Näöntarkastusta ja euron kehyksiä


Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Tässä aikaisemmin puhuinkin siitä, että epälin näköni huonontuneen, siitä kun sain lukulasit. Niinpä suuntasin näöntarkastukseen Instrun liikkeeseen, joka on Lielahtikeskuksessa täällä Tampereella. Samasta paikasta olen ostanut lukulasinikin. 
Olin ihan sata varma, että lukulasit on ollut minulla vuoden verran käytössä mutta PAH. Vaikka kuinka yritin Marialle vänkätä vastaan niin papereissa ne luki ihan selkeästi, että kaksi vuotta siitä on :D Miten tämä aika voi mennä näin kiitäen. 


No mutta näköni tarkastettiin ja pientä muutosta viime kertaan oli tullut ja hajataittoa löytyi  mutta ei kuitenkaan niin paljon, että laseja joutuisin käyttämään kokoajan.
 Uskokaa tai älkää mutta hieman oikeastaan harmitti :D Olisin niin halunnut ne lasit, omasta mielestäni ne lukulasitkin sopii minulle niin hyvin, että mielelläni olisin käyttänyt laseja. 


Lukulasit on Versace
Päätin kuitenkin mennä hieman fiilistelemään kehysillä ja nyt Insrumentariumeissa onkin aikas huikea tarjous näin joulun alla. Siellä on osa kehyksistä 1€, Todellakin kehykset maksavat vain EURON. 
Valikoimaa kehyksistä löytyy jos jonkin moista ja useilta eri brändeiltä. Annen ja Marian kanssa löysimme minulle hyviä vaihtoehtoja mutta kaksi nousi ylitse muiden. 


Ylimmäiset Calvin Klein 2010640, alimmaiset Gucci 2008913


Calvin Klein ovh 229€

Gucci ovh 299€


Saas nähdä kuinka näköni tästä muuttuu ajan kuluessa mutta tiedän kenen puoleen kääntyä, kun sen aika koittaa. Omalla kohdalle se on Lielahtikeskuksen Instrumentarium :) 

instru


Milloin olet käynyt näöntarkastuksessa?

Love


12 kommenttia :

 1. Kyllä mullaki alkaa oleen 2v viime näöntarkastuksesta. Pitäsköhän ryhistäytyä? :D

  VastaaPoista
 2. Lasit kyllä sopii sulle. Itse kävin euron kehyksiä ihailemassa myös ja omat suosikki pokani olivat Calvin Kleinin tulipunaiset pokat.
  Ihanaa viikkoa sinulle Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kokeilin kanssa joitain tulipunaisia. Olivat ihanan raikkaat kasvoilla mutta malli ei ollut mulle hyvä.
   Ihanaa viikkoa Outi <3

   Poista
 3. On siitä pari vuotta aikaa, sitä edellisestä oli seitsemän vuotta eikä ollut muuttunut mihinkään. :D Kyllä sen sitten huomaa, kun alkaa huonontumaan, varsinkin kaukanäön kanssa sen äkkää äkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä alkoi huonontuminen kun täytin 40, sä oot vielä niin nuori :) Pitkälle en enää näe niin kun esim. vuosi sitten.

   Poista
 4. Mulla on lasit uusittu yli neljä vuotta sitten O.O Oon ollu menossa hankkimaan uusia jo yli vuoden ku päätä on alkanu särkee,jotenki se vaan aina jää.. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päänsärky ei oo kyllä kiva. Nyt ei muuta kuules kun varmaan aikaa :)

   Poista
 5. Juuri kävin nääköni tarkastuttamassa ja nyt sitten joudun monitehot laittamaan. Tuo tarjous euron kehyksistä olisi iso apu kun linssit laseiheni alkaa olla jo todella arvokkaat. Piilareita en voi käyttää vaikka haluaisin niin pitänee mennä kehys valikoima instruun katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoimaa noista 1€ pokista kyllä löytyi tosi hyvin ja tarjous on jouluun asti voimassa :) Kannattaa ilman muuta käydä katsomassa mitä löytyy, säästöä voi tulla useimpia satasia

   Poista
 6. Viime viikolla tuli käytyä ja uusiksihan mun työlasit menee. Meinasin vaan pyörtyä, kun pelkkien linssien hinnaksi ilmoitettiin 900-1000 euroa (Silmäasemalla). Peräännyin kohteliaasti ja vetosin siihen, etten just nyt halua jäädä sovittelemaan kehyksiä, kun on ne silmätkin niitten tippojen jäljiltä sellaset hämärät...

  Pitänee poiketa Instrussa. Sieltä mun edelliset lasitkin on. Jos vaikka vähän inhimillisempään hintaan löytyisi linssit sieltä.. Kehykset näyttää ihan kivassa tarjouksessa olevankin.

  VastaaPoista
 7. Mulla varmaan kans kulunut pari vuotta viime näöntarkastuksesta. Mulla todettiin ihan sama kuin sulla; pientä hajataittoa, mutta arjessa pärjään ilman laseja. Tosin mäkin halusin ne lasit, joten on mulla käytössä lasit, kun naputtelen koneella :D Ei väsy silmät niin helposti :) En käytä laseja missään muualla kuin kotona, mutta huomaan kyllä, että kotona ne helpottaa lukemista ja koneella työskentelyä. Ero on järkyttävän pieni, mutta silti sen huomaa. Mäkin innostuin sitten hankkimaan useampia laseja, kun ensimmäiset hankin nelisen vuotta sitten. Tähän mennessä kertynyt neljät lasit :DDD Nyt en ole kyllä pariin vuoteen hankkinut yksiäkään laseja, mutta mielessä taas jo kutkuttaa.

  PS. Nuo Versacen lasit olisi aivan täydelliset sulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.