Vuoden viimeinen postaus

Monet ovat keränneet vuoden suosikkituotteitaan yhteen mutta itse en sitä tee. Ajattelin tehdä ihan vaan tälläisen kiitos postauksen random kuvilla. 

Milo <3 
 Kiitoksen myös Tampereen Animagin lääkärille ja henkilökunnalle, jonka diagnoosin ansioista Milo sai oikeat lääkkeet ja tällä hetkellä ei enää kortisonia syödä, toivottavasti ei enää koskaan.

Haluan kiittää kaikkia teitä ihania siellä ruutujen toisella puolen siitä, että olette jaksanee seurata mun kaiken moisia juttuja ja uusille lukijoille myös vielä kerran tervetuloa ja toivottavasti viihdytte matkassa mukana :) 

Näissä maisemissa vietin osan joulupyhistä 
Olen saanut myös muutamalta lukijalta ihania sähköposteja, kiitos myös niistä. Niiden lukeminen saa minut aina hyvälle tuulelle ja hymyn huulille <3 Piristävät ihanasti päivää. 

Ensi vuonna saa jatkoa muuten minun ja Heidin haaste-torstai, eli kannattaa käydä huomenna kurkkaamassa. Kiitos Heidille ideasta. 

Tänä vuonna olen onneksi saanut mahdollisuuden tavata kanssa sisariani ja heistä haluankin  mainita muutamia eli  Jonnan, Ilonan, Mizz Annien kiitos yökylä paikasta ja meikistä <3, Anniinan, Sigin me navigaattorien tehokäyttäjät :D , Liisan tammikuussa saavun paikalle ;) , Minnan Emman, Kaisan sun pitää opettaa mulle sitä marmorointia :D  ja Fanin.

 Ihmisiä blogien takana olisi vielä vaikka kuinka monta joita olen tavannut ja haluaisin tavata <3Haluan kiittää myös mun murusta, joka on jaksanut mun kohkauksia, kattelut mun lakkapulloja ja meikkejä siellä täällä. Ehkä juurikin sen takia hän remppasi meidän toisen vaatehuoneen pelkästään mun ja kosmeriikan käyttöön. I love you <3

Jos haluatte niin laittelen kuvia sitten, kun olen saanut oman soppeni kuntoon.

Haluan kiittää myös kaikki yhteistyökumppaneita tästä vuodesta! 

Oikein ihanaa ja kaunista Uutta Vuotta 2015!


Rakkaudella

 


18 kommenttia :

 1. Blogikaverit on kivoja :) Toivottavasti mekin joskus tavataan vielä! Ja oon iloinen, että meidän haasteet jatkuu. Niillä saa (joutuu) repiä ens vuoden puolella kaikki hiuskarvat pois kuitenkin kun menee vaikeeksi :D

  Ihanaa uuden vuoden aattoa ja uutta vuotta sulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogikaverit on kyllä elämän suola :) Toivottavasti tavataan, tehdään treffit vaikka puol väliin jos ei muuten :D

   Pahaa pelkään ettei mulla taida repsottaa kun kaks hiuskarvaa vuoden päästä :D

   Kiitos Heidi <3

   Poista
 2. <3

  Oon niin onnellinen, että koiralla on nyt kaikki paremmin.

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Blogisi on just hyvä ja jatkukoon sillä tiellä. <3

  VastaaPoista
 4. Satuin löytämään blogisi Ostolakossa-Virven kosmetiikkablogilistalta ja ensimmäisenä silmiini osui ihana Milo! Nyt on ihan pakko kysyä mitä rotua/rotuja Milossa on? Itselläni on 15kk sakemanni-dobermannimix Taco ja Milossa on todella paljon samaa näköä. Korvat on ainakin yhtä komeat, vaikka meidän pojalla ne sojottaa useimmin sivulle :) Oikein hyvää uuttavuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Virven blogi on ihana ja yksi ensimmäisiä mitä olen itse alkanut lukemaan <3

   Milossa on 50% sakemannia ja loput on kelpietä ja mastiffia. Milolla on osittain sakemannin luonto ja joo noi korvat :D Ne on kun aasilla :D ei niillä silti mitään kuule silloin kun olis tarvis. Milo täyttää 20.5 kaksi vuotta.

   Voitko laittaa kuvaa minulle Tacosta? Olisi kiva nähdä poika.

   Oikein hyvää Uutta Vuotta teille molemmille <3

   Poista
 5. Aivan ihanaa, että ollaan päästy näkemään ja tekemään tuttavuutta. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa uutta vuotta :) ...tälleen vähän myöhässä :D

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.