Nahkainen läppärilaukku

Naiselle laukku on yksi tärkeimmistä asusteista. En voisi kuvitella elämää ilman laukkua :D Itsellä mukana kulkeen vaikka mitä, enemmän ja vähemmän tarpeellistakin tavaraa :D Pitäisi muuten taas tehdä inventaario laukkuun. Kuinka monelle muuten käy niin, että vaikka vaihtaa laukun isompaan, se kohta yhtä täynnä kun se pienempikin oli? 
Monet kantavat läppäriä ihan normaalissa käsilaukussa mutta omalla kohdalla läppäri vaatii ihan oman laukkunsa. 
Alkuvuodesta vaihdoin vanhan koneen elämäni ensimmäiseen MAC:n ja vieläkin olen koneen kanssa hieman pihalla :D On sitten hieman erilainen kuin PC!  Pakko alkaa katsomaan youtube-videoita. 
Vanha läppärilaukku veteli jo viimeisiään eli nyt oli hyvä syy päivittää myös koneen lisäksi laukku. 

Tarvitsen välillä töissä omaa konetta ja monesti lomareissullakin on kone mukana joten läppärilaukku on ehdoton omalla kohdalla. Laukun pitää kestää painoa, koska sinne pitää mahtua tietysti itse läppäri, laturi, kalenteri, kynä, kamera,  pieni meikkilaukku, vesipullo, eväät ja kaikki muut tarpeeliset tavarat eli pieni omaisuus :) Tähän laukkuun mahtuu juurikin nuo yllä mainitsemani ja paljon paljon muutakin. Rakastan sitä, että laukussa on paljon taskuja ja lokeroita mihin saa tavarat järjestykseen ja löydät ne myös helposti ilman, että purat koko kassin lattialle tai pöydälle. 
Sisätaskuja on kolme. Itse pidän läppäriä tuossa keskimmäisessä. Kahdessa uloimassa taskussa on sisällä pienempiä taskuja. Niiden avulla pikku tilpehööri pysyy järjestyksessä eikä tarvitse koko kassia purkaa lattialle löytääksesi kynän :D
Laukun ulkopuolelta löytyy myös useita taskuja. Toisella puolella on yksi iso ja toisella puolella kaksi pienempää.

Tajusin muuten, omistavani VAIN yhden ruskean laukun enkä yhtään paria ruskeita kenkiä. Kaikki ovat sitä tuttua ja turvallista mustaa mutta nyt kyllä täytyy hankkia muutakin ruskeaa kuin tämä läppärilaukku. Ruskeahan näyttää hyvälle. 


Tämän ja monta muuta läppärilaukkua löydät Trendhim- verkkokaupasta. Eli jos haet tilavaa läppärilaukkua niin tässä on yksi hyvä vaihtoehto. Laukut ovat laadukasta lehmän nahkaa ja niillä on 4 vuoden täysitakuu. 

Jos muuten tiedät hyviä MAC-tutoja niin linkkaa niistä minulle :) 

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille <3 

Love

Laukku saatu testiin 

9 kommenttia :

 1. Tosi hyvän näköinen läppärilaukku! Mä oon just sellainen, että heitän kaikki pienetkin tavarat vaan isoon taskuun (vaikka olisikin pienempiä taskuja) ja sitten niitä tavaroita saa metsästää laukun pohjalta kaikkien muiden alta :D

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen läppärilaukku! Minua kiinnostaa tuo laukun paino?
  Itsellä muuten myös uudehko Mac ja minulla on hankaluuksia kuvankäsittelyssä sen kanssa.
  Hyvää sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni taas ihan peruskäyttö tuottaa välillä ongelmia :)
   Meidän henkilövaaka näyttää tälle painoa 1,3 kg

   Poista
 3. Onpa kaunis laukku. Tykkään siitä miten pehmeältä se näyttää ja siitä, miten hyvin siinä on tilaa. Ruskea väri on myös kaunis.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Marina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nahka on kyllä juuri niin pehmeää kuin näyttääkin ja laukku on todella tilava.
   Ihanaa maanantai-iltaa Outi <3

   Poista
 4. MACin jälkeen ei enää PuuCeehen palaa!

  Mulla pitää yleensäkin olla MacBook Airin nielevä käsilaukku, eli sen kummempia en tarvitse. Töissä on valitettavasti PuuCee, ja reppu sen myötä. Sen, mitä käyttämisestä voi sanoa, on se, että ko. työläppärissä on ns. saksalainen näppis, offiisissa (jossa läppistä käytetään telakan kautta), näppis on englanninkielisen maailman malli, ja kotona on joko amerikkalaisella, tai suomalaisella näppiksellä varustetut mallit.

  Hankalaksi menee, varsinkin kun asetukset sillä työläppikselläkin ovat ne UK-asetukset...

  VastaaPoista
 5. Onko laukku Michael Korsin? Kyseinen merkki oli jossain kohtaa nimittäin muotia.

  VastaaPoista
 6. Hirveän samannäköinen kuin https://vonbaer.fi/tuote/straight-business-miesten-olkalaukku/ ei taida kuitenkaan aivan sama olla?

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.