Haaste: Eläimellistä menoa

Edellisessä haasteessa Heidillä oli valta nyt se on mulla, Wuhuuu! Mutta sitten heti alkoikin jo haasteen osuus, mitä ihmettä mä valitsen?!? Taivas on auki ja on niin paljon kaikkea mistä valita. Monien, aaaah tämä tämä.... äääh ei todellakaan... kohtausten jälkeen päädyin valitsemaan aiheen. 

Haasteena on siis eläimellistä menoa. Eli ainut mikä on pakolinen tässä haasteessa on se, että sen tarvitsee olla eläimellinen. Ihan sama sitten millä tavalla sen tekee ja mitä värejä käyttää. 

Mielessä kävi riikinkukot, tukaanit niihin olisi löytynyt leimaa ja tarroja ja vaikka rakastankin kirahveja, tiikereitä, seeproja ja kaikkia muitakin villieläimiä niin päädyin kuitenkin matelijoihin. Ehkä yksi syy saattaa olla se, että meillähän asustaa kaksi matosta, Rauha ja Vilpertti. Pariin otteeseen hekin ovat päässeet vilahtamaan tänne blogin puolelle.
Kuitenkaan en halunnut mitään perinteistä käärmeen väriä vaan valitsin punaista. 
Samalla pääsisin kokelemaan koko kynnen tarroja, mitkä olin unohtanut jo laatikon pohjalle.Nyt kun näitä katson niin tein ehkä huonon valinnan elukan suhteen. Olisi sittenkin tarvinnut valita joku toinen.Nimettomässä on siis koko kynnen decali. Hieman oli hankaluuksia saada kuva tarttumaan kynteen ja eka yritys menikin ketuiks miks en tehny kettuja toisella kertaa onnistun paremmin.
Muut kynnet lakkasin Golden Rosen 62 Holiday kokoelman  tekstuurilla ja leimasin Konadin mustalla., leimat nappasin MoYoun laatasta Pro collection -03. Käärmeen nahan oon tilannut Cesarsshopista ja nyt ne näyttää olevan siellä puoleen hintaan.

Päätimme heittäytyä taas kerran teidän armoille ja antaa valta teille. Maanantaina meidän molempien sivupalkkiin tulee kysely koskien seuraavaa haastetta. Minun blogissa voi äänestää väriä ja Heidillä koristelutyyliä.
Olkaa meille armollisia :D

Heidistä puheen ollen, mennäämpäs katsomaan kuinka eläimellistä menoa hältä löytyy!

Rauhaa ei nyt kiinnostanut tulla kameran eteen, joten molemmissa kuvissa komeilee Vilpertti


Muistuttelen tässä samalla, että jos joskus on herrännyt kysymyksiä taikka ihmetyksen aiheita koskien koruja tai kelloja niin käy kertomassa tänne. Olen tekemässä postaussarjaa koruista ja kelloista ja vastailen miellelläni mieltä askarruttaviin asioihin. 

10 kommenttia :

 1. Mun mielestä nää on ihanan erikoiset! :) Ja noi käärmekset on vähän pelottavia, ehkä niihin pitäis päästä lähemmin tutustuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi :) Tervetuloa meille tutustumaan. Matoset pelkää kyllä enemmä sua :D

   Poista
 2. Hienothan nämä on! Ja Vilpertti on vallan suloinen kaveri :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitti Nena! Vilpertti on sellainen lepposa kaveri ja on se kyllä suloinenkin omalla tavallaan :)

   Poista
 3. Oi nätit, valitettavasti vika kuva oli selattavalla vauhdilla pois ruudusta. Mulla on ihan hirveä käärmefobia, välittömästi vilunväreet tuosta. APUA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks Jonna, ei ollut tarkoitus aiheuttaa vilunväreitä <3
   Tästä lähtien jos laitan matosista kuvia niin varoitan sinua jo otsikossa :) <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.