Jimmy Choo ihastus

Yhteistyössä Intsrumentariumin kanssa


Marraskuun alussa oli Indiedaysin bloggaajapäivät. Junamatka Helsinkiin sujui rattoisasti, kiitos ihanien matkakumppaneiden Optimismia ja energiaa-blogin Katjan ja Curiouser &Curiouser-blogin Nooran <3 Tapahtumassa oli paljon mielenkiintoisia pisteitä ja yksi niistä oli Instrumentariumin osasto. 
Ikänäkö alkaa itsellä painaa ja siitä johtuenkin minulla on lukulasit. Näen kyllä lukea ilman niitä, vielä :) mutta huomaan, että pitkää tekstiä luettaessa tai jos kirjoitan koneella pitkään, lasit on pakko ottaa käyttöön. Lukulasit olen ostanut myös Instrusta ja muuten onkin tuossa profiilikuvassa minulla. 
Nyt vaan tuntuu, että näkö on tainnut huonontua ja suunnitelmissa on mennä näöntarkastukseen. Huomaan monesti siristävän silmiä jotta näkisin paremmin. Joten oli loistavaa päästä tutustumaan uuteen valikoimaan ja testailemaan kehyksiä. Kehykset oli jaettu kaupunkien mukaan ja suuntasin saman tien hyllylle, jonka yläpuolella luki Milano. Milano on paikka jossa olen halunnut käydä jo pitemmän aikaa, ehkä se unelma täyttyy ensi vuonna :)
Paikalla oli mahtavat ammattilaiset ja pyysivät kokeilemaan viininpunaisia kehyksiä. Olin tottapuhuen ensin, että minä en käytä muuta kuin mustaa eli kiitos ei :D Onneksi silti kokeilin niitä, koska ne oli tosi hyvät ja HAH sävy sävyyn paidan ja korvisten kanssa. 

Kuva: Sanni Riihimäki

Kehykset ovat Jimmy Choon syksyn 2016 mallistosta ja nyt muuten näyttää olevan puoleenhintaan! En edes huomannut tuota toista glitteriaisaa enenkuin otin kehykset pois. Mähän rakastan glitteriä, bling bling. Koko Instrun syksyn ja talven 2016/2017 malliston näet tästä.


Kehykset natsaa kynsiin :) 


Itselle ihan uutena tuli esille Instrun TrendWalk-sivut. Sieltä voi hakea inspiraatiota kehyksistä kokonaisvaltaiseen tyyliin. Sivuilta pääset kurkistamaan esim. muotiviikolle. Jos haluat olla ensi vuonna tyyliväreissä, vaatekaappiin kannattaa ostaa vaaleanpunaista, ruskeaa ja kirkkaanpunaista. 

Mitäs te olette mieltä noista Jimmy Choon kehyksistä? 

Love10 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää pokat. Väri sopii kasvoihisi kauniisti <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Nämä yllätti kyllä positiivisesti omastakin mielestä :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Uuuu, ihanat glitterkehykset! Voi olen suunnitellut varaavani näöntarkastusajan, mutta aina se unohtuu. Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni! :D<3

  VastaaPoista
 3. Upeat pokat! Outin kanssa samaa mieltä, että väri sopii sinulle erinomaisesti. Mukavaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää sun päässä nuo lasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko, nämä oli kyllä omastakin mielestä aikas nappi jutttu :)

   Poista
 5. Ihan mielettömän makeet pokat, voisin itsekin kokeilla!Mä inhoan laseja itselläni ja siks mulla onkin perustylsät, voisin vaikka uuden vuoden kunniaksi repäistä ja ostaa ihan rohkeat ja värikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas haluasin pitää laseja koko ajan, taidan olla ihme tyyppi :D Nyt kyllä värit ovat vallanneet myös kehykset eli rohkeasti vaan kokeilemaan :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.