Boss The Scent for Her, ihania tuoksumuistoja tiedossaBOSSin tuoksuja minulla on ollut vuosien aikana useampia mutta kaksi niistä on jäänyt omaan tuoksukokoelmaan lemppareina. Boss Nuit tuoksun olen saanut mieheltäni joululahjaksi muutama vuosi sitten, aivan loistava valinta syysiltoihin. Hugo Boss Orange Woman tuoksun ostin meidän yhteiseltä Rooman matkalta, mieheni osti itselleen myös miesten Orange tuoksun. Tuoksusta aistii auringon lämmön, kesän kuuman huuman. Pullo on kohta tyhjillään ja tätä on pakko saada lisää ennen kuin loppuu. Käytimme miehen kanssa näitä ihanan huumaavia tuoksuja koko Rooman matkan ja nyt käytän sitä aina, kun haluan muistella meidän ihanaa, romanttista matkaa. Tuoksumuistojen aarteita <3  

Keskellä miesten tuoksu


Nyt tämä kaksikko on saanut vierelleen kolmannen Bossin tuoksun. 

BOSS THE SCENT FOR HER


Tämä naisten tuoksu on saanut inspiraationsa miesten tuoksusta BOSS THE SCENT. Annoinkin tämän miesten tuoksun miehelle joululahjaksi ja voi pojat, että voikin tuoksua hyvälle!! Tuoksu huumaa heti alusta asti ja monesti olen huomannut olevani nenä kiinni pullossa  nuuhkuttelevan upeaa tuoksua.  
Tämä naisten tuoksu onkin täydellinen vastapari miehen tuoksulle ja ovat yhdessä pelkkää rakkautta <3 Pullossakin yhdistyy naisellisuus ja maskuliinisuus. Pullon korkki on saanut inspiraationsa BOSS soljesta ja itse pullo on myös hieman maskuliinen mutta siro ja pullon sisältö on täynnä naisellisuutta. 
Tuoksusta löytyy naisellista herkkyyttä ja tyylikkyyttä mutta samalla myös vahvuutta ja voimakkuutta. 

Alkutuoksussa freesia ja ihanalla hunajalla kuorutettu persikka yhdessä saavat aikaan viehätyksen ja herättää mielenkiinnon. 
Sydäntuoksussa osmanthuskukka muuttaa tuoksun suuntaa tummemmaan ja näin ollen viettelys vain voimistuu. 
Pohjatuoksun riippuvuuden saa aikaan paahdettu kaakaopapu. 

Itse olen tuoksua käyttänyt päivällä ja illalla näin talvisin mutta kesällä tämän käyttö jää iltaan. Orange for Woman tuoksua taas on loistava valinta kesätuoksuksi yötä päivää käytettäväksi. Meillä vuodenvaihde tuoksuu BOSS The Scent tuoksuilla ja näin luodaan taas uusia ihania tuoksumuistoja BOSSin tuoksujen avulla. <3 
1.1. meillä on myös vuosipäivä ja kuusi vuotta tulee täyteen <3 

Oikein ihanaa uutta vuotta ! 


Love

The Sent tuoksut saatu


15 kommenttia :

 1. Boss Scent miesten edt on ollut oma suosikki jo lanseerauksesta lähtien. Ihanaa uutta vuotta toivottaen Kulinaari ja Kaks Kukkoo -blogit ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistakin sun hehkutuksen tästä ja se ei todellakaan ollut turha :)

   Kiitos ja ihanaa alkanutta uutta vuotta myös teille molemmille <3

   Poista
 2. Aivan upeaa uutta vuotta 2017 sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja aivan upeaa uutta vuotta myös sinulle <3 Itsellä oli kyllä ihana alku tälle vuodelle mutta siitä sitten myöhemmin enemmän ;)

   Poista
 3. Mukava on ollut vierailla tänäkin vuonna ihanassa blogissasi. Hyvää uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Jani kauniista sanoistasi <3 teidän blogi se vasta ihana onkin! :) Hyvää uutta vuotta myös teille!

   Poista
 4. Tuo naisten Scent on kyllä aivan ihana <3
  Ihanaa Uutta Vuotta 2017 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huumaavan ihana <3
   Ihanaa uutta vuotta myös sinulle Mira <3

   Poista
 5. Oma mies on käyttänyt Boss tuoksuja vuosia, ihan olen nimennyt Boss mieheksi, puvutkin Bossin ja nyt ostettiin Tukholmasta aika kiva Bossin villakangastakki. Eli Boss on ukkelille ehkäpä nro1. Omalla kohdalla vasta toinen Boss tuoksu ja tämän uutukaisen kanssa kävi niin, että ihastuin ihan ensi tuoksutuksella. Tuoksun kesto iholla saisi olla hieman pidempi, koska tuoksu on niin fantastisen täydellinen. Jotain ihanaa persikkaa ja sitten tulee mieleen eräs vanha mausteisempi Burberryn lempparituoksu mieleen. :)

  Iloista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boss on kyllä täällä myös kovassa arvossa. :) Jos törmäät tuohon Orange womaniin niin sun on pakko tuoksuttaa sitä. Se on ihana kesätuoksu mistä tuntee aurinkon lämmön.

   Poista
 6. Itse en oo koskaan ollut tuoksuihmisiä, mutta tässä viimeisen vuoden aikana olen vähitellen niiden maailmaan päässyt. Ihana esittely näistä tuoksuista - Boss:sta tulee itselle aina ja ikuisesti mieleen ex-poikaystävä, nykyään ihan vaan hyvä ystävä, kun hänellä oli tapana käyttää vain ja ainoastaan heidän tuoksujaan :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en voisi kuvitella elävän ilman tuoksuja :D Ihanaa, että olet löytänyt tuoksujen maailmaan ja pois pääsyä ei kuules näy :D Löydät aina toinen toistaan ihanempia tuoksuja.

   Kiitos Fiiia, ihana kuulla, että tykkäsit esittelystä ja lisää tuoksuja on tulossa eli kannattaa olla kuulosalla.

   Sinullapa on kunnon tuoksumuisto :)

   Poista
 7. Bossin scent ja muut ovat mun suosikkeja molemmat ❤Kivaa loppiaista 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Oletko muuten tuoksutellut tuota Orangea? Suosittelen lämpimästi <3

   Poista
 8. Äh, puhelin kirjoitti taas omiaan eli muut kommentissa tarkoittaa Nuit...

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.