Essencen joulukalenteri, luukut 1-6

Joulukalenteri löytyy varmaan tänäkin vuonna monen kodista. Silloin, kun itse olin pieni niin suklaakalenteri oli se minkä sai eikä silloin ollut mitään lelukalentereita, korukalentereita, teekalentereita saatikka kosmetiikkakalentereita. Oman kalenerin valtiin vaikeutti se kuva eikä sisältö silloin ennen. Nyt taas on ihan toisin, sisältö ensin, sitten vasta ulkonäkö.
Joka vuosi taitaa tulla aina uusia malleja kalentereista.


 Viime vuonna meillä oli Veikkauksen raaputuskalenteri ainoastaan kun en vaan tykkää niistä joulukalentereiden suklaista ja Anttihan ei niitä voi edes syödä. Saimme siitä kuitenkin 50 € voiton ja siitä johtuen ostin meille kaikille omat raaputuskalenterit. Mahdolliset voitot menevät meillä matkaa varten ja Cialla kuulemma omaa kotia varten! Neiti puhuu kovasti muutosta omaan kotiin ensi kesänä, nyt jo tulee tippa silmään kun aattelee muuttoa. Itse silti olin saman ikäinen kun muutin pois kotoa, mutta silti! Äidin oma pikkunen <3 


Ihania tekstejä aina jokaisen luukun takana.



Tänä vuonna halusin kuitenkin toisenkin kalenterin, Essencen joulukalenterin. Hintaa tällä oli 24,90€, joka mielestäni oli vielä siinä kipurajoilla mitä voisin kalenterista maksaa. Tein kimppatilauksen Kosmetik4lessille ja n. viikossa paketti oli meillä. Kuten lupasin aikaisemmin niin teen näin sunnuntaisin tälläisen kollaasin viikonaikana avatuista luukuista. Intstan puolella laitain kuvat aamuisin.
Näissä kalentereissa on ollut eroavaisuuksia eli kaikille ei ole tullut samoja lakkoja samoista luukuista esim. minulla ja siskolla ei ole mikään luukku ollut samanlainen :)  Swatch-tikuissa lakkaa on kaksi kerrosta jollei toisin mainita.

Luukku 1. 


Ensimmäisestä luukusta tuli lakka nimeltä message from the north pole. Aluksi olin ensin hieman plaah mutta onhan tämä lakka aikas nätti, vai mitäs sanotte?


Tämä saattaa näyttää aikas kivalta tumman lakan päällä. 

Luukku 2. 


Toisesta luukusta tule aikas erikoisen värinen lakka. Harmittaa kun en saanut näihin kuviin kunnolla tuota sävyä mutta levitettäessä tämä näyttää ihan siltä juotavalta savelta :D
Meet me at the chimney on lakan nimi.



Luukku 3. 



Kolmannen luukun takaa tuli shimmerinen do you hear the jingle bells? Väriltään tämä on ruusukultainen.




Luukku 4.



Siskoni sai tämän lakan 1.luukusta. Kyseessä siis toppari nimeltä snowflakes are kisses send from heaven. Lakassa on valkoisia tikkuhileitä, isompia valkoisia hexagoneja ja pieniä valkoisia ja sinisiä glittereitä. Lakkaa on yksi kerros.



Luukku 5.


Hempeän vaaleanpunaisen lakan nimi on my wish list ja tämä löytyi luukusta 5.



Luukku 6.

Luukku 6 olikin monelle kalenterin omistajalle mysteeri, luukku oli ollut kuulemma tyhjä. Itsellä ja siskolla se ei ollut.


Monet olivat kalenteria hölskyttämälla saaneet tämän pikku viilan esiin ja joillakin se kuulemma oli jäänyt vielä kalenterin uumeniin.

Tässä oli kuusi ensimmäistä luukkua ja seuraavat seitsemän tulee sitten taas ensi viikon sunnuntaina. 
Rakastan yllätyksiä joten tämä on juurikin mua varten ja asuuhan meissä kaikssa myös pieni lapsi ;)

Onkos teillä kalentereita? 

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa teille  kaikille upeille ja mahtaville lukijoille. Lisää arvontoja luvassa jo ensi viikolla kun saadaan ensin tämä mahtava tuoksuarvonta tänään päätökseen. Jos et ole vielä osallistunut niin vielä on hetki aikaa.

Minä alan valmistautumaan kohta linnan juhliin. 

Love

22 kommenttia :

  1. Toi Essencen kalenteri näyttää kivalta, tuleeko siitä pelkkiä kynsilakkoja? Jotenkin olisin odottanut jotain muutakin. :D Erikoinen tuo kutosluukku. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiekkö, mä en edes tiedä :D Toivottavasti olisi muitakin kun pelkkiä lakkoja.

      Poista
  2. Itsekin hämmennyin että lakat tulevat erijärjestyksessä melkein kaikilla. Ruusukultainen on se sana, jota mietin tuon kolmannen luukun lakan kohdalla, tällä hetkellä päättelyni päätyivät kultakupariin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusukultaa käytetään koruista ja kelloista puhuessa. Aidossa ruusukullassa on seoksessa enemmän kuparia kun hopeaa ja juurikin se kupari antaa siihen sen punaisen sävyn eli et nyt missään ihan hakoteillä ollut :)

      Poista
  3. Mietin samaa ku Jonna, pelkkiä kynsilakkoja??? :o Olin jopa vähän kateellinen tästä, mut en enää! :D

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Jos tää on täynnä pelkästään lakkoja niin sitten kyllä hieman harmittaa. Mä oon kyllä kateellinen sun kalenterille :D

      Poista
  4. Ihania lakkoja, ruusukultainen nousi näistä suosikiksi.
    Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa ☆♡☆

    VastaaPoista
  5. Yks lakka ainoastaan sama ku mun kalenterissa tähän mennessä... :D

    VastaaPoista
  6. Näitä erilaisia joulukalentereita on tosiaan tänä vuonna ollut vaikka mitä. Ja aika monen olisin halunnut ostaa itselle, mutta tuppaa noissa myös hintaa olemaan. Lopulta ostin lakritsikalenterin. Mukavaa, että naisille myös tuollaisia kosmetiikkakalentereita. Viime vuonna meillä oli teekalententeri ja sekin oli kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakukalenteri kuulostaa todella herkulliselta :) Oletko muuten kokeillut lakuglögiä? Resepti löytyy blogista :)

      Poista
  7. Oho, tämmöisiäkin kalentereita on olemassa. Ihania kynsilakkoja :) Mulla ei ole omaa kalenteria, teen kalenteria vain muille. Se löytyy mun kotisivuilta jos haluat katsoa.
    http://katkopiirto.net/taide/joulukalenteri2015.html

    VastaaPoista
  8. Mutta aikas kivoja lakkoja kyllä ja kohta on huima Essence lakkakokoelma :) Ne vielä ihan ok laatua. :) Kiva kalenteri, kelpaisi tännekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaikki ei taida jäädä itselle vaan osa saa uuden kodin :) essencen kosmetiikkatuotteet on kyllä hyviä ja hinta todella kiva :)

      Poista
  9. Upea kalenteri, olipa pelkkiä lakkoja tai ei. :)

    VastaaPoista
  10. Mä en ole koskaan omistanut meikki- tai kynsilakkakalenteria. Nytkin on perinteinen pahvinen ns. vanhanajan kuvalla oleva (jossa on ripaus glitteriä) kalenteri. Mutta kivoja lakkoja näyttää tulevan, pitänee ensi jouluna uudistua tämän suhteen :).
    Moi vaan, Instagramin puolelta taisin luoksesi löytää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heli!
      Kaikissa kalentereissa pitäis olla glitteriä :) Itse ajattelin ensi vuonna ostaa kosmetiikkakalenterin.
      Tervetuloa mukanaa ja toivottavasti viihdyt <3

      Poista
  11. Moikka Marina:) Mitä kaikkea sitä onkaan tarjolla meille naisille:) En ole tainnut omistaa joulukalenteria sitten lapsuusvuosien, vaikka kyllähän tämmöinen kynsilakkakalenteri kivalta kuulostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Kyllä niitä kuule kaikenmoisia löytyy :D Itsellä ollu kanssa monta vuotta tuo raapustusarpa mutta tänä vuonna aattelin repäistä :D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.