Tammikuun Livbox vuosimallia 2015

Mitä olisi uusi vuosi ilman tammikuun Livboxia?  Osa sai omansa jo viime viikolla ja spolasin itseni kun en olisi kuitenkaan pystynyt varomaan koko ajan. Sain omani vasta tänään. Pahimmassa tapauksessa olisin saanut sen haettua vasta huomenna mutta onneks jossain kohdin posti on nopea. 

Eli nyt en ole testannut mitään näistä boxin tuotteista vaan käydään tuotteet läpi.


Tämän vuoden ensimmäinen väri on valkoinen ja sehän sopii vallan hyvin maisemaankin kun ulos katsoo. 

Cutrin, Sensitive Care Spray



Hiuksiin jätettävä, tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Sopii erityisesti kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke antaa kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä hiuksille.Poistaa sähköisyyttä, auttaa ylläpitämään hiusvärin hehkua sekä antaa suojan ulkoisia rasituksia vastaan. 
Ovh 14,90 € / 200ml ja boxissa täysikokoisena

Tämän testaan todella mielelläni. Juuri kun tehty hiuksilleni, ne meinaan ovat värjätyt ja kuivat. Ainut mitä jäin kaipaamaan on tuoksu :) 

Lumene, Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio



Samettisen pehmeä, tehokosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina, kun tarvitaan lisäkosteutusta. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Suomalainen mustikkauute ja keramidit kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja Astmaliiton kanssa. 
Ovh 17,90€ /75ml, boxissa täysikokoisena

Tämä on myös mielenkiintoinen ja testaamisen arvoinen. Varsinkin näin talvelle ihoni kaipaa lisäkosteutta ja couperosa poskilla rauhoitusta. Tästä tulen kertomaan enemmän testaamisen jälkeen. 

Rimmel, BB Cream 9 in 1




Rimmelin BB-voiteessa yhdistyy 9 ihonhoidollista ja meikillistä ominaisuutta. Voide mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita huokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä. 
Ovh 11,90€/ 30ml, boxissa täysikokoisena

Sävy tässä on light mutta tuntuu ainakin näin äkkiseltään tämän olevan liian tumma. Tykkään käyttää BB-voiteita. Tällä hetkellä käytössä on Misshan ja Kiel'sn BB-voiteet. 

Philosophy The Microdelivery Peel kit


Kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön on saanut inspiraation ihotautilääkärien vastaanotoilla käytettävistä kuorinnoista. Tehokas mutta hellävarainen viikottainen kuoriva naamio. 
Ovh 76€ / 60ml+60ml, boxissa näytepussukat

Tämä oli odotetuin koko boxissa ja pakko kyllä myöntää, että hieman olin pettynyt. En siis itse tuotteeseen vaan sen kokoon. Mielenkiinnolla testaan tämän koska aikaisempaa kokemusta minulle ei ole Philosophyn tuotteista. 

La Roche-Posay, Lipikar Baume AP+-voide



Voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Aqua Posea Filiformis-ainesosan sisältävä koostumus vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Voiteen kutinaa rauhoittava vaikutus tuntuu iholla välittömästi ja miellyttävä tunne kestää pitkään. Voide sopii koko perheen käyttöön, myös vauvoille ja lapsille. Tuote on hajusteeton ja parabeeniton.
Ovh 9€ / 200ml, boxissa 15ml


Vuosi alkoi Livboxin osalta aikas lailla hyvin :) 
3 täysi kokoista tuotetta ja itselle kaksi ihan uutta tuotesarjaa ja tällä kertaa kaikki tulee kyllä itselle käyttöön paitsi ehkä tuo BB-voide, jos ei minulle sovi niin Cia saa sen sitten. 
Mielenkiinnolla jään odotamaan ensi kuun boxia ja toivottavasti se hehkutettu Lumenen uutuus ei ole näytepussissa :) 
Jos kiinnostuit boxista niin oman voi tilata täältä 


4 kommenttia :

  1. Vaikka en tilaa boksia, niin musta tää oli paras aikoihin. :) Ellei ehkä paras.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita :D Mistä oot hankkinu Misshan BB voidetta? Ite oon yrittäny netistä ettiä mutta mulle tulee vastaan vaan "eioo":ta :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkästä aikaa kyllä kaikki oli sellaisia mitä mielellänsä testaa :D

      Ebaysta oon sitä tilannu, reilussa viikossa tuli :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi. Se on minulle tärkeä.