Joulukalenterini

Wuhuu, tätä päivää on odotettu. Jaa miksikö? No, koska joulukalenterin luukkujen availu alkaa tänään. Tänä vuonna minulla on kolme kalenteria, joista kaksi on kosmetiikkakalentereita ja yksi tuttu Veikkauksen raaputuskalenteri. 

essencen joulukanteri on tänä vuonna kuution muodossa ja myynnissä myös täällä meillä suomessa. Kalenteri taidettiin myydä aikas äkkiä loppuun. Viime vuonnahan tilasin kimppatilauksen Saksasta ja silloin kalenteri piti sisällään kynsilakkoja ja muita kynsien hoitamiseen tarvittavia välineitä.  Tästä
pääset kurkistamaan viime vuoden kalenterin kuuden ensimmäisen luukun sisällön. :)


joulukalenteri
Kuvan on ottanut siskon mies


Tämän vuotisen kalenterin siskoni osti Huittisista, kun itse en kerinnyt Tampereelta sitä ostamaan. Saan kalenterin itselleni vasta 6.12 ja siihen asti siskoni avaa luukut ja lähettää minulle kuvat ja te näette ne instan puolelta. Viime vuotiseen tapaan, koostan sunnuntaisin aina viikon aikana avatut luukut yhteen.  En malta millään odottaa, että saan sen kotiin :D 


joulukalenteri
Luukku 20 oli jo valmiiksi auki, enkä ole sinne edes kurkannut :D 


Tämä Maybellinen Baby Lips kalenteri oli IHANA yllätys, joka odotti minua yhtenä päivänä kotosalla, kun tulin töistä. Iso kiitos ihanille tontuille <3 Luukuista laitan joka päivä instaan kuvan ja sunnuntaina on täällä blogin puolella näkyvillä mitä luukuista tuli esiin. 


Viime vuonna voitin tästä 5 €, saas nähdä kuinkas nyt käy


Eikä saa muuten unohtaa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria, minun ja Charming Nailsin yhteinen luukku aukeaa 12.12, hui kuinka jänskättää taas :) 


EDIT jos sinulla ei ole vielä kosmetiikkakalenteria hankittu niin eilen oli ainakin vielä The Body Shopin kalentereita saatavilla muutamia kappaleita. Tampereella koskarissa oli kuulemma vielä kaikkia kolmea versiota :)

Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille <3 <3 

Onkos siellä yhtä  innokkaasti odotettu omien kalenteriluukkujen avaamista? 

Love

17 kommenttia :

  1. Juu, ensimmäinen luukku lävähti auki viivyttelemättä:)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää sinulle Marina <3

    VastaaPoista
  3. En ehtinyt raaputtaa Veikkauksen kalenteria, mutta Bodyshop avattu. Äiti on ostanut Veikkauksen kalenterin nimpparilahjaksi varmaan 20 vuoden ajan, muistan että oli iso juttu voittaa siitä 50 markkaa. Hih. :D Ekaa kertaa lapsen ilo ja innostus kyllä jyräsi oman kalenteritouhun, sitä iloa on ihanaa katsoa. Hyvää joulukuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kanssa Cian ilon ja riemun :D Sama ilo on kyllä vielä 18 vuotiaanakin ;)

      Poista
  4. Kalenterit avattu jo ja huomenna oma vuoro laittaa suukin makiaksi. :)

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. muutama kalenteri jäi kyllä nakuttamaan takaraivoon :D ehkä sitten ensi vuonna

      Poista
  6. Ihani kalentereita. <3 Ostin Virkkukoukkusesta tiinamaisen värikkään kuvakalenterin ja sillä pärjäilen. Teini vaati kyllä ihan jotain muuta. ;D Kivaa viikonloppua sinulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana nimi tuo Virkkukoukkunen <3

      Ihanaa sunnuntai-iltaa Tiina <3

      Poista
  7. Ihania kalenterita, tuollaisen Essencen kalenterin voisin kyllä haluta. Hieman haaveilin Kicksin kalenterista mutta se jäi ostamatta kaiken kiireen keskellä ja tuskimpa niitä enää onkaan. Ihailen nyt teidän muiden kalentereita :)

    VastaaPoista
  8. Voih, mäkin olisin ostanut tuon Baby Lipsin, mutta myöhästyin!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.