Anna Suin ja Liu Jon uutuustuoksut

Moni varmaan tälläkin hetkellä pähkäilee joululahjojen kanssa, ainakin minä pähkäilen, mitä sitä taas ostaisi kenellekkin. Rakastan antaa lahjoja ja mietin tarkkaan mitä kenellekkin ostan, koska haluan lahjan olevan saajan näköinen. Monesti töissä olen saanut kuulla, että tämä olisi kyllä saajan näköinen mutta itse en siitä tykkää ja sitten loppujen lopuksi valitaan sellainen, mikä miellyttää lahjan antajaa. En ihan ymmärrä tätä logiikaa ja olenkin koittanut kautta rantain sanoa, että kannattaa miettiä sitä lahjan saajaa.  Myönnän kyllä, että onhan niitä itsekkin kiva saada ;) 
Osan lahjoista olemme miehen kanssa ostettu jo pitkin vuotta, vielä kuitenkin muutama paketti puuttuu. 

Näinä tulevina viikkona ennen joulua tulen esittelemään erilaisia joululahjavinkkejä ja tänään aloitetaan minun ja tyttären lempilahjoista eli tuoksuista. Molemmat rakastamme tuoksuja ja tykkäämme niitä vaihdella usein. 
Tuoksulahjat ovat erinomaisia niin meille naisille kuin miehillekkin. Niistähän saa samalla ihania tuoksumuistoja ja tuoksun avulla voi palata hetkellisesti tiettyyn paikkaan, tunteeseen tai henkilöön. 



ANNA SUI Romantica Exotica




Tämä tuoksu on arvostetun suunnitelijan  ja muoti-ikonin ANNA SUIn uutustuoksu. Romantica Exotica tuo talven kylmyyden ja harmauden keskelle ihanan trooppisen lämmön.

Pakkaus on todella värikäs ja siitä saa jo pientä mielikuvaa mitä on odotettavissa. Itse pullo on taas koristelut kultaisilla kukkasilla. 
Itselle pakkauksesta ja pullosta tuli mieleen hiekkaranta, merivesi, aurinko, lämpö ja tropiikki. Saan helposti mielikuvan siitä, kun upotan varpaat ihanan lämpimään hiekkaan, ilmassa tuoksuu hieman suolainen mutta virkistävän raikas merivesi ja ihoa viilentään mereltä tuleva tuulahdas.....mä haluun LOMALLE :D



hajuvesi



Myös tuoksunuotit tukevat tätä mielikuvaa. Alkutuoksusta löytyy kirpeää ja raikasta sitruunaa sekä veriappelsiinia, jossa on mukana aromaattista mustaherukkaa. Sydäntuoksussa huumaa lootus, appelsiininkukka ja jasmiini. Pohjatuoksussa tuoksun viimeistelee puuvilla ja santelipuu.  Jos et tykkää lumesta, kylmästä, pimeästä niin tämä on juurikin sulle! Eksoottinen tuoksu, joka vie kauas pois tästä Suomen talvesta. 



tuoksu


Suositushinta EdT 30ml / 40€ 


Liu Jo 

tuoksu

Liu Jo on italialainen muotimerkki ja ovat tulleet tunnetuksi räätälöydyistä neuleistaan. Nyt 1995 perustetulta brändiltä on tullut markkinoille ensimmäinen Eau de Parfum. 

Pakkauksen tekstuuri muistuttaa Liu Jon nahka-asusteita. Pullon korkkia kiertävä kultainen ketju ja sen päässä oleva ihanan pikkuinen kristalliriipus ovat heidän ready to wear malliston nimikko yksityiskohtia ja tottakai he halusivat nämä näkyvän tuoksussa.  Ihanan tyylikäs pullo ja pieni bling kruunaa kaiken. 


Liu Jo tuoksu


Tuoksua voisi kuvailla kukkais-itämaiseksi tuoksuksi ripauksella hedelmiä. Tähän tuoksuun ihastuin heti ensi nuuhkaisusta eikä tuoksu onneksi ihollani muuttunut. Alkutuoksussa on vadelmaa, bergamottia, raikasta litsiä ja tietysti Italian mandariinia. Sydäntuoksu on kukkainen. Siitä löytyy kieloa, Egyptin jasmiinia ja ylan ylangia sekä ripaus hentoa persikkaa.
Pohjatuoksussa on omaa lempparia vaniljaa, santelipuuta, myskiä ja patsulia. Myski saa minut aina hieman varpaille mutta tässä sitä on juurikin oikea määrä.


hajuvesi


Suositushinta EdP 30ml/ 48.90€ ja 50ml / 66,90€, tuoksun löydät Sokoksista

Tästä kaksikosta oma lemppari on ilman muuta Liu Jo. Mielestäni se tyylikäs ja naisellinen tuoksu ja sopii hyvin päivä-sekä iltakäyttöön talvella ja iltakäytössä myös kesällä. Vaikka Romantic Exotica huokuaa lämpöä niin kuitenkin se sopii vallanmainiosti lumen keskellä käytettäväksi.

Löytyykö sinun paketeistasi tuoksuja tänä vuonna?


Love


Tuoksut lehdistönäytteitä




12 kommenttia :

  1. Tämä vuosi taitaa olla ainoa, joilloin kenenkään lahja ei sisällä yhtään tuoksua tai kosmetiikkaa.
    Tuoksuja on kyllä aina kiva saada lahjaksi <3
    Ihanaa viikonloppua Marina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari tuoksua itse laitan pakettiin :)

      Ihanaa sunnuntai-iltaa Outi <3

      Poista
  2. Tuo Anna Suin pullo on kyllä jotenkin niin mageen näköinen, mutta Liu Jo tuoksu kiinnostaa niin kovasti, että pakko käydä tuoksuttelemassa. Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä huikea, kerro sitten mitä tykkäsit tuosta Liu Jo:sta :)
      Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

      Poista
  3. Anna Suin tuoksut on melko uniikkeja, pullot aina yhtä ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaisempaa kokemusta itsellä ei ole Anna Suin tuoksuista eli en osannut verrata :) Mutta uniikki oli kyllä tämäkin.

      Poista
  4. Ihana toi Anna Suin pakkaus ja pullo ♡

    VastaaPoista
  5. Oi mitä ihania tuoksuja! Harvoin uskallan sellaisia kyllä antaa lahjaksi, kun tuntuu, etten oikein osaa valita sopivia tuoksuja edes itselleni - saati sitten ystävilleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten, jos ei sitä itsellekkään osaa valita niin lahjaksi antaminen voi olla hieman hankalaa :D Ennen tuoksun ostamista kannattaa aina suihkauttaa iholla sitä, koska tuoksu muuttuu jokaisen iholla erilailla.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.