Timantteja, jalokiviä ja Valkia-kuohuviiniä

Sain kutsun A.Tillanderille tutustumaan kultaseppämestari Jouni Salon upeaan näyttelyyn, missä esillä oli esim. viime vuonna linnanjuhlissa nähty Yön kuningatar- koru. Jouni Salolla on kyllä ihan uskomaton ammattitaito korujen saralla.
 Oli todella mielenkiintoista päästä näkemään myös hänen piirustuksiaan suunnitteluvaiheessa olleista koruista. Voitte kuvitella kuinka innoissani olin näistä huikeista luomuksista! Diamonds are totally girls best friend. 

Jouni Salo
Yön Kuningatar


Pääsimme myös tutustumaan kultaseppien pajalle ja siellä näin korun, joka oli vielä kesken ja on tänään linnanjuhlissa. Saas nähdä tunnistanko sitä. :) 
Odotan myös innolla Jouni Salon suunnittelmaa korua, siitä emme saaneet kuin pienen vinkin.  kultaseppä
Kultaseppämestari Jouni Salo 


Minä ja Leena <3 


Tapasin bloggaajakolleegojen lisäksi muitakin tuttuja esim. aina niin hehkeän ja kauniin Leena Sarven. Leenan kaulaa koristaa muuten Jouni Salon suunnittelema uniikki riipus vartavasten Leenalle. 
Arvostan suuresti kotimaista käsityötä ja nämä Jounin korut ovat kyllä sitä parhaimmistoa!
Esillä oli muuten myös toisenkin kotimaisen suunnittelijan töitä eli Jukka Rintalan asuja. Samassa tilaisuudessa oli nähtävillä myös italialaisen Pasquale Bruni- jalokivitalon koruja. He ovat erikoistuneet käyttämään koruissaan värikiviä. Suomessahan me vielä hieman aristellaan värikivien käyttöä mutta onneksi kuitenkin pikkuhiljaa niidenkin käyttö näyttää yleistyvän. Katsokaa nyt kuinka kauniita nämä ovat! Tilaisuudessa lanseerattiin myös uusi kotimainen Valkia-kuohuviini ja se on suunniteltu juhlavuoden kunniaksi. Kuohuviini on puolikuivaa ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan kotimaisia marjoja, valkoherukkaa ja mustikkaa. Viini valmistetaan alusta asti Turussa. 
Nimen perusteella voisi luulla, että kuohuviini on vaaleaa mutta onkin värillään punertavaa ja sehän tulee kotimaisista mustikoista. 

Itse pullo huokuu myös suomalaisuutta. Tyylikäs sinivalkoinen väritys tuo mieleen Suomen lipun ja "mustikoiden" välissä on luku 100, joka juhlistaa 100-vuotissynttäreitä. 
Näillä kuvilla haluan toivottaa kaikille oikein hyvää itsenäisyyspäivää! 
Kotimaisuus ja käsityö kunniaan <3 

Love

*Alkoholia koskeva kommentointi on kielletty. Valviran alkoholimainontaa koskevan ohjeistuksen mukaisesti. Alkoholia koskevat kommentit poistetaan.

8 kommenttia :

 1. IIIIIK! Niin ihania koruja ja pukuja! Valkian ulkoasu on myös alusta loppuun niin tyylikäs. Todella kaunis ja Suomea esiin tuova. Tenpoints <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo IIIIK kuvastaa hyvin olotilaa noiden kauniiden asioiden keskellä :)

   Poista
 2. Todella upeita ja näyttäviä koruja.
  Ihanaa itsenäisyyspäivää Marina!

  VastaaPoista
 3. Tillander on se kultasepänliike helsinkiläiselle eli se ainoa oikea. <3 Isä ja isän vaimo ovat keränneet siitä, kun meidän tytöt syntyneet, Tillanderin aitoja helmiä. Saavat jouluna yhden, synttäreinä ja nimppareina ja hiljakseen upeat helminauhat täyttyvät. <3

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihana tapa saada todella kaunis, arvokas ja tunnerakas koru <3 <3

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.