välillä, mutta en ole onnistunut löytämään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin!
   Pallonapit on kultasepänliikkeestä ja hopeaa. Laittele viestiä niin pystyn kyllä diilaamaan sinulle niitä jos haluat ;)

   Poista
 3. Ihanat korvikset, just tarpeeksi simppelit omaan makuuni. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.